Gravidute&Mamici de IASI (102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara mamici!

Inutsa, Ionika, eu am cumparat metraj si am cusut cerceaf si fata de perna; sunt multe imprimeuri la magazinul de la Tesatura sau in Siraj; e convenabil; era 7 lei/m si ai de unde alege; sunt si lenjerii de gata, a[rox 35-40 de lei

Alynta, spune-mi si mie cate ceva despre dr Rugina, te rog: cu ce varste de copii, unde lucreaza...ce fel de medic este; merci

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
David e la Pascani! A mers fara probleme cu bunicasa si prietenul cumnatamii pe tren! Deja mi-i dor de el! Il avem pe finutul cu sormea la noi!
Analizele au iesit foarte bune! O mica anemie care se rezolva cu 2 saptamani de fer!
Nona....m-am bucurat ca ne-ai scris!
Alic...d-na dr. Rugina e o draguta! Lucreaza la Spitalul de copii "Sf. Maria"! Luni si joi dupa-amiaza lucreaza la o policlinica particulara din Podu de Piatra! Cu trimitere acolo nu platesti nimic! E o cladire mare pe colt cum mergi spre Piramida lui Dubet (la lapte praf sau unde ai platit taxa de POM la nunta!) Sper sa-ti fie utile informatiile! Am inteles ca e pneumolog! E foarte capabila si sufletista- in jur de 50 de ani-cred!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Alynta, multumesc! nu stu exact unde e piramida lui dubet, dar la lapte praf stiu cum se ajunge;
se poate merge la dr si pentru o consultatie de rutina? e pe baza de programare?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Emma...si noi suntem la stadiu asta cu pampesul Mi-a pisat si kk-at toata casa! Il pun pe oala/wc si daca il nimeresc face, dar daca il apuca pe undeva ii da drumu fara remuscari! Mi-e asa ciuda! Si nu l-am bruscat/certat! Pur si simplu e comod!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

parerea mea e ca daca el nu vrea sa faca pipi /kaka la wc /olita inseamna ca nu e pregatit si eu am avut un timp razboi cu Andrei si am renuntat ca ma chinuiam degeaba iar dupa un timp de 2/3 luni am luat-o de la capat si umblam cu olita dupa el si din 5 in 5 minute il intrebam de pipi si kaka si ii ziceam ca daca vrea akolo trebuie sa faca si ii aratam.
pana intr-un sfarsit cand copilul a inceput sa ceara singur si acum nu am treaba cu el cand plecam undeva ii pun chilotei de aia speciali care daca face un pic pipi se raceste rau chilotul si il deranjeaza dar nu face si cere imediat si se tine.trebuie tot timpul sa ii reamintesti si sa ii arati in unele situatii ial cu tine in baie cand mergi tu la wc punel si pe el pe olita.eu asa mai faceam.
succes

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei Andriusik 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

mamici,ati incercat cu niste olite mai haioase? poate o sa li se faca placere de stat acolo. nu ma refer la din alea care canta ca imi inchioui ca sunt scumpe tare..a mea are una la vreo 70 lei in genul asta.poza e de la 10 luni! de atunci am tot pus-o si ii placea la nebunie sa stea si sa se joace cu olita aia.si acum o mai are. noi avem mai multe ca e casa mare, cam 4-5:)acum am luat mai simple, din alea cele mai ieftine,ca acum e mare..
A mea chiar sta cateodata prea mult, ca ma enerveaza de acum cat stau langa ea..e genul ala cred, care isi ia presa la baie si citeste o ora:))acum se mai uita la tv in timp ce face..
Cred ca la un moment dat o sa vedeti ca nu vor mai vrea cu scutec ei insisi..a mea asa face, face panarama cand vreau sa ii pun scutec cand mai iesim prin oras.mai ales ca daca se uda acum e mai frigut..si uite asa car dupa mine servetele umede, alti pantaloni, sosete sau ciorapi lungi..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

eu am incercat nu una ci o groaza care se targe apa,cu desene,cu fel si fel pe ele si degeaba si stii ca e mai buna cea simpla?si ft comodaeu cu din aia am reusit.ii poti cumpara una de aia mai sofisticata doar de joaca si puneii nu stiu ceva masinute /papusi de plus si aratai ca uite ele fac pipi/kaka akolo si asa e frumos eu jucam teatru

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

parerea mea voi faceti ce vreti

e sa lasati copii sa decida cand sa mearga la wc /olita.ei siu mai bine cand sunt pregatiti nu trebuie obligati trebuie doar aratat si indrumat daca el doreste sa stea pe olita imbracat,cu chiloteii pe ei,cu pampersul pe el ok lasati-l daca vrea sa se joace cu olita spalati-o bine si lasati-l sa se joace,cumparati 2 olite una pt el si una pt joaca de ex intrati in joaca lui, el sta pe olita lui iar tu ia o pausa de plus sau jucaria lui preferata si aratai ca papusa /jucaria care o ai tu face pipi /kaka la olita ca e mare si ca asa e frumos.daca pe copil il atrage chestiile astea asta e ft bine daca nu si isi cauta alte chestii de facut lasati-l in pace pt ca nu este pregatit dar nu renuntati sa ii aduceti tot timpul aminte ca daca vrea sa faca pipi/kaka la wc/olita ca un copil mare ,bla bla bla.eu asa am incercat si credetima ca a mers numai ca trebuie sa ai rabdare si sa stii sa te jocicu papusile.

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

haideti ca va las ca v-am plictisit cu povestile mele.poate va ajuta.

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o si un laptic....

Alina, alic, d-na dr. Rugina are specialitate imunologie-alergologie. E un medic deosebit.

Alina, ma bucur ca au iesit bine analizele lui David. Imi cer scuze ca te-am contrazis in ceea ce priveste specialitatea d-nei doctor.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de ...
ma duc sa din urma ce ati scris si revin si cu niste poze

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna dimineata la toata lumea. La Stanley e ocupat saptamana asta. E mai liber saptamana viitoare, luni, marti, miercuri...

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput