Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 2
aleesicoo spune:
offf... lasa ca poate acum nu va mai fii nici o problema si o sa se prinda si 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 alesicoo da dar cu anticonceptionale..noi n-am mai facut de 4 luni![]() . am avut mereu cate o prob![]() ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
pianna spune:
La un ciclu normal de 28 de zile, zilele 10-15 sunt favorabile conceptiei. Restul banuiesc ca ar fi "safe", dar oricum stii foarte bine ca regulile nu-s valabile pt toata lumea:)
aleesicoo spune:
asa este difera.. dar am zis asa sa imi fac o idee![]()
oricum eu stau si ma imaginez cum as arata
...la 1.60 si 48kg![]()
Lia73 spune:
o sa pui sunculita pe u stai lin ![]()
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! 
aleesicoo spune:
sper
| citat din mesajul lui Lia73 o sa pui sunculita pe u stai lin Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
mvb spune:
.....eu in sarcina am plecat de la 53 kg, iar eu am 164 cm....si am ajuns la final la 75 kg ![]()
![]()
........stii cum cresti, precum Fat Frumos
..eu in ultimele luni mancam ca un balaur...ma plangeam tot timpul ca imi este foame....acum am 56 kg si cred ca e bine asa...arat si eu cat de cat normal...nu mai sunt o sfrijita
...nici nu cred ca mi-ar mai sta la 31 de ani cu 50 kg
| citat din mesajul lui aleesicoo asa este difera.. dar am zis asa sa imi fac o idee oricum eu stau si ma imaginez cum as arata ...la 1.60 si 48kg |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
aleesicoo spune:
intr-una din zile m-am intalnit cu o fosta colega de liceu care a plecat cu sarcina de la 47kg si a ajuns la 88kg
deci eu m-am speriat cand am vazut-o am zis ca nu e adevarat. si sotul zilele trecute imi spunea :"daca ramai insarcinata sa nu te faci si tu cat un balon", si eu ii zic:" pai asta sa vb cu fiitu sau cu fiita![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mvb
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
pianna spune:
Eu sunt absolut convinsa ca o sa ma fac cat un balon. Si asta numa' din cauza ca am comentat in sinea mea, de fiecare data cand a nascut cate o colega si-mi zicea "m-am ingrasat, dar acum chiar nu ma mai intereseaza cum arat".

de 4 luni