America (175)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, nu pot sa cred ca aproape merge!! Io nu stiu cum a trecut anul asta!

Sinzi, 4 ore e mult? mai ales ca aveti copil mare? Noi in toate tarile europene in care am fost am fost cu masina :). 4 ore pt noi e puf :), e excursie de o zi, mers in Austria, 4 ore dus si 4 intors :)

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Iti dau dreptate Ruxi cu orasele mici.

Si eu vin din Bucuresti. Cand ma duceam la Timisoara din cand in cand la socrii, nu putea sa stau prea mult ca era prea multa liniste. Urechile mele aveau nevoie de zgomot. Dupa ce am trait aici in oraselul asta mai mic, imi este tare drag.

Totul este foarte ieftin, este safe, ai bani sa calatoresti cand vrei. Partea proasta e ca te cunoaste jumatate de oras si cand ai un eveniment in familie trebuie sa-i inviti pe toti.

Vin sarbatorile de iarna, avem cate o "open house" in fiecare zi la prieteni. Celebram Craciunul, Pastele, Thanksgiving cateva zile la rand ca sa ne intanim toti.

Nu cred ca ne-am simtit nicaieri mai bine decat aici. Simti ca faci parte din comunitate, este un feeling extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Anamaria, sint si eu scared de HS. Zau ca nu ma vad facind asta! Pe de alta parte cind esti pushed against the wall faci tot felul de chestii care nu credeai ca sint posibile.
E tare Pioneer Woman, acum mi se pare ca are si o carte. I-ai citit si love story?

Hai bai, lasa-ma cu home schoolingul asta. Iti iei pe cap de nu poti sa o duci. Tu acum ai termen de comparatie cu fosta invatatoare, dar nu mi se pare un motiv suficient de serios ca sa te apuci de asemenea circ cu home schoolingu' asta. Aia e munca. O face si invatatoarea aialalata cate ceva, il mai urmaresti si tu dupa scoala putin, doar dc chiar se duce degeaba la scoala asta te apuci de asa ceva. Asta e o solutie disperata, ori situatia nu mi se pare chiar disperata deocamdata. IMHO.

Stiu ce zici si stiu ca stii ce zic. Mi-e teama de zilele alea in care ma apuca lenea.
Nu stiu daca ai citit cu atentie, dar asta naste luna viitoare, vine substitute, apoi cica se intoace din nou ea. Deci intre inceputul anului si jumatatea anului se preconizeaza vreo patru schimbari. Pretty screwed up dupa parerea mea.

Multumesc Daiopri. Sanatate multa, bafta cu toate clasele de acum inainte si vacanta placuta!

Wow Oana! Felicitari!

Pantera, fain ar fi sa iasa Hawaii. Macar pentru o vreme, daca-i scump sa stai de tot.

Ruxij, oricum o dai - e la tara. Acum eu am lucrat cu mine ca tre' sa deal with it si iaca facuram pasul. Incerc sa fiu cit de cit flexibila, dar uite ca imi vine mai greu cind e vorba de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, I see your point cu orasele mici. Asa e, dar acum m-au lovit dezavantajele...

Hugs Andreea!

Sinzi, lasa ciocolata si la copil! Bafta cu scoala. I'm a chicken cu HS, nici la ai mei copii n-am curaj sa ma bag, dar vad ca-mi tot da tircoale gindul.

Multumesc Macrina pentru reteta. Mai greu cu gutuile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, asa am zis si noi, daca am sta vreo 3 ani ar fi numai bine, de aceea ne intereseaza numai chirii, eventual cu potential de cumparare daca ne place mult si ne permitem. Ma gandesc sa nu ma apuce island fever :))

