Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
miany75 spune:
buna dimineata si de la mine!
Lumi felicitari pt."grasunica" si spor la impachetat!Sa aveti o calatorie cat mai usoara!
Andre bine ai venit in luna a-7-a ! Sa-ti ajute DD sa ajungi cu bine in luna a-9-a!
Ramonika multumim de rezumate! esti o"bombonica"!
miany
30+
DAVID ANDREI
magdaz_ina spune:
Bine ai revenit, Lumi! Felicitari pt. col! Mai citisem si eu ca se mareste si nu-mi venea a crede. Ce pastile ai luat?
pe burtici
Magda
25+ cu 
si IARINA 31.01.2006
Miramar spune:
Monis eu mi-am luat o camasa de noapte cu nasturi in fata de la Outlet-ul din Militari - de la un magazin situat in mijlocul aleilor nu de pe laterale. Nu arata ea prea comercial dar e ok. SI mai am 2 pijamale cu nasturi in fata. I-am zis la un moment dat soacra-mii ca mi-as mai lua o camsa si mi-a luat ea una - bineinteles super gretoasa de mamaie, super imensa (cata crede ca ma mai fac Doamne iarta-ma - ca sa nu mai zic ca imi trebuie dupa nastere ca la spital imi dau ei, deci nici burtoiul nu-l mai am) si ce e cel mai grav are fix 3 nasturi la gat atat! Deci ce sa fac cu ea?! Ma rog apreciez intentia. Probabil i-o voi da inapoi nepurtata - sa o poarte ea, ca eu...
Eu pampersi si creme, tampoane etc ziceam sa le iau cand intru si eu in concediu adica abia dupa 8 oct., saptm 34 - oare e prea tarziu![]()
29+ 
vias spune:
Buna dimineata gagici ![]()

..in Brasov ploua de rupe 

..asa ca azi probabil vom sta mai mult prin casa 

..ce nu-mi place ![]()
Laviniablaga eu am pompa de la primii pasi si e foarte buna...e adevarat ca e electrica...cred ca a costat 100ron..sau ceva de genul...
Si e foarte buna...am probat-o anul trecut. In salon stateam cu o fata care avea pompa manuala de la Avent...si amandoua faceau acelasi lucru..nimic special sau deosebit...si la un mom dat cand fata a trebuit sa cumpere un sterilizator a cumparat de la primii pasi...ca a zis ca e foaret bun..deja se convinsese ![]()
Krelia am vazut ca ai spus ca ai cumparat tampoane always... nu stiu cum e in Bucuresti, dar in Brasov (atat clinica particulara cat si la stat)si Tg Mures nu dadeau voie cu tampoane de-astea...te puneau sa-ti faci din vata bagata in ceva pansament...nu stiu exact cum se numeste...dar stiu ca la inceput nu lasau acele tampoane ..intereseaza-te cum e in bucuresti unde nasti tu..
Si felicitari pt achizitii...sa le porti foarte fericita iti doresc 
Lumi m bucur sa aflu ca esti mai bine...iar fetita o grasunica...bravo!
Diseara merg la ziua de nastere a prietenei mele...abia astept...chef!!
Ma duc sa-mi beau 
O zi buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Miany, saru mana, asemenea
Krelio, ia zi tu acolo frumos romaneste care produse le-ai vazut fara "animalute", ca sa luam notitze. 
27 +
Chiara Ada
magdaz_ina spune:
Am incercat sa pun poze in album dar ce am eu sunt prea mari; am pus una mai veche facuta cu telefonul. Din greseala am creat 2 albume si nu stiu sa sterg unul.
Magda
25+ cu 
si IARINA 31.01.2006
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Andre, eu parca am retinut ca era vb de Bubchen... |
27 +
Chiara Ada
simina_kin spune:
Buna dimineata!!...dupa o noapte de cosmar
Dupa ce ca ma durea burta si nu-mi gaseam nicicum o pozitie sa pot dormi a mai inceput si orgia de pe cer....doamneee la primul trasnet m-am speriat ingrozitor
, in viata mea n-am mai vazut/auzit asa trasnete/fulgere ca aseara
Imi place ca-i racoare acum afara
...cred ca o sa plecam prin magazine, ca pe asa temperatura ma pot plimba si eu ca omul![]()

30+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!