Aspirante optimiste >20 (421)
Raspunsuri - Pagina 10
Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Iubirisca probabil atunci ovulezi,si pe mine ma doare burta la ovulatie. |
Multam de intrebare; eu am luat ac destul timp si chiar nu imi mai aduc aminte cum era inainte de ele.
Adevarul e ca aseara m-a luat durerea de undeva dinspre ovarul stang ca o intepatura si apoi a coborat mai jos si a fost mai intensa.
Si eu care asociam chestia asta cu ceva anormal; dar aveam un semn de intrebare caci prea se intampla cu aceiasi frecventa in fiecare luna.
Tanamera

jesia spune:
Intrebare: ce analize iti da medicul sa faci cand te duci pt prima data? te si consulta...sau cum?![]()
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia Intrebare: ce analize iti da medicul sa faci cand te duci pt prima data? te si consulta...sau cum? Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Analize de sange, sifilis, hiv, rh, atat pentru tine cat si pentru sotul tau.La tine analizele vor fi mai amanuntite.
jesia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iubirisca
Analize de sange, sifilis, hiv, rh, atat pentru tine cat si pentru sotul tau.La tine analizele vor fi mai amanuntite. |
Astea se pot face de la medicul de familie gratuit (compensat) sau cu bani
Pozele mele
ck_29 spune:
neata fetelor
luati si de la mine
...si sa stiti ca e muncita...ca nu gaseam iconul si l-am cautat cateva minute![]()
ancadragoman, ce veste mi-ai dat! 
o sa aflam in cateva zile daca e cu ochisori, ca vine tre sa vina CM
Iubirisca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui jesia
Astea se pot face de la medicul de familie gratuit (compensat) sau cu bani Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Vad ca esti din Bucuresti, asa ca probabil ai auzit de Marie Stopes.
jesia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Iubirisca
Vad ca esti din Bucuresti, asa ca probabil ai auzit de Marie Stopes. |
Am dat un search pe Google si am gasit

Pozele mele
miss26 spune:
Buna fetelor
....sunt o aspiranta noua pe aici...sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra...luna aceasta am prestat ceva in perioada ovulatiei..asteptam sa vedem daca s-a prins ceva sau nu![]()