Masina de spalat vase - pro sau contra

Masina de spalat vase - pro sau contra | Autor: Mia06

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor.
Vin si eu cu o dilema:
Se merita sa imi iau masina de spalat vase in bucatarie sau nu?

Si poate imi spuneti si cam cat de des o folositi (care aveti) si cum se foloseste?

Multumesc

p.s. Sper ca nu mai este un alt subiect deschis pe acesta tema, pt ca nu e activa cautarea in forum si nu am putut cauta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Eu una zic ca merita , mai ales ca nu am.
Acum masinile de spalat vase sunt chiar performante dpdv tehnic. Cand mi-am renovat bucataria toata lumea mi-a zis ca e o fita si ca oi fi si eu in stare sa spal niste vase asa ca nu mi-am luat. Acum ar trebui sa schimb toata mobila ca sa pot sa montez una deci momentan ramane un vis indepartat aceasta masina de spalat.
Sincer iti zic pentru noi si copil pierd si cate o ora seara sa spal vase cand as putea sa fac altceva. Daca nu ai menajera mai bine iti iei masina de spalat vase ca te scapa de vesnicul maldar de vase murdare. Stiu persoane care sunt foarte multumite de masina de spalat. Cred ca e cam acelasi lucru cu masina de spalat rufe (erau unele persoane care afirmau ca nu spala bine rufele, ca le speli mai bine de mana )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

DAAAAAAAAAAA.

Vezi ca mai e un topic despre masini:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68176

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia06 spune:

Da, intre timp am reusit si eu sa dau o cautare pe forum si am gasit la subiecteee ....

Pana la urma am decis ca merg pe Bosch, dar nu de aia incorporabila ca poate ma indragostesc de ea si musai va fi sa o iau cu mine daca o sa vand apartamentul candva....

Multam de sfaturi, am vazut si pe celalalte subiecte deschise ca, 99% din fete sunt PRO masina de spalat vase!

Pt voi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sunt pro, dar sa fie clasa A si la spalat si la clatit. caci apoi nu e chiar atat de convenabila la consumul de apa si electricitate daca e clasa D si asa mai departe.

Mergi la inceput