Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 107
Raspunsuri - Pagina 16
magdita spune:
Araceli, bine ai venit printre noi. Imi pare rau pentru testul negativ. Iti urez sa ti se implineasca visul cat mai curand .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
aditzaC spune:
salutare fetelor
Ana.......FELICITARIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! sa va traisca puiul si sa va bucurati de el .
Mirela super veste ....matusica de gemenii ...sa-i ajute D-zeu sa aiba doi pui mumosi si sanatosi . Sa ne ti la curent
Magditza ce faci scumpa?
criss iubita ...astept vesti .
araceli bine ai venit alaturi de noi .....vb danei speram sa nu stai f mult aici ( adika sa mergi la odisee) .
eu sunt in asteptare fetelor ...ziua 29 ...simptome rare ...astept si iar astept , vroiam sa va intreb vi s-a intamplat ca de la arefam sa va intarzie CM ?
multam
va pupik pe toate ....o zi frumoasa
Araceli spune:
Fetele, va multumesc pentru primire.
Aditza, bafta multa! Nu vreau sa-ti stric sperantele, insa iti spun ca progesteronul intarzie cm-ul. Mie una mi s-a intamplat de fiecare data de la arefam sau utrogestan, o intarziere nu foarte mare, de 2-3 zile de la intrerupere. De asta am si facut testul ieri, ca sa nu iau arefam degeaba in continuare si sa-mi intarziei si mai mult cm-ul.
Sper sa nu fie cazul la tine, iar testul tau sa iasa cat se poate de pozitiv, cand te vei hotari sa-l faci.
mirela2 spune:
buna fetelor
multumesc pentru urari si va tin la curent, inca nu am aflat nik, cred ca sunt la ecograf inca.
pupici
de Craciun vom fi 2 in 1!
aerlilian spune:
Fete dragi, tocmai am venit de la T...Asadar, astazi z9 am OS 14,3 si E 7,3.Ce folos...eu aveam nevoie de folicul pe dreapta, pentru ca dupa cum stiti, stanga e...degeaba.M-a mai chemat si sambata, in speranta ca va aparea ceva si pe dreapta, dar ma indoiesc...Asta este, am ovulat pe dreapta doua luni la rand, acum era normal sa fie si pe stanga, nu?Deci luna aceasta la mine e compromisa...
Intreba cineva ieri cum e la cabinet...Eu am ajuns la 15.30, am avut trei fete inaintea mea si la 16 eram deja plecata.Asta nu inseamna ca mereu e asa...Am avut noroc.
Aditza , sigur ca arefamul poate intarzia cm.Este tot progesteron, ca si utrogestanul.Mie luna aceasta mi-a intarziat 8 zile.Scumpa mea Magditza ma si vedea gravi...Nu a fost asa, a fost doar intarzierea data de progesteron...
Araceli, ai intuit tare bine...te primim cu drag!Se pare ca te cam chinui si tu...Bafta multa si nu dezarma!
MSymo spune:
Aerlilian, ferice de tine...eu m-am dus la ora 18 si erau 6 persoane...am abandonat...ca nu ajungeam la dentist.
Incerc si asta seara, sa vedem.
V-am pupat.
aditzaC spune:
lilisor imi pare rau ca vestile nu sunt f bune ...dar cine stie ?
am inteles acum cum sta tb cu arefamul ...este prima data cand am luat deci cu siguranta intarzierea mi se datoreaza ca sa zic asa arefamului . Voi face un test ca sa inlatur orice dubiu. multam
lalitica2000 spune:
seara buna girls,
araceli, bine ai venit in clubul tutnicilor de pe forum. Sper sa nu mai treaca alte luni si sa ne anunti ca ai ramas insarcinata. Bafta!!!
lilishor, luna asta prestati de placere si luna urmatoare o luati de la capat. O sa vina si soarele pe stradutza ta, meriti!
aditza, din pacate asa cum ti-au spus si fetele, arefamul la fel ca si utrogestanul intarzie aparitia rushilor cam cu vreo 4 zile. Sa dea DD ca la tine sa fie de la bebe si nu de la arefam.
eu am ajuns azi la cabinet la 18:15 si nu era nimeni decat o persoana care era in cabinet, deci nu am avut de asteptat decat vreo 2 minutele si am si intrat.
Bebe David ne-a tratat cu fata de data asta, miscotea de zor prin burtica. Toate bune si frumoase, are vreo 285 gr si vreo 14 cm. Mi-a spus de placenta ca este anterioara si ca e bine si de col mi-a zis ca este luuung, adica are 5,2 cm, fapt care m-a linistit. Cam atat despre mine.
O seara buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lali 18+
aerlilian spune:
Lali , Doamne ajuta, bine ca la tine totul este in regula!Stii ce ma chinuie mai nou?Trecerea timpului!Fir-ar al naibii sa fie, parca ieri ne-am intalnit la Tratoria, acum bebe creste si cu siguranta nici nu-mi voi da seama cand vei naste...Astazi baiatul prietenei mele din copilarie implineste 17 ani...Si-l stiu din burta mamei lui...Intelegi?Si ma deprim...