Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 2
aleesicoo spune:
offf... lasa ca poate acum nu va mai fii nici o problema si o sa se prinda si
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 alesicoo da dar cu anticonceptionale..noi n-am mai facut de 4 luni. am avut mereu cate o prob Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! |
pianna spune:
La un ciclu normal de 28 de zile, zilele 10-15 sunt favorabile conceptiei. Restul banuiesc ca ar fi "safe", dar oricum stii foarte bine ca regulile nu-s valabile pt toata lumea:)
aleesicoo spune:
asa este difera.. dar am zis asa sa imi fac o idee
oricum eu stau si ma imaginez cum as arata ...la 1.60 si 48kg
Lia73 spune:
o sa pui sunculita pe u stai lin
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
aleesicoo spune:
sper
citat din mesajul lui Lia73 o sa pui sunculita pe u stai lin Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! |
mvb spune:
.....eu in sarcina am plecat de la 53 kg, iar eu am 164 cm....si am ajuns la final la 75 kg ........stii cum cresti, precum Fat Frumos..eu in ultimele luni mancam ca un balaur...ma plangeam tot timpul ca imi este foame....acum am 56 kg si cred ca e bine asa...arat si eu cat de cat normal...nu mai sunt o sfrijita...nici nu cred ca mi-ar mai sta la 31 de ani cu 50 kg
citat din mesajul lui aleesicoo asa este difera.. dar am zis asa sa imi fac o idee oricum eu stau si ma imaginez cum as arata ...la 1.60 si 48kg |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
aleesicoo spune:
intr-una din zile m-am intalnit cu o fosta colega de liceu care a plecat cu sarcina de la 47kg si a ajuns la 88kgdeci eu m-am speriat cand am vazut-o am zis ca nu e adevarat. si sotul zilele trecute imi spunea :"daca ramai insarcinata sa nu te faci si tu cat un balon", si eu ii zic:" pai asta sa vb cu fiitu sau cu fiita
Citat: | ||
citat din mesajul lui mvb .....eu in sarcina am plecat de la 53 kg, iar eu am 164 cm....si am ajuns la final la 75 kg ........stii cum cresti, precum Fat Frumos..eu in ultimele luni mancam ca un balaur...ma plangeam tot timpul ca imi este foame....acum am 56 kg si cred ca e bine asa...arat si eu cat de cat normal...nu mai sunt o sfrijita...nici nu cred ca mi-ar mai sta la 31 de ani cu 50 kg
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
pianna spune:
Eu sunt absolut convinsa ca o sa ma fac cat un balon. Si asta numa' din cauza ca am comentat in sinea mea, de fiecare data cand a nascut cate o colega si-mi zicea "m-am ingrasat, dar acum chiar nu ma mai intereseaza cum arat".