Gravidute&Mamici de IASI (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Fetele, va rog recomandati-mi si mie o manichiurista care poate veni acasa. E mai am max 2 saptamani pana nasc si vreau sa imi fac pedichiua si manichiura.
Va pup!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_as spune:

Multumesc de incurajari fetelor. Ca sa fie si mai si, acuma am facut si o otita .....nu doare, dar deranjeaza tare.....nu aud bine, am urechea infundata....trebuie sa fac tratament, dar medicul mi-a dat doar niste picaturi deoarece sunt insarcinata.... Acuma tre sa vb cu medicul care imi urmareste sarcina, sa vad daca le pot lua sau nu fara probleme.
Eeeehh, trece si asta, trebuie..
Dar am vazut ca cineva doreste recomandare pt o manichiurista....sincer, m-ar interesa si pe mine...dar sa fie in regulka, adica sa lucreze cu ustensile sterile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salut!

Celia merci
Aly spor la treburi! Eu urasc sa fac curatenie sambata, de asta mi-o fac de vineri, iar sambata ma simt mai libera.
Ionica nu stiu manichuirista. Poate se gaseste alta mamica mai "initiata"

Am observat de cateva zile ca Bia tuseste. O auzeam prin somn, dar cum eram si eu somnoroasa, initial aveam impresia ca se ineaca. Ieri in schimb, ca nu dormeam, mi-am dat seama ca aia e tuse de fapt. Nu tuseste tare sau mult, si alte simptome [muci, febra] nu are, dar mi se rupe inima cand o aud . Merg luni la control. Cel mai probabil nu e nimic grav, dar tot cand o aud, saracul puiut

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

ramona as intreaba repede medicul care urmareste sarcina.Sunt totusi antibiotice care se pot administra.O infectie de oricare ar fi ea e ultimul lucru de care ai nevoie mai ales ca se apropie momentul zero

inutsa ici Biei sa fie cat mai simplu de rezolvat tusea ei

Mihaela 20+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Oh, sanatate multa Biancai!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Fetelor, voi cand va duceti la eco va lauti sotul inauntru cu voi? eu l-am luat de fiecare data ca doar vrea si el sa vada evolutia odorului si mi s-a parut ca a deranjat-o putin pe dr, nu stiu sigur..
oare exagerez?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Fetelor, merci. Sper sa ii treaca repede

lorex eu mi-am luat sotul la ecograf, chiar doctorita l-a poftit inauntru si ii explica ce se vede pe ecran. Nu cred ca exagerezi daca il iei, doar e tatal copilului, le creste si lor inima cand isi vad bebeii. La ce dr esti?

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Sebi! Scuze pentru intarziere, dar de trei zile ma chinui sa intru si nu se poate.....

O , un laptic...

Alina, cum ti s-a parut d-na doctor Rugina? Eu merg la dansa de aproape 3 ani cu Stefy.....

Inutsa, cum e Bia? Ce ii dai?

Ani, cum e Darius? Ce ati facut cu bubuta?

Eu is.... moarta de racita.... Imi curge apa din nas, o picatura dupa alta, fara oprire.... parca e un robinet stricat... Asta ziua... Iar noaptea se infunda de nu reusesc sa respir... deci n-am dormit deloc.... Dar scap eu si de asta.....Iar gatul.... nu puteam ieri sa inghit nimic... Azi sunt mai bine, ca aseara mi-am pus la gat vreo ora o compresa cu otet de mere si am facut si aerosoli cu ulei "Raceala si gripa" de la Fares..... A mai ramas nasul.....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Stefy discuta cu tati acum ceva vreme:
Tati: Stefy, ai grija sa nu intepi salteaua cu pixul
Stefy: Nu am sa o intep...
Tati: Dar daca o intepi, unde mai dormi?
Stefy: In patul tau...
Tati: Si eu unde dorm?
Stefy: Tu dormi jos....
Tati: Pai de ce nu dormi tu jos?
Stefy: Ca eu sunt mica.....

Fara comentarii.... Nu a mai putut tati sa spuna nimic.... Orice i-ai zice, ea are replica....

Mergi la inceput

Care mai stiti ceva de Ani si mai ales de Darius, ca acum mi-am deschis messengerul si am gasit de la ea mesaje offline de pe 11 septembrie ce m-au ingrozit:

-M-am ferit de antibiotic... dar pina la urma nu am scapat de antibiotic
-Suntem cu internare in spital.. la pediatrie si cu antibiotic injectabil
-La Darius era un pic mai grav.... furungul nu avea cap iar tot puroiul se dezvolta sub piele...
-Asa ca singura varianta ianinte de chirurgie a fost injectia cu antibiotic
-Acum suntem bine... de ieri dimineata a inceput sa iasa puroiul si pata rosie sa devina mai mica, mai avem azi si maine antibiotic si speram sa se termine

Am sa incerc sa o sun...

Mergi la inceput