Aspirante optimiste >20 (421)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Aaaaaaaaa, scuze. Buna seara fetelor!!!

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Buna seara fetelor,
Eu m-am hotarat sa reiau proiectul bb dupa 3 luni.Eu as vrea si acum,dar cica trebuie sa astept 3 luni.
Am fost f stresata si sunt,trebuie sa ne mutam,tot timpul apare cate ceva si parca mi-e ciuda ca nu ma pot concentra decat asupra unui sg lucru...
Mi-am adus aminte ca,inainte de a-l concepe pe B ,tocmai intrerupsesem anticonceptionalele.Poate si din cauza asta am ramas atat de repede.Doctorul mi-a recomndat pauza o luna,dar altii spun 3 luni,onclusiv sotul meu,ceea ce mie mi se pare muult...
Of
pupici si 2 liniute la toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele vreau sa va intreb ceva: la 2 zile dupa ce mi-au trecut uratii am facut, prestat de 2 ori in aceeasi zi, urmatoarea zi iar, in mod normal dupa calculele pe care le-am facut perioada fertila este undeva intre 12-17 iar ovulatia pe 15 , credeti oare ca in astea 3 zile su mentionate e posibil sa se prins?in conditiile in care am pus in practica tot ce am auzit pe aici (pus perna sub fund si cu picioarele ridicate)oricum noi mai prestam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Nadinas si eu stiu la fel. Dupa ce intrrupi anticonceptionalele trebuie sa astepti intre 3 si 6 luni ca sa te apuci de treaba.
Aleesicoo daca nu ai fost in perioada fertila......nu prea sunt sanse. Oricum spor la treaba......si cine stie de unde sare iepurele.....

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

dupa sarcina pe care am pierdut-o mi s a spus de catre prof.Crisan ca nu am aceea perioada de 10 zile de protectie dupa ciclu la mine cica ar fi ff putin vreo 3 cam asa tin eu minte, acum sa vedem

Citat:
citat din mesajul lui noname

Nadinas si eu stiu la fel. Dupa ce intrrupi anticonceptionalele trebuie sa astepti intre 3 si 6 luni ca sa te apuci de treaba.
Aleesicoo daca nu ai fost in perioada fertila......nu prea sunt sanse. Oricum spor la treaba......si cine stie de unde sare iepurele.....

Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Buna fetelor, ma mai primiti si pe mine?
Eu sunt Z10 si teoretic ar trebui sa fiu la inceputul perioadei fertile; vom vedea mai incolo daca s-a prins ceva.
Noname, eu dupa ce am renuntat la ac am fost la doctor (pana sa ma duc ne-am protejat) si d-na doctor mi-a spus sa-i dau bataie fara probleme (deci fara protectie).Daca doctorul iti spune ca e ok nu mai astepta.
Am si eu o nedumerire si sper sa puteti sa ma ajutati; de fiecare data intre 2 cm ma doare burta o singura data (doar noaptea) ca si cand as fi la cm.
Sunt eu "dereglata" sau ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

am vazut ca ati declarat luna NO Stress...multe felicitari!

si iata ca vin si cu o intrebare: de cateva zile...am sanii fierbinti...vb serios...imi ard sanii; intradevar mai sunt cateva zile pana la CM, si sunt mai plini...dar sa imi arda asa nu mi s-a intamplat niciodata; si sunt deja vreo 3 zile de cand sunt asa

a mai patit vreuna din voi asta?

eu cand am fost gravida

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neataaa...ce serviti o cafeluta ,un ceai

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Poftiti la !

Alysa sunt bine,luna asta am zis fara stresuri si calcule.

Iubirisca bine ai revenit!

Ylari cum esti?

Beluistef sa profiti de concediu.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Multam Tanamera
Nu a mai avut nimeni simptome ca mine?

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Buna dimineata!

Poftiti la !

Alysa sunt bine,luna asta am zis fara stresuri si calcule.

Iubirisca bine ai revenit!

Ylari cum esti?

Beluistef sa profiti de concediu.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput