America (175)
Raspunsuri - Pagina 21
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hilde Buflea, iti demolez varza murata: esti sigura ca trashcan-ul ala de plastic e safe pt mancare? Adica plasticul dn care e facut. Eu am cumparat mereu de la rusi, in borcane. E destul de ieftina si nu e prea sarata. Daca mi se pare sarata, o pun pt o ora in apa calduta si iese sarea. |
hilde, eu stiu (pt ca faceam si noi containere la locul meu de munca) ca ar fi containere de astea care-s OK pt food storage acreditate de nsp, nsh, hahaha, zau ca nu-mi mai amintesc de cine :))
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
philip spune:
adriana, hahaha, m-am amuzat cu americanul de aidan.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Hilde spune:
Asa e, Andreea.
Sunt plastice safe si mai putin safe. Se spune BPA-ul din plastic este periculos iar in US nu este regulat. In Canada, de exemplu, e banat.
Am inteles ca plasticele au numere. Se spune ca numarul 7 are cel mai mult BPA, este cel mai putin safe. Cele mai safe sunt 2 si 4. Relativ ok erau 1 si 5.
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui philip adriana, hahaha, m-am amuzat cu americanul de aidan. US www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009 |
Daaaa, rad de nu mai pot cand il aud! LOL
Ma bucur ca ai gasit solutia pt Nick noaptea, noi am preferat de la inceput co-sleep-ul pt ca nu aveam forta sa ma ridic din pat. Pur si simplu ma il puneam la san si ma culcam mai departe :) .Aveam un despartitor care il despartea de tati ca el doarme ca ursu, eu insa dormeam iepureste, la fiecare scancet eram treaza si la san cu el :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Hilde spune:
Cred ca totusi in Canada sunt banate deocamdata doar containerele de plastic cu BPA care sunt pt mancarea copiilor. Nu mai stiu sigur si exact.: )
Zic "se spune" pt ca nu pot acum sa caut articole pe net. Luati si voi ca un warning dar nimic 100% sigur.
Deci, "se spune" ca plasticul interactioneaza cu hormonii nostri si e bine sa-l evitam. Evitati sa-l folositi in microwave mai ales. Probabil ca stiti asta...
http://findarticles.com/p/articles/mi_qn4176/is_20050417/ai_n15821429/
miereamara spune:
Oana felicitari si sarcina usoara! Ce surpriza, si o tii asa ascunsa, nu spui nimic?
Andreea scuze, azi nu am intrat deloc pe mess. Acum trebuie sa plec, dar intru cand ma intorc.
Asa este cu plasticele, si eu am biberoane pt Aidan BPA free (si toatace celelalate ustensile de bucatarie pt el).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ruxij spune:
Hai mai, astia din orase mari pe coaste, fiti cinstiti recunoasteti ca va infioara gandul de a locui "la tzarani" Va trebe ceva mai cosmopolitan, hip and cool Which is fine. Daca te tine buzunarul.
Acum cativa ani poate ma gandeam si eu la fel, si ma gandeam ce naspa ca tb sa fiu condamnata sa stau in Indiana, eu, bucuresteanca. Cu timpul insa am schimbat optica. Acum si dc. ma mut, dc se poate, o sa caut un loc cat mai aproape de asta unde stau acu'. Adica un oras mic sa fie, safe, ieftin, cu scoli bune, fara albastri multi, cu max 10 minute de condus pana unde am de dus, fara trafic. Si sa imi ramana bani sa ma duc la Boston Poa' sa fie si Alabama:) Incredibil ce se obisnuieste omul fix cu ce are si i se pare ca aia e cea mai buna solutie! Cre'ca ca e un survival mechanism or something :)
Ruxij....dupa NYC (sau LA) orice ti se pare mai ieftin (ma rog, nu castelele Ramonei de pe valea Loirei). Eu sufer de un soi de claustrofobie...tre' sa fiu pe Coaste neaparat altfel simt ca ma sufoc. Eu sint si infernal de incapatinata sa nu plec de pe East Coast (absolut fara motiv)...cred ca cel mai departe m-as muta undeva in CT
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
[/quote]
ruxij spune:
citat din mesajul lui Ramona J Anamaria, sint si eu scared de HS. Zau ca nu ma vad facind asta! Pe de alta parte cind esti pushed against the wall faci tot felul de chestii care nu credeai ca sint posibile. E tare Pioneer Woman, acum mi se pare ca are si o carte. I-ai citit si love story? Lume multa, oameni putini |
Hai bai, lasa-ma cu home schoolingul asta. Iti iei pe cap de nu poti sa o duci. Tu acum ai termen de comparatie cu fosta invatatoare, dar nu mi se pare un motiv suficient de serios ca sa te apuci de asemenea circ cu home schoolingu' asta. Aia e munca. O face si invatatoarea aialalata cate ceva, il mai urmaresti si tu dupa scoala putin, doar dc chiar se duce degeaba la scoala asta te apuci de asa ceva. Asta e o solutie disperata, ori situatia nu mi se pare chiar disperata deocamdata. IMHO.
sinzi_ana spune:
Irina, de la nanasa pt superbebe!!!!!
Ramona, daca te apuci de HS, il trimit si io pe David saptamanal...haha!!!! Ce taxe ai?
Si mie mi se pare o mare provocare...dar firea nu mi-ar permite...plus ca (btw...no coate si ranjeli da???) mi se pare ca David e asa...mai desteptutz...haha...si stiu ca ma enervez cand nu pricepe)hihi....
Philip, da...incepui deja, si trecu si primul set de examene...(se vede nu? ca dau pe aici mai des)...fac un program care se numeste MLT (medical lab technologist)...si planui sa merg pana in batch sau ceva...daca ma tine bibilica of course
OanaC, felicitari pentru bebe!!!! Uf...nu cred ca putem sa ne mobilizam asa repede cu Orlando...(sunt 4 ore de condus de la noi)...daca era intr-o luna, doua......
Gata...fug...mai am putin si termin toata ciocolata pe care mi-a adus-o soacra din Romania...