Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)
Raspunsuri - Pagina 7
iuliapapusa spune:
Mariannaa dupa UM am DNP 23 sept 2009 insa dupa toate eco este undeva la 8 10 octombrie.S-a stabilit ca am ramas mai tarziu si deasta s-a schimbat DNP ul
+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
mariaanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Mariannaa mi se intarea burta din ce in ce mai rau nu cu dureri simteam o presiune f mare jos in vagin si ca-mi curge ceva in acel moment, dureri de spate.Iar la control mi s-a spus ca am avut astea din cauza ca s-a deschis colul si s-a dilatat +35 cu Stefania Gabrielapoze burtika |
Am inteles....Cat de mult era burta intarita?Cat timp?
Mariaanna
35+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
povestea nasterii lui Alex
raluk16 spune:
Dana
multumesc! Si rau nu cred ca avem ce face, nu? Ca e doar "la intrare", chiar daca putin inauntru 
Iulia oofff, cate probleme ai avut si tu saracuta sarcina asta! Doamne ajuta sa stea bebe cat de mult si sa vina printesa sanatoasa!
mariaanna daca bine tin eu minte la un moment dat in sarcina Iuliei i s-a schimbat calculul, pentru ca bebe era cu cateva saptamani mai mic decat varsta probabila a sarcinii (si asta la toate controalele) si s-a banuit ca a ovulat mult mai tarziu. Sper sa nu gresesc.
Carina deci de la control... vai...
33+
Alex
mariaanna spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Dana multumesc! Si rau nu cred ca avem ce face, nu? Ca e doar "la intrare", chiar daca putin inauntru ![]() Iulia oofff, cate probleme ai avut si tu saracuta sarcina asta! Doamne ajuta sa stea bebe cat de mult si sa vina printesa sanatoasa! mariaanna daca bine tin eu minte la un moment dat in sarcina Iuliei i s-a schimbat calculul, pentru ca bebe era cu cateva saptamani mai mic decat varsta probabila a sarcinii (si asta la toate controalele) si s-a banuit ca a ovulat mult mai tarziu. Sper sa nu gresesc. Carina deci de la control... vai... 33+ Alex |
Eu imi fac probleme reale, mai ales ca trebuie sa nasc la apropae 200 km distanta de mine...N-as vrea sa se intample ceva si sa nu ajung la timp.Daca nu cedeaza nici peste o zi-doua contractiile ma duc la spital.Mai bine stau internata decat sa stau cu frica....
Mariaanna
35+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
mariaanna spune:
Cu cine pot tine legatura , in cazul in care merg la spital?
Un nr de telefon, ceva....
Mariaanna
35+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
ionika spune:
Iulia, iti tin pumnii sa fie bine. Eu cred ca vrea sa te interneze ca masura de precautie, daca pierzi si lichid trebuie sa fii monitorizata ca sa nu intre bb in suferinta fetala.
Stai linistita, bb e bine si la saptamanile care le ai chiar cred ca e totul ok.Uita-te la Devyla, bebelusa ei a venit mai devreme pe lume si acum este acasa bine sanatoasa!
Ai incredere ca va fi bine!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 36+
unombun spune:
anomis(ce nume frumos ai ales)

imi place-am primit poza de la tine,multumesc mult.Parca nu e chiar asa de speriat,cel putin in poza.
Felicit fetele care au nascut si va urez refacere rapida,bebiti sanatosi si bucurii multe de la ei

ionika spune:
| citat din mesajul lui mariaanna Cu cine pot tine legatura , in cazul in care merg la spital? Un nr de telefon, ceva.... Mariaanna 35+ Mamica de si in asteptarea unui ![]() povestea nasterii lui Alex |
Ridic doua degete! Numarul meu de telefon il gasesti in lista de pe mailul comun.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 36+
iuliapapusa spune:
Mariannaa nu aveam burta intarita mai mult de 2 minute niciodata(cel mult 2),nu erau regulate durerile la fel

+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
anco spune:
fetelor sunt in spital, internata. cica maine ma executa, prind wirelessul de acasa 
mai slabut asa, dar se pare ca merge
anco
38+
???? si 
poze
LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA