Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)
Raspunsuri - Pagina 23
aidaciolac spune:
nu-i problema , ma bag la capitol 

nu mai pot de dorul vostru , sper ca sunteti bine 

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
alex25 spune:
Doaaaaamneeeee, ce de poze cu bbelusi superbi, am plans ca o proasta, sunt atat de frumosi si inspira atata bunatate incat cred ca incep sa pic in depresie, vreau si eu o gogosica asa de frumoasa!!!!

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac uve ![]() cum esti? Mai poti?Imi este asa dor de voi ![]() ![]() ![]() si nu am semnal bun aici , dar abia astept sa ajung acasa si sa recuperez ce ati scris ... deschide cineva capitol sau ma bag eu ? ![]() Aida ... Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Buna,
mi-a fost jena sa iti spun de capitol nou
, dar de-abia astept sa ne mai povestesti una alta; cred ca a inceput sa se simta lipsa voastra, ne mai animati cand eram deprimate...

35+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac nu-i problema , ma bag la capitol ![]() ![]() nu mai pot de dorul vostru , sper ca sunteti bine ![]() ![]() Aida ... Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aiducule, si noi te iubim pe tine!

Eu am incercat mai devreme sa fac capitol si nu imi iese!
----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

Dana15 spune:
Crocodana ma bucur ca ai reusit sa ne scrii
..ca sunteti acasa si totul este bine! Amalia este tare draguta
..mititica! i s-a invinetit manuta de la braunula..pupam manuta sa treaca!
Selen am mai tras si eu o tura printre pozele cu Ebru..ma tot minunez ce par are! este drept, are si cu cine semana
..si ce-mi place costumasul acela alb cu verde
..si pozele in care micuta plangea si copilasii aceia se simteau stingheriti..dar, uite ca i-a trecut una-doua supararea;
va mai asteptam cu povesti mamici cu puiuti!

poate ne mai spuneti si noua un alta..ca de ex, lucruri care au fost tare folositoare cand ati ajuns acasa si v-ati bucurat ca le aveti deja; sau...folositi pompa pentru sani? este necesara din primele zile? (am si eu un fix zilele astea..ma scuzati
...le-am innebunit pe fete cu pompa
)
Dana 35s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi