Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 9
mvb spune:
abia astept sa raman
si sa dorm pana la 12
nu promit ca o sa stau pe net....de fapt, mi-am propus sa intru mai rar....sunt foarte usor influentabila de evenimente negative...ma intristez usor cand aud de mamici si copii cu probleme....cred ca o sa iau o pauza de la net atunci
o sa intru la final sa va dau vestea cea mare![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
aleesicoo spune:
aaa pai daca ne parasesti tocmai atunci am sa vb cu bb al tau sa te bata bine de tot ca sa te intorci la noi. in odiseea noastra vor fi numai vesti bune si numai umblii atunci pe la alte topicuri ca sa te intristezi
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb abia astept sa raman si sa dorm pana la 12nu promit ca o sa stau pe net....de fapt, mi-am propus sa intru mai rar....sunt foarte usor influentabila de evenimente negative...ma intristez usor cand aud de mamici si copii cu probleme....cred ca o sa iau o pauza de la net atunci o sa intru la final sa va dau vestea cea mare MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui mvb abia astept sa raman si sa dorm pana la 12nu promit ca o sa stau pe net....de fapt, mi-am propus sa intru mai rar....sunt foarte usor influentabila de evenimente negative...ma intristez usor cand aud de mamici si copii cu probleme....cred ca o sa iau o pauza de la net atunci o sa intru la final sa va dau vestea cea mare MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
cum adik sa ne parasesti?????????????????

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
mvb spune:
nu parasesc pe nimeni![]()
gata, m-am razgandit![]()

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
In perioada sarcinii vreau sa dorm mult, pt ca eu sunt deficitara la capitolul somn, si sa citesc ffffffffffffff mult
o sa imi fac card pt biblioteca ca atunci cand eram studenta![]()
mvb spune:
Fetelor, vreau sa ajung azi la 1000 de mesaje![]()
mvb spune:
unde sunteti acu? m-ati molipsit de limbarnita si ati fugit?![]()
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui mvb Fetelor, vreau sa ajung azi la 1000 de mesaje MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
mai ai doar 6 mesaje de scri...o nimica toata...pana la ce ora ai program??
Lia73 spune:
alesicoooooooo ai zis ca esti asistent medical???