Gravidute&Mamici de IASI (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

AlY.... in ceea ce priveste ajutorul din partea sotului NU MA PLANG deloc... ma ajutat si ma ajuta, si si-a dat toata silinta, chiar daca uneori ma mai calca pe nervi... dar nu ii pot cere sa aiba INSTINCTUL DE MAMA ... el le incerca pe toate cand plangea darius... si daca nu reusea sa il faca sa se linisteasca venea si mi-l dadae si prelua el activitatea mea...
Ramona....nastere usoara! Recuperare rapida si un baietel sanatos!... o sa fie totul bine

la noi trece una si vine alta... de la antibiotic darius a inceput sa faca diaree si acum sa iritat urat de tot , de nu ii mai trece cu nimic, el care pina acum nu a avut probleme, acum l-am lasat fara scutec ... chiar daca am surprize de la el si nu face la olita

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

mamici ...

saptamana viitoare mergem la patron... la o printesa de 3 ani si un print de 1 an ... si nu stim ce cadouri sa ii luam, nu prea as vrea hainute deoarece cam toata lumea o sa le ia asta.

... are cineva vreo idee???????????

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Emma, cum mai e Andrei? Ii place la cresa?

Ramona, nastere usoara....Mai e putin... Asa e pe ultima suta de metri... Iti doresti din tot sufletul sa-ti vezi copilul, dar iti e teama de cum na fi la nastere.... Dar va fi bine. Ai sa vezi...

Ani, felicitari sotului ca si-a dat interesul... Nu toti se amesteca in treburile astea.... Si nu-s de judecat... Sotul meu era topit dupa ea, dar ii era teama sa nu i se intample ceva... si rar ii puteam lasa doar pe ei doi...
Pentru diaree incearca banana pasata si oxidata sau mar ras si oxidat, adica pana isi schimba culoarea... Strange foarte bine la burtica... Dar daca e jale mare... atunci Furazolidon de 25 mg(pentru copii) in ultima instanta....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

mamici ...

saptamana viitoare mergem la patron... la o printesa de 3 ani si un print de 1 an ... si nu stim ce cadouri sa ii luam, nu prea as vrea hainute deoarece cam toata lumea o sa le ia asta.

... are cineva vreo idee???????????

Alina cu Darius Gabriel

mai si eu la fel cand merg la ziua la copii de ex pt varsta care o ai tu eu ias lua la fetita daca ii palce ceva de colorat pt varsta ei sau ceva puzzle si la baietel o jucarie ceva mai misto ex daca inca nu merge ii poti lua o masinuta care se transforma si ajuta sa mearga bine depinde si de bugetul pe care il ai pt eisau la baietel sunt BLOG care construieste ala e bun de la 1 an altceva nu stiu ce sa iei.
daca mai vad eu ceva pe net iti trimit link ok?

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Katy... se vede ca ai expeienta! Asa e cu copii, nu rezisti de una singura! Eu si sotul suntem epuizati, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa fiu singura in toate.... Tare bancul!!!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

eu daca eram de ex INUTZA ii puneam copilul in brate de nu se vedea si ii ziceam ca nu am facut copilul singura cu degetul si trebuie sa se implice si el ca e tata.da eu nu am avut treaba cu al meu el moare dupa copii.chiar stateam acum cateva seri si ma mangaia pe burtica si ii zice lui bebe ca abia asteapta sa il tina in brate.sunt constienta ca nu o sa mai stea atat de mult cu el ca,cum a stat cu Andrei atunci nu lucra si era in concediu dar acum trebuie odihna si va dati seama ca imi fac mutatia cu copii in alt dormitor .dar stiu ca in timpul liber ma ajuta nici nu imi fac probleme de asa ceva

trebuie sa fii si smechera si sajoci si un pic de teatru daca ma intelegeti la ce ma refer nu?????????????

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

La Ion si Maria vine un cuplu francez in vizita.
Maria se uita pe gaura cheii la francezi in camera si o vede pe frantuzoaica dindu-i cu bikini pe la nas francezului .
Maria, in gindu' ei.
- Ce ar fi sa-i fac si eu asa lui Ion cu gogosarii mei.
Intra tiptil in camera lui Ion. Asta doarme. Isi scoate gogosarii si ii da pe la nas lui Ion. La care Ion
- FA, MARIE, ADU PUSCA CA IAR AU VENIT DIHORII AIA...

Erau Ion si cu Maria in pat, intr-o seara.La un moment dat Maria care nu avea somn il intreaba pe Ion:
-Ioane, dormi?
-Nu!
-Ma iubesti?
-Dorm!!

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

merci de raspunsuri
iulia, acum am reusit sa descarc cartile.. tks

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Am intra sa va ofer o si fug la ale mele.... Mai intru sa vad ce ati mai scris....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

INUTZA sa nu te superi pe mine ca te-am dat pe tine ex.nu aveam pe cine da asa mai recent si te-am gasit pe tine viovata

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

Buna dimineata

iulia mersi de ... si multumesc fff mult de sfaturi
Katy ...mers de idei... azi caut pe net.si poate ajung si prin magazine

noi azi suntem ceva mai bine... cu kk am revenit la normal, cu iritatia e pe terminate si tratata ... azi trebuie sa facbagajul pt munte .. deci am de calcat si de spalat dar pe moment fara nici un chef... poate la noapte sa ma apuc de calcat
- in scurt timp cred ca ii sparge si sus gingiia lui darius, e nervos, musca, e agitat seara si dimineata.

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput