Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

dragele mele fete,

sunt rau de tot in urma si sper ca nu v-ati suparat pe mine ca nu am intrat; noi abia vineri am iesit din spital, am facut 3 zile antibiotice, nr de leucocite era cam mare, apoi un picut de icter si ca atare ceva "plaja" pe acolo...

vrem sa va multumim din suflet eu si fetita mea pentru galerie si incurajari, nu am reusit sa citesc nimic din urma, nu am avut net in spital doar ce am vb la telefon cu dana15, o scumpa.

vreu sa felicit toate mamicile, am citit prima pagina..nu imi vine sa cred in ce ritm s-a lucrat!

fug sa dau papa ca plange, are crampe, dar papa tare bine!

las repede cateva poze

poze

ps am uitat sa imi schimb semnatura...si off era primul lucru pe care vroiam sa l fac!

39 de saptamani +6 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Buna fetele!

Fac pariu ca pana scriu eu mesajul, se trece la un alt capitol si trebuie sa il scriu din nou.

In primul rand FELICITARI pentru noile mamici si sa fie totul bine cu bebeii vostri!

Eu am fost vienri la echo si sambata la control, si sunt putin cam demoralizata....dar ma tratez! Momentan avem putin peste 3 kg, cam 48 de cm...ceea ce este bine.
Ce m-a demoralizat pe mine e faptul ca are cordonul dat o data in jurul gatului. Iar asta inseamna cezariana!
Si eu ma pregateam sufleteste si fiziceste pentru naturala! OFFFF! Ma simt asa de inutila...

Cam atat din Cetatea Baniei...ma duc sa termin de facut curat in camera, ca acus' vine sotzul si e vraisteee!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+36/37 cu

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

eu nu prea pot sa intru ca inca stau pe colac sau pe o...ma scuzati, buca ....sper in curand sa reiau activitatea mai intensa, sa va mai povestesc si despre ursulica noastra, care acum doarme pe burta ursului-tata are ceva crampe, colici, nu le-am identificat inca, i-am dat putin baby drink, sa vedem daca are efect...

si vreau sa mai citesc si despre voi, ca nu mai stiu mai nimic....bine ca vad macar nasterile pe prima pagina....

am mai pus si poze, linkul e la semnatura...imi pare rau ca nu pot recuperez ca sa vad si eu pozici cu alti dovlecei proaspeti

va pup si tare mi-e dor de voi

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Ce dulce e Ursulica!! Cred ca esti atat de mandra si fericita
Felicitari tuturor mamicilor, multa sanatate pentru bebelusii frumosi si refacere rapida !
Acum..am si eu o intrebare: ce faceti vineri dimineata?
Cred ca atunci va fi marea intalnire pentru noi !!
M-as considera norocoasa sa am si eu parte de puterea gandurilor voastre bune si sincere ! Voi afla joi daca operatia va fi vineri sau luni, eu sper din tot sufletul sa fie vineri, este cadoul promis pentru ziua mamei mele nascuta pe 11 sept
Am neste emotiii..ca urmare o iau un pic razna, vad peste tot numai dopuri gelatinoase, mi se pare mereu ca mi s-a rupt apa...de-astea de gravida
Va pup pe toate, sa ne auzim cu bine !

Uka, fericita 37+
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!

AMR....4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

so , am reusit sa prind o bucatica mica de semnal , asa ca profit sa va si sa va multumesc si o sa dau copy/paste la mesaj

Eric e bine si papacios si tare cumintel si azi a stat agatat de tzitzi destul de mult , ceea ce e bine ca era flamand si cand nu primeste se enerveaza tare si eu dau cu stimulare de laptic agresiv ... sper sa nu mi-o iau in freza sa fac o furie ceva ...
A facut deja icterul , o forma foarte usoara si ma bucur ca a facut-o in clinica.

Eu destul de ok , de aseara m-am tot luptat cu o depresie tampita , dar sa speram ca a trecut ... in schimb au zis ca ma misc foarte bine ca la 14 ore de la operatie eram deja jos din pat ... asa ca maine o sa plecam acasa

Va si mai revin

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

Buna fetele!

Fac pariu ca pana scriu eu mesajul, se trece la un alt capitol si trebuie sa il scriu din nou.

