Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nu-i problema , ma bag la capitol nu mai pot de dorul vostru , sper ca sunteti bine

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doaaaaamneeeee, ce de poze cu bbelusi superbi, am plans ca o proasta, sunt atat de frumosi si inspira atata bunatate incat cred ca incep sa pic in depresie, vreau si eu o gogosica asa de frumoasa!!!!

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

uve cum esti? Mai poti?
Imi este asa dor de voi si nu am semnal bun aici , dar abia astept sa ajung acasa si sa recuperez ce ati scris ca sa mai nasc inca odata nu mai merge

... deschide cineva capitol sau ma bag eu ?

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Buna,
mi-a fost jena sa iti spun de capitol nou...io nu ma pricep si nu vreau sa fac o gafa; tu esti ocupata cu grasunelul, dar de-abia astept sa ne mai povestesti una alta; cred ca a inceput sa se simta lipsa voastra, ne mai animati cand eram deprimate...

35+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

nu-i problema , ma bag la capitol nu mai pot de dorul vostru , sper ca sunteti bine

Aida ...
Poze cu noi

Aiducule, si noi te iubim pe tine!

Eu am incercat mai devreme sa fac capitol si nu imi iese!
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

192 enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Crocodana ma bucur ca ai reusit sa ne scrii..ca sunteti acasa si totul este bine! Amalia este tare draguta..mititica! i s-a invinetit manuta de la braunula..pupam manuta sa treaca!

Selen am mai tras si eu o tura printre pozele cu Ebru..ma tot minunez ce par are! este drept, are si cu cine semana..si ce-mi place costumasul acela alb cu verde..si pozele in care micuta plangea si copilasii aceia se simteau stingheriti..dar, uite ca i-a trecut una-doua supararea;

va mai asteptam cu povesti mamici cu puiuti!

poate ne mai spuneti si noua un alta..ca de ex, lucruri care au fost tare folositoare cand ati ajuns acasa si v-ati bucurat ca le aveti deja; sau...folositi pompa pentru sani? este necesara din primele zile? (am si eu un fix zilele astea..ma scuzati...le-am innebunit pe fete cu pompa)

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput