Gravidute&Mamici de IASI (102)
Raspunsuri - Pagina 13
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inutsa La intalnire fara bebei nu am cum sa vin, al meu sot sta cu fiica'sa doar cand e cuminte, cand plange el nu o poate calma, vezi Doamne, e tare greu sa o ia in brate si sa o linisteasca ![]() --------------- Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)Bianca-Maria bebelusha din burtica nunta cum a aparut pe lume Bianca-Maria |
da ce draga copilul il poti linisti numai cu tzatza?
se mai ia un pic in brate,se mai si leagana se mai si canta la copil sau mai vb cu copilul nu tzatza le rezolva pe toate ia spunei lu' barbatu' asta al tau ca el e singur noi suntem

bine ca eu de aici....dar sar pe el de la distanta
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Katyuscha21 spune:
haideti la un banc![]()
Abdul este indragostit de o femeie. Dar aceasta nu prea ii placea de el ca ii caum urat, dar ii placea ca are bani ! Intr-o zi Abdul ii zice : Abdul iubeste, Abdul vrea casatoreste !
Romanca ii zice : Daca vrei sa te casatoreti cu mine imi indeplinesti 3 dorinte ! Nevrand sa se casatoreasca cu el ii zice: adu-mi cel mai mare diamant din lume !
Sta Abdul 2 zile dupa care vine la ea cu ditamai diamantul. Abdul iubeste, Abdul adus diamant !
Uimita femeie ii zice : Vreau sa imi cumperi cel mai mare iacht din lume si sa ma plimbi noaptea cu el !
Dupa o saptamana, vine Abdul cu cel mai mare iacht si o plimba nopatea !
Romanca, ii spune ultima pedeapsa : vreau sa ai penisul de 30 de cm daca vrei sa ne casatorim !
Sta Abdul, se gandeste si ii spune :
Abdul iubeste, Abdul mai taie !
Alexandra
32 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
dastefa spune:
buna dimineata
eu am baut deja
-ca-s treaza de ceva vreme dar mai fac una speciala pt voi
lacra eu nu inteleg cum apare epidemie de rubeola dupa ce toti au facut vaccinul R.O.R(anti rubeola-oreion-rujeola)
eu mi-am facut analiza sa vad daca am anticorpi pt rubeola dar iau rez abia luni..Asa ca Daria din acest motiv nu a inceput cresa.Dar eu merg inca la scoala-sper sa nu apara pe acolo vreun caz
dar ca in bancurile cu timpiti -nu am facut si pt rujeola analiza.Asa ca desi stau f prost cu banii trebuie sa o fac si pe asta ca altfel degeaba am facut-o pe cea pt rubeola
Mihaela
21+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
iulia-stefy spune:
Salutare!
Azi am o zi.... Mai intru mai tarziu... Acum va ofer o
si fug....
dastefa, ce sa spun? am inteles ca desi sunt vaccinati pot face totusi o forma usoara.....
Lacramioara si
Stefania Iulia
Anilansa spune:
buna dimineata
dastefa si iulia... multumesc de 
Katy21sarcina usoara in continuare... inca un pic ...misto banc.
inutsa... sotul meu ... chair daca ii era un pic teama si frica la inceput NU la lasat pe daris sa planga deloc, il lua inbrate, se juca, ii canta
... ii spunea povesti
( cu toate ca incepea cu una si le amesteca... deci termina cu alta).... dar nu il lasa sa planga. deci se poate
mamici facem o prezenta.....![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
Prezent!
Am dus baiatul la cresa, acum ma apuc de treaba prin casa. Acum am aflat ca noi trebuia sa mai schimbam si uleiul la masina...uffff! de unde sa stim daca nu ne zice nimeni. Bine ca am aflat acum si incercam sa bagam masina in service sa vedem daca s-a mai stricat ceva.
Emma si Andrei (21.09.2007)
ramona_as spune:
Salutare mamicilor! nu am mai intrat pe forum de cateva zile, dar am citit dinurma ce ati mai discutat. Am asteptata aceasta zi, pt ca trebuia sa merg la doctor sa vedem ce mai face beb, cand ne operam..... MARTI MA OPEREAZA si imi voi cunoste bebelusul, de fapt ne vom cunoste, ca si el face cunostinta cu mami si cu tati....
Incep sa am niste emotii, ca mai e f putin pana atunci..
Tre sa imi verific bagajelul, sa imi mai iau cate ceva....ooffff
si sunt si cu casa intoarsa.....mai evem un pic si terminam si noi o mica curatenie generala...
O sa va povestesc cum a fost, dupa ce vin acasa cu bebe...
aeperju spune:
mult, mult succes si noroc si sa ne dai de veste ca esti bine! Numai bine!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Victo spune:
Ema, ai progresat cu curatenia?
Ati stabilit itinerariul in concediu? pe cand sa va asteptam?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Katy... se vede ca ai expeienta! Asa e cu copii, nu rezisti de una singura! Eu si sotul suntem epuizati, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa fiu singura in toate.... Tare bancul!!!![]()
Ramona....nastere usoara! Recuperare rapida si un baietel sanatos!Nu te gandi ca va fi greu- dragostea de mama le depaseste pe toate, dar nici ca va fi usor- sa nu fii dezamagita! Cu DD inainte!
Ani... mai cumpara carti de povesti pt tati!
cat e gluma e panarama, dar bine ca si-a dat interesul!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!