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, I feel your pain! Am citit cu atentie, situatia este messed up, ca vor fi atatea schimbari, nu e bine deloc, dar e doar un an si dc urmaresti copilul cu atentie sa vezi cum il "impacteaza" aceste schimbari, poate poate dracul va fi mai putin negru decat pare. Si eu in locul tau as fi nu suparata, extrem de suparata, as ameti de suparare. Dar nu cred ca as fi asa harnica sa ma apuc de homeschooling fulltime. Nici dc as sta acasa. Mai degraba as fi cu juma' homeschooling, dus prin clasa din cand in cand, "voluntariat" (spionat), urmarit ce fac si ce nu si insistat acasa pe punctele slabe. La anul, statistic, trebuie sa va iasa mai bine, ca dupa doi ani prosti, tb sa fie si unul bun. Dar de ce zici ca dezavantajul oraselor mici sunt scolile proaste? Ca mie mi se pare invers la o adica. Depinde de oras de fapt. La noi scolile sunt f. bune, de fapt nu scolile, copiii sunt f. buni si prin urmare ridica nivelul.

Hilde, fata de ce zici, cred ca al nostru nu e asa mic totusi. Nu e chiar ca in "New in Town", asa o comunitate minunata, da' intr-adevar, nu cred ca poti sa iti faci un amant aci Am vazut locuri mai mici decat al nostru insa. Eu cred ca mai degraba e deranjant dc e f.izolat. Sunt locuri unde cel mai apropiat aeroport e la mai mult de 3 ore si nu e nici un alt oras mai maricel prin jur. Aia e putin mai deranjant ma gandesc, dar nu se stie, poate m-as adapta f. bine oricum. La o adica, de cate ori pe an ma duc eu in Indianapolis? De doua ori max? Si in Chicago de 2-3 ori... De fapt si de drept cred ca college towns sunt o cu totul alta poveste decat regular small towns. Mai multa diversitate si nivelul de educatie e mai ridicat decat intr-un orasel de fermieri sau doar cu manufacturing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In alta ordine de idei, ma duc la Univ. of California Riverside pe 1 Oct. E cineva suficient de aproape care are chef de o cafea? Ca sa stiu cum sa iau biletul No pressure though:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

OANA,felicitari pt bebe!!!...e cam aiurea acum cu plecatul,din cauza scolii,tocmai iti explicase SINZI,deci nu ne mai permitem sa ajungem acolo,druml si oboseala le-am simtii a doua zi ...plus ca la Orlando e aiurea ca in parc nu avem timp sa stam,voi probabil ca asta urmariti sa faceti,deci...ar fi chiar peste mana...poate cu alta ocazie,veniti si voi mai jos...vasi bafta multa cu casa si tot ce v-ati propus!!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

In alta ordine de idei, ma duc la Univ. of California Riverside pe 1 Oct. E cineva suficient de aproape care are chef de o cafea? Ca sa stiu cum sa iau biletul No pressure though:)

Da' la NY cind vii???? Sa nu ma ratezi!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

I love college towns, Ruxi.

Oamenii sunt foarte educati, intr-adevar. Al nostru cica e printre cele mai educate orasele din US si, o sa radeti, dar m-am "culturalizat" aici mai mult decat in Bucuresti. Sau Montreal, sau Toronto for that matter. A trebuit sa invat despre muzica, teatru, poezie, pictura...ca na, veneam din batrana Europa si nu se cadea sa nu stiu despre subiectele astea. Si astia din grupul nostru sunt niste artisti in devenire.

Au niste community theaters care sunt super haioase, poate aveti si voi. Oameni normali joaca in diverse piese de teatru, eu cred ca ies super. Pun oamenii astia, care nu sunt actori profesionisti, tot sufletul in piesele astea. Fac ei cam multe musicals dar altfel mi se par foarte haioase. Inca n-am indraznit sa intru intr-o piesa, poate o sa fac ceva dansuri in backroung pt inceput sau ceva...e tare amuzant.
Si e super haios sa mergi la teatru sa-ti vezi familia, prietenii, copii.

Nu va mai laud orasul meu, ca-s indragostita de el si de oamenii de aici. Sunt subiectiva.

Si imi amintesc ca la inceput plangeam cu lacrimi de crocodil si ii spuneam sotului ca iar m-am intalnit cu cineva pe strada care mi-a zis "hi" si mi-a stiut numele si ca eu n-am pic de intimitate.

Mergi la inceput