In primul rand FELICITARI pentru noile mamici si sa fie totul bine cu bebeii vostri!

Eu am fost vienri la echo si sambata la control, si sunt putin cam demoralizata....dar ma tratez! Momentan avem putin peste 3 kg, cam 48 de cm...ceea ce este bine.
Ce m-a demoralizat pe mine e faptul ca are cordonul dat o data in jurul gatului. Iar asta inseamna cezariana!
Si eu ma pregateam sufleteste si fiziceste pentru naturala! OFFFF! Ma simt asa de inutila...

Cam atat din Cetatea Baniei...ma duc sa termin de facut curat in camera, ca acus' vine sotzul si e vraisteee!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+36/37 cu

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

buna,
nu te panica, si a mea are circulara de cordon; mie mi s-a spus ca nu e neaparat nevoie de cezariana, daca e cordonul larg, il taie imediat ce a iesit caputul lui .E adevarat ca si mie mi-e teama totusi, o sa vorbesc saptamana asta cu dr si o sa vedem ce facem! Important e sa fie bebele bine!

35+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

eu nu prea pot sa intru ca inca stau pe colac sau pe o...ma scuzati, buca ....sper in curand sa reiau activitatea mai intensa, sa va mai povestesc si despre ursulica noastra, care acum doarme pe burta ursului-tata are ceva crampe, colici, nu le-am identificat inca, i-am dat putin baby drink, sa vedem daca are efect...

si vreau sa mai citesc si despre voi, ca nu mai stiu mai nimic....bine ca vad macar nasterile pe prima pagina....

am mai pus si poze, linkul e la semnatura...imi pare rau ca nu pot recuperez ca sa vad si eu pozici cu alti dovlecei proaspeti

POZE URSULICA
nunta

Felicitari tuturor mamicilor, multa sanatate pentru bebelusii frumosi si refacere rapida !
M-as considera norocoasa sa am si eu parte de puterea gandurilor voastre bune si sincere ! Voi afla joi daca operatia va fi vineri sau luni, eu sper din tot sufletul sa fie vineri, este cadoul promis pentru ziua mamei mele nascuta pe 11 sept
Am neste emotiii..ca urmare o iau un pic razna, vad peste tot numai dopuri gelatinoase, mi se pare mereu ca mi s-a rupt apa...de-astea de gravida

Uka, fericita 37+
Carina Maria!

AMR....4 zile

Sa ne anunti, eu o sa iti fac sigur galerie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

POZE URSULICA
nunta

Uka, fericita 37+
Carina Maria!

AMR....4 zile

tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti tu si ne pregatim de galerie deci rabdare pana joi si fuguta aici cu raspunsul [pup
relaxxxxx

39 +
DPN 15.09.2009 AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

so , am reusit sa prind o bucatica mica de semnal , asa ca profit sa va si sa va multumesc si o sa dau copy/paste la mesaj

Eric e bine si papacios si tare cumintel si azi a stat agatat de tzitzi destul de mult , ceea ce e bine ca era flamand si cand nu primeste se enerveaza tare si eu dau cu stimulare de laptic agresiv ... sper sa nu mi-o iau in freza sa fac o furie ceva ...
A facut deja icterul , o forma foarte usoara si ma bucur ca a facut-o in clinica.

Eu destul de ok , de aseara m-am tot luptat cu o depresie tampita , dar sa speram ca a trecut ... in schimb au zis ca ma misc foarte bine ca la 14 ore de la operatie eram deja jos din pat ... asa ca maine o sa plecam acasa

Va si mai revin

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Lasa, Aida, de-acum o sa ai numai bucurii, o sa te refaci si o sa te bucuri pe deplin de bebe papacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

uve cum esti? Mai poti?
Imi este asa dor de voi si nu am semnal bun aici , dar abia astept sa ajung acasa si sa recuperez ce ati scris ca sa mai nasc inca odata nu mai merge

... deschide cineva capitol sau ma bag eu ?

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ioi, draguta de aida ..cum se gandeste ea sa ne deschida capitol nou..mai scriem putin aici si le asteptam cu nerabdare pe raluk sau ellenuta..cred ca tie iti este mai greu de acolo; te asteptam cu drag acasa, aiducule!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput