Buna ziua, sunt noua pe aici , va tot urmaresc de ceva timp si acum m-am decis sa va povestesc ce mi-sa inntamplat. Acum o saptamana am fost in germania , mai precis in neuwied, am mers in scopul de a ma diagnostica corect pentru ca aici in tara am primit tot felul de raspunsuri, fiecare diferit de la un medic la altul. In fine am citit la voi ca au fost si alte paciente, mie personal mi-au facut cateva analize de sange, cele pt tiroida si un hsg.Ceea ce ma nelinisteste este faptul ca de 6 zile am o scurgere neplacuta, si faptul ca nu mi-sa dat nici un film de la hsg, si nici o chitanta pt plata destul de mare pe care am efectuat-o direct doctorulu-i ,binenteles roman. Fetelor voi ce parere aveti
trebuia sa-ti dea o radiografie......cat despre secretii, am avut aproape o saptamana niste scurgeri ca la CM.
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
Mie mi-au dat radiografia pe loc. Nu prea am stat de vorba cu doctorita ca intra in operatie, dar mi-a zis in timpul hsg ca este f bine. Am vazut ulterior si pe radiografie.
Scurgerea e normala. Este substanta de contrast pe care ti-a bagat-o. La mine nu a durat atat de mult, ci doar 2 zile.
Cand tia facut HSG nu tia spus cum se prezinta trompele?Poate tia verificat trompele ecografic adica tia bagat o substanta de contrast in trompe si pe monitor sa uitat sa vada daca intra solutia ,dar la intervintia asta nu se poate scoate film .Oricum cred ca se numeste altfel asta .Eu am avut vreo 2 zile scurgere rosie .
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxana81 Multumesc pt raspuns,ma gandeam sa repet din nou dar nu stiu sigur dupa cat timp ai voie. Eu va multumesc mult si va doresc la toate sanatate multa si cati mai multi bebei |
Eu zic sa nu te grabesti sa repeti testul.Mai bine te duci si il iei la intrebari pe doctor. Pe langa faptul ca dai inca un pumn de bani, gandeste-te ca te radiezi iar. Bafta!