Gravidute&Mamici de IASI (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:

Citat:
A mea chiar sta cateodata prea mult, ca ma enerveaza de acum cat stau langa ea..e genul ala cred, care isi ia presa la baie si citeste o ora:))acum se mai uita la tv in timp ce face..

Adica asa?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Miha, tare de tot! pupucim fetita dulce

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte...

Alina, felicitari la iubaret....

Emma, lasa ca o sa-i vina si lui vremea....

Miha, ce dulce e....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Un salut si de la Matei care da din piciorele de veselie si e in bratele mele! E a doua zi consecutiv cand David face kk la wc. Mai inainte a zis "kk"! Diseara mergem la dr. Rugina cu analizele, apoi cel mare pleaca la bunica la Pascani o saptamana!
Ralu.....la fel face si D cu varusau! Sa fie bine la examen si sa ne dai de veste! Unde lucrezi?! Ca te lasasesi de serviciu cand ai scris ultima oara!
O saptamana minunata!
Miha...dulce mezina! Bravo ei!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Dati si voi o cafea?

Multumim de aprecieri!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am baut si eu cafeaua cu voi in dimineata asta. Am vazut si poze cu fete frumoase(pe wc si pe olita).
Noi suntem bine(asa se zice).
Vlad e la gradi, la grupa pregatitoare, Andrei e la cresa. Nu prea ii place cresa lui Andrei, sper sa se obisnuiasca totusi caci bani de bona nu am.
Andrei al meu nu face la oala decit atunci cind imi dau eu seama si il pun.Nici cu vorbitul nu stam prea bine, abia spune citeva cuvinte( si Vlad a vorbit mai greu).
Eu am inceput scoala ( azi am ore mai tirziu si-s lenesa)

V-am pupacit pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

lume noua....
ce mai faceti fetelor?

Multumim de cafea Lacra

Nici Bia mea nu face la olita,ma amageste,spune dupa ce face,citeodata spune inainte si face dar...nu tot timpul;nu vrea sub nici o forma sa renunte la suzeta si nici la biberondar nici nu o stresez prea tare caci o sa renunte ea de buna voie,nu?In rest suntem bine

Un inceput de saptamina cit mai bun si o zi frumoasa!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Andrei , de mami Ema, sa fii sanatos si sa te bucuri de tot ce-ti doresti!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Monica, bine ai revenit!
Succes "gradinarului" Vlad si acomodare usoara la cresa lui Andrei!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Andrei! Emma, sa-ti traiasca cavalerul si sa va aduca numai bucurii.

Alina, trimitem cate un la fiecare cavaler... Astept cu interes rezultatele analizelor... Sper ca e ok....

Nonna, ma bucur ca ai scris. Lasa ca o sa se acomodeze si Andrei si apoi o sa-i placa si lui. Asa e la inceput.... Asteptam sa scrii mai des....

Ella, pana la doi ani, mai are timp sa renunte... Noi am scos zuza si bibi cu o saptamana inainte de a implini 2 ani... Un pic fortat, pe amandoua odata.... de teama sa nu i se deformeze dintii, bolta palatina.... Dar dupa 3 zile in care numai seara la somn intreba de ele... nici n-a mai intrebat.... De fapt ei ii trebuia doar ca sa adoarma.... ca o mancau gingiile... Zuza i-am zis ca am dat-o la o fetita si bibi la catelul nasilor ei care era mic si fara mama si ii trebuia un biberon si a fost incantata ca "a facut un bine".... Daca nu era pregatita si ar fi plans, o lasam in pace, desi eram tare stresata din cauza dintilor, dar pentru ca nu a facut mare caz de lipsa lor.... au plecat si nu s-au mai intors...

Celia, ce mai face cretulina ta? Dar Andrei? Cum e la scoala?
Asa trece timpul.... Nici nu stiu cand a ajuns aproape de 3 ani.... Parca trece prea repede....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salut!
Lacra ai uitat de lapticul meu. De data asta te iert . Ce-ti mai face Stefy?

ionika in siraj poti incerca. Magazine nu stiu sa-ti recomand, ca si eu caut lenjerie simpla, fara pilota, fara aparatori si nu am gasit deocamdata.

Miha razi tu de micuta cititoare?

dastefa ce-ti mai face bebica din burtica?

byu sanatate lui Casi si lui Sebi

Aly energicului Matei si iubaretului David

Noi i-am luat buburuzei balansoar. Ce fain e pentru copil, dar mai ales pentru mama: adoarme mult mai usor. Dar, cum nu poate fi totul bine pana la capat, am descoperit ca avea o mica defectiune si l-am returnat. Acum cautam leagan electronic, dar am vazut doar cateva, si la preturi piperate. Leaganele de la Primii Pasi sunt accesibile ca pret, dar nu gasesc.
mamici stiti magazine unde as putea gasi leagane la pret convenabil?

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput