America (175)
Raspunsuri - Pagina 23
ruxij spune:
Hilde, care e orasul tau? Suna frumos. I know exactly what you're saying. :) Zi-mi si mie ca dc. ma mut, sa ma mut la tine:)
Ramona J spune:
Ruxi, culmea e ca dupa scoli ne-am ales casa si tot...
Teoretic e buna, practic n-am avut teacher bun si asta a fost. Acum we almost had it si a alunecat printre degete. Asta chiar e o super teacher, ceea ce a facut sa fie si mai grea pierderea.
Dupa toate discutiile cu directoarea ma indoiesc ca ne mai asteapta vreun an bun. Alexandru mai are unul si scapa, dar Ana abia incepe la anul.
Overall scolile din TX nu sint top in US, dar sint citeva care sint bine plasate.
Aici e un mix de tot felul de oameni si de aia ies scintei. Localnicii sint in general conservatives pur-singe (cu exceptiile de rigoare), iar cei veniti din alte parti tind sa fie liberali (tot cu exceptiile de rigoare, ca unii s-au mutat tocmai pentru ca erau prea conservative pentru wherever locuiau ei inainte).
Hilde stiu ce zici cu teatrele. Asa-i si pe aici, sint o multime de teatre pentru amatori. Apoi si in liceu au trupa de teatru si au shows pentru oricine vrea sa mearga. E foarte haios!
Andrada spune:
Ce oras e ala Hilde?
La noi cel mai aproape e Princeton dar mi se pare cam snob citeodata si cam ridicol in pretentii (oh the humanity!!), dar altfel, verile e singurul loc in care poti merge sa stai la concerte pina la miezul noptii la o inghetata.
Ruxi, ce-ti veni mei pe orasele mari? Nu erai tu cu live and let live. Ce ti se puse azi pe NY si HS?
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Ruxi, culmea e ca dupa scoli ne-am ales casa si tot... Teoretic e buna, practic n-am avut teacher bun si asta a fost. Acum we almost had it si a alunecat printre degete. Asta chiar e o super teacher, ceea ce a facut sa fie si mai grea pierderea. Dupa toate discutiile cu directoarea ma indoiesc ca ne mai asteapta vreun an bun. Alexandru mai are unul si scapa, dar Ana abia incepe la anul. Overall scolile din TX nu sint top in US, dar sint citeva care sint bine plasate. Aici e un mix de tot felul de oameni si de aia ies scintei. Localnicii sint in general conservatives pur-singe (cu exceptiile de rigoare), iar cei veniti din alte parti tind sa fie liberali (tot cu exceptiile de rigoare, ca unii s-au mutat tocmai pentru ca erau prea conservative pentru wherever locuiau ei inainte). Lume multa, oameni putini |
ramona cu castravetele ca femeia cu butucu din twinpeaks
ruxij spune:
citat din mesajul lui Andrada Ruxi, ce-ti veni mei pe orasele mari? Nu erai tu cu live and let live. Ce ti se puse azi pe NY si HS? |
Nu bre, nu pe NY, pe Boston. Si pe HS ca ziceam ca mi-ar fi lene, in rest e bun, pt cine poate, da eu ii ziceam lu' Ramona, sa nu se apuce, ca e greu. De orase o sfatuiam si io pa blackpantero dupa mintea mea si m-am labaratat cu parerile personale si netransmisibile, da' transmise asa direct Da' va las sa traiti, cum ziceam, e un fenomen interesant asta cu preferintele de locatii si eu as fi in stare sa il discut fara sa ma supar:) Don't be mad at me, I am actually envious
Ocebine, vin in NY, cum nu? In Spring break, in Martie 2010. O sa te tin minte si n-o sa mai poti da inapoi
ruxij spune:
citat din mesajul lui Hilde Columbia, Missouri. Avem Mizzou - University of Missouri aici. |
Gata, l-am trecut pe lista.:)
buflea spune:
citat din mesajul lui Hilde Asa e, Andreea. Sunt plastice safe si mai putin safe. Se spune BPA-ul din plastic este periculos iar in US nu este regulat. In Canada, de exemplu, e banat. Am inteles ca plasticele au numere. Se spune ca numarul 7 are cel mai mult BPA, este cel mai putin safe. Cele mai safe sunt 2 si 4. Relativ ok erau 1 si 5. |
Baiiii, voi ma zapaciti ... nici nu m-am gandit ca s-ar putea sa nu fie safe, eu m-am gandit ca imi trebuie un butoi de plastic cu gura larga si cum din ala nu am gasit, "butoiul-gunoiul" am zis ca este un inlocuitor bun ... mancam varza din el de 5 ani, varza cu BPA 9ce-o fi asta habar n-am) ...auzi dar BPA-ul asta rezista acolo in butoiul meu la mirosul si zeama de varza ? .
Oana, felicitari - cu multa placere iti dau varza (contaminata nu auzi) dar acum nu am, varza se pune in Octombrie ...
Cu rosiile, le-am rezolvat pe toate - de 2 luni mancam rosii din gradina, foarte bune ..am mai dat asa pe la amici si la vecini, dar in general eu le-am dovedit.
Sa vina Krissy inapoi sa-mi spuna cum ma omoara "butoiul-gunoiul" ...
ruxij spune:
Vreau sa va informez ca am pus si eu de doua ori, cate 7 verze, intr-o galeata de gunoi cu capac Era de plastic. Oh well...toti murim pana la urma