Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(24)
Raspunsuri - Pagina 9
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamac Mayan-ai grija de tine! Stai la caldurica! Blue Flower- m-am emotionat cu descrierea miscarilor bebelusului tau. Iti multumim ca ne-ai impartasit senzatiile tale. -ici tuturor! |
Ancamac, ma bucur ca te bucuri de bucuria mea! Nah, ce a iesit!
Faza e ca nu pot sa intru zilnic si sa va povestesc niste chestii pe care voi inca le doriti. Eu ajunsesem, inainte de tratamente si FIV, sa nu mai suport pe nimeni care ma tot incuraja 'relaxeaza-te, ai sa vezi ca o sa fie bine, hai sa imi vezi copilul, hai sa imi pui mana pe burta ca ..se ia", pe mine ma enervau la culme fazele astea.
Asa ca nu mi se pare fair-play sa intru si sa povestesc cum imi misuna mie bebe-ul si ce simt....mi se pare ca ...nu e coresct fata de voi. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici sa va simtiti ca ma dau mare. E ...cred eu, destul de delicat.
Oricum, stiu ca fiecare in parte simte intr-un fel personal si va doresc sa nu invidiati si ca fiecare sa aiba putere sa isi accepte etapele in viata asa cum sunt ele.
Eu m-am zbuciumat ingrozitor inainte de FIV, ma simteam handicapata si exclusa social pt ca nu reproduceam, desi nimeni nu mi-a zis nimic, simteam ca nu imi fac datoria....ma rog, mintea unei femei elucubreaza multe. A mea in special, debordeaza de imaginatie.
Acu', desi am depasit etapa aia, intru cu gratie in alta - de mama paranoica
Concluzie? Nimeni nu e perfect si e mare lucru sa ne acceptam asa cum suntem si mai ales, sa ii acceptam pe altii asa cum sunt si cum vor sa isi traiasca viata.
18+
sorinake spune:
buna, fetele! m-am intors de la dr cu vesti nu proaste, ci f proaste. ciclul asta a fost declarat anovulator. daca endo e f bun - 11mm, sg meu folicul a scazut de la 21/15 la 19/19. deci luna asta pas. mi-a dat stimulare cu closti. acum astept sa vad cand vin rusii si incep din ziua 3, apoi in z10 incep din nou cu monitorizarea. asta e! s-a dus si luna asta!
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Mona40 spune:
Sorinake,
Imi pare rau sa aud ca esti trista. Totusi daca reusest sa faci un folicul de 21 inseamna ca e de bine.
Concentreaza-te pe acest aspect si pe faptul ca endometrul e ff bun.
Cu putin ajutor si de la medicamente si de la DD luna viitoare o sa fie bine
Mona
:)
Pe felie
Mona40 spune:
Fetelor, ce e cu mayan ? Ma ingrijoreaza ca e absenta.
Mayan stim ca nu ai chef de nimic, dar da un semn te rugam.
Multa sanatate.
Mona
:)
Pe felie
ancamac spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si eu de la munca.
Sorinake-luna viitoare va fi bine, vei vedea.
Mona-sigur era buna zacusca ta, daca si soacra a apreciat-o
Blue Flower-simte-te libera si scrie-ne ceea ce simti. Cred ca va face placere tuturor. Cand va veni si vremea noastra vom povesti si noi!
Ada-ce mai faci? Ce mai e nou pe la Cluj?
Guzelnico--ici harnicuto pe toate fronturile!
Galliciana, Mayan, Soricica - unde ati disparut? Ne lipsiti!
-ici tuturor
Lumy_Clt spune:
Buna dimineata!!!
chiar daca m-ati lasat singura aseara.......tot fac cinste cu si
Never say never!!!
amy2007 spune:
Ada29- Z13 CM
Amy2007- Z26 CM
Ancamac- Z10 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z17 CM, stimulare cu naturiste; se pregateste de HSG
BlueFlower- +18
Cinezee- Z22 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z19 CM; a facut instilatii pe 01.09
Galliciana- Z25 CM
Guzelnico- Z19 CM
Libra- Z10 CM, tratam cu Gonal F; IA in septembrie
Lumy_Clt- Z19 CM, stimulare si prestat natural
Lyly_mar- Z6 CM
MayanMistica- Z10 CM
Menics- Z5 CM
Micomic- Z36 CM, stimulare cu naturiste; asteptam vesti!
Mona40- Z15 CM, trat. cu monogon; Z3 de la IA
Sorinake- Z16 CM, stimulare cu naturiste; IA astazi
Soricica- Z23 CM
Simonia- Z24 CM
Uratica- Z29 CM
Spor la treaba fetelor care fac "sport"!
Mult succes celor care se pregatesc pt IA!
DD ajuta sa se lase cu bb!
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
amy2007 spune:
Buna dimineata dragelor si ms frumos Lumy de cafeluta.
Am revazut lista cu suricate si am constatat ca sunt multeeeee absente de care nu mai stim nimic cam de multisor. Sper sa fie toate ok.
Tinem pumnii pt mico, care se pare ca e in ziua 36, asta daca nu cumva a uitat sa actualizeze sau sa ne anunte.
Eu astept rusii, care ca de obicei, isi fac simtita prezenta din plin, mai nou cu greturi si dureri de stomac. Au imbatranit si rusii astia odata cu mine.
toate suricatele.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png