Gravidute&Mamici de IASI (102)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Buna fetelor! vad ca nu prea intrati! Cred ca sunteti prinse cu gradinita, scoala- umblatura dupa hainute si rechizite! Si eu abia astept pana la anul cand il dam pe David la gradinita!
In rest sunteti bine?!
Daca intereseaza pe cineva -am o cunostinta care inchiriaza ap 2 am SD cu 200euro!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ramona_as spune:
Buna fetelor! Ieri am fost la dr. si ne-a spus sa mai asteptam pana sapt viitoare si apoi facem programarea pt cezariana. Sapt viitoare ar fi 39 sapt. Eu abia astept sa scap de burtoi si sa fac cunostinta cu bb care imi tot da suturi....
Acuma cand stiu ca mai am f putin, incep sa am emotii.....mi-a zis sa imi fac ultimile analiza, sa am dosarul cu acte la mine....se apropie momentul....
alynta27 spune:
Buna dimineata! Dar aici nu se mai serveste ?! Poftiti va rog!
Oferta cu ap nu mai e valabila ca si-a gasit omul chirias!
Am fost aseara la dr. Rugina cu David! A stat cu multa rabdare, ne-a intrebat ne-a explicat! Azi am facut un set de analize! A stat tare cumintel la luat sange! A mers tati cu el! Acum sa vedem rezultatele si sa vedem ce cale apucam! O zi buna!
Ramona.... un pic si devii mamica! Frumoasa si grea "meserie"! Succes!
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
mihharo spune:
Salutare si de la noi, asa, pe fuga!
Inca nu ne-am mutat, speram sa nu mai dureze mult, ca ne-am saturat de depozit in casa... dupa ce ne "stabilizam" o sa intru si eu mai des, dar dincolo inca nu avem net si am aflat azi ca dureaza in jur de 3 saptamani pana il instaleaza
Pupici la toata lumea
inutsa spune:
Salut si de la noi!
Dupa cum se vede treaba, sunt ocupate fetele. Cand se lasa frigul cu siguranta o sa fie mai multa activitate, ca o sa fie prinsa lumea in case
.
Noi suntem OK, azi m-am odihnit si eu in timpul zilei, cat dormea printesa, am tras si eu un , in sfarsit, dupa o lunga perioada in care n-am mai apucat sa dorm ziua.
Acu astept sa se trezeasca printesa si sotul si sa dam o raita prin magazine dupa ce ne mai trebuie.
O zi faina
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Celia spune:
La multi ani, Sebi!
Sa fii sanatos, fericit si sa ti se implineasca toate dorintele!
Scuze de intarziere , dar nu am reusit ieri sa intru pe forum...
Poate intra mami sau nana sa ne mai zica ce mai faci....asteptam vesti...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Alina, sanatate micutilor , sa scape cat mai repede! Felicitari lui David pentru curaj.
Eu cu Andrei si acum duc munca de lamurire cand trebuie sa facem analize...e greu...
Byu, asteptam vesti legate de examen.
Inutsa, spor la cumparaturi si amenajari!
Ramona , odihneste-te cat de mult poti ca ai nevoie pentru perioada ce urmeaza. Intalnire fericita cu bebe!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Katyuscha21/Katyuscha21.jpg)
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona_as Buna fetelor! Ieri am fost la dr. si ne-a spus sa mai asteptam pana sapt viitoare si apoi facem programarea pt cezariana. Sapt viitoare ar fi 39 sapt. Eu abia astept sa scap de burtoi si sa fac cunostinta cu bb care imi tot da suturi.... ![]() Acuma cand stiu ca mai am f putin, incep sa am emotii.....mi-a zis sa imi fac ultimile analiza, sa am dosarul cu acte la mine....se apropie momentul.... |
sa dea Domnul sa fie bine si sa treceti cu bine operatia(cand va fi) si eu eram ft speriata cu fiecare minut ce trecea iar cand am mers in sala de operatie plangeam de frica,dar a fost bine recuperarea e ft aiurea dar ci siguranta ai pe cineva cu tine care sa te ajute,nu?
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Alexandra
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
![](olala.gif)
Burtica
![](olala.gif)
Bebica din Burtica
![](olala.gif)
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
![](punk.gif)
alynta27 spune:
Buna dimineata! Poftim la !
Multumesc Celia!
Azi avem program administrativ; sa vad ce-mi reuseste!
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!