Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 11
aleesicoo spune:
pai pot sa o ajut![]()
....o colega de a mea preda la o postliceala FEG se numeste. pe mine ma gaseste la spitalul sf ioan ... cel dupa calea vitan barzesti.. la cam de garda chirurgie-urologie la parter, de luni pana vineri d la 7-3, dar sa zica ca vine din partea ta si eu vb cu persoana respectiva
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 alessicooo am o fatuca pe aici care vrea sa se inscrie la postliceala asistent generalist...si te intrebam unde ai facut u cursurile Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
cora79 spune:
Oauuuuu,ce vorbarete ati fost astazi,si eu am lipsit.......deh serviciul, dar o sa recuperez eu cumva![]()
aleesicoo spune:
hello d-na prefesoara
...cum merge scoala?...incep copii pe 14 ?
| citat din mesajul lui cora79 Oauuuuu,ce vorbarete ati fost astazi,si eu am lipsit.......deh serviciul, dar o sa recuperez eu cumva |
mvb spune:
Chiar ma mir ca am ajuns atat de repede la 1000...cand am terminat cu odiseea mea aveam vreo 500 mesaje.....mi-a fost f greu sa scriu pe urma.....nu imi gaseam locul si topicul care sa ma ajute....si imi ziceam ca atunci cand voi ajunge la 1000 voi ramane
.....deci de acu, pot sa apara cele II![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
MESAJUL 1000
ce sa imi doresc?......la mai multe mesaje si in cel mai scurt timp sa va aduc vestea care o sa-mi schimbe intreaga existenta....vestea ca voi fi mamica
Doamne, ajuta-mi!
va imbratisez pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca timpul trece mai usor alaturi de voi
si acum va invit la ceva rece.....un fresh![]()

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
cora79 spune:
Prezent
,da scoala incepe de luni
,tocmai in saptamana in care eu voi face punctia ovariana pentru FIV
cora79 spune:
MVB-astept cu nerabdare ca cineva sa sparga gheata si sa ne aduca vesti cu II LINIUTE,sper ca tu sa ai acest privilegiu
jesia spune:
| citat din mesajul lui mvb Jesia esti pe listutza esti membru cu carnet de partid MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Multumesc mult de tot

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
SA DEA DUMNEZEU CA URMATOARELE 500 DE MESAJE SA FIE INTR-O ODISEE!!!!
foarte tare m-a impresionat msg tau , mi-au dat si lacrimile,de asta suntem aici iubita sa ne sustinem una pe cealalta si sa ne incurajam si sa nu ne pierdem speranta ca in curand vom devenii

gata cu tristetea acum sa bem in cinstea celor 1000 de msg
| citat din mesajul lui mvb MESAJUL 1000 ce sa imi doresc?......la mai multe mesaje si in cel mai scurt timp sa va aduc vestea care o sa-mi schimbe intreaga existenta....vestea ca voi fi mamica Doamne, ajuta-mi! va imbratisez pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca timpul trece mai usor alaturi de voi si acum va invit la ceva rece.....un fresh ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
mvb spune:
Aleesicoo vezi ca acusi faci si tu 1000 si chiar ca ne apucam de