Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc, Lumi 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si de la mine!

Lumi felicitari pt."grasunica" si spor la impachetat!Sa aveti o calatorie cat mai usoara!

Andre bine ai venit in luna a-7-a ! Sa-ti ajute DD sa ajungi cu bine in luna a-9-a!

Ramonika multumim de rezumate! esti o"bombonica"!

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Bine ai revenit, Lumi! Felicitari pt. col! Mai citisem si eu ca se mareste si nu-mi venea a crede. Ce pastile ai luat?
pe burtici

Magda 25+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Monis eu mi-am luat o camasa de noapte cu nasturi in fata de la Outlet-ul din Militari - de la un magazin situat in mijlocul aleilor nu de pe laterale. Nu arata ea prea comercial dar e ok. SI mai am 2 pijamale cu nasturi in fata. I-am zis la un moment dat soacra-mii ca mi-as mai lua o camsa si mi-a luat ea una - bineinteles super gretoasa de mamaie, super imensa (cata crede ca ma mai fac Doamne iarta-ma - ca sa nu mai zic ca imi trebuie dupa nastere ca la spital imi dau ei, deci nici burtoiul nu-l mai am) si ce e cel mai grav are fix 3 nasturi la gat atat! Deci ce sa fac cu ea?! Ma rog apreciez intentia. Probabil i-o voi da inapoi nepurtata - sa o poarte ea, ca eu...

Eu pampersi si creme, tampoane etc ziceam sa le iau cand intru si eu in concediu adica abia dupa 8 oct., saptm 34 - oare e prea tarziu

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata gagici

..in Brasov ploua de rupe ..asa ca azi probabil vom sta mai mult prin casa ..ce nu-mi place

Laviniablaga eu am pompa de la primii pasi si e foarte buna...e adevarat ca e electrica...cred ca a costat 100ron..sau ceva de genul...
Si e foarte buna...am probat-o anul trecut. In salon stateam cu o fata care avea pompa manuala de la Avent...si amandoua faceau acelasi lucru..nimic special sau deosebit...si la un mom dat cand fata a trebuit sa cumpere un sterilizator a cumparat de la primii pasi...ca a zis ca e foaret bun..deja se convinsese

Krelia am vazut ca ai spus ca ai cumparat tampoane always... nu stiu cum e in Bucuresti, dar in Brasov (atat clinica particulara cat si la stat)si Tg Mures nu dadeau voie cu tampoane de-astea...te puneau sa-ti faci din vata bagata in ceva pansament...nu stiu exact cum se numeste...dar stiu ca la inceput nu lasau acele tampoane ..intereseaza-te cum e in bucuresti unde nasti tu..
Si felicitari pt achizitii...sa le porti foarte fericita iti doresc

Lumi m bucur sa aflu ca esti mai bine...iar fetita o grasunica...bravo!

Diseara merg la ziua de nastere a prietenei mele...abia astept...chef!!
Ma duc sa-mi beau
O zi buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Miany, saru mana, asemenea Krelio, ia zi tu acolo frumos romaneste care produse le-ai vazut fara "animalute", ca sa luam notitze. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre, eu parca am retinut ca era vb de Bubchen...

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am incercat sa pun poze in album dar ce am eu sunt prea mari; am pus una mai veche facuta cu telefonul. Din greseala am creat 2 albume si nu stiu sa sterg unul.

Magda 25+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75
Andre, eu parca am retinut ca era vb de Bubchen...
Ca astea erau la Cora fara "animalutze", restul aveau. Si eu asa ceva am priceput. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata!!...dupa o noapte de cosmar
Dupa ce ca ma durea burta si nu-mi gaseam nicicum o pozitie sa pot dormi a mai inceput si orgia de pe cer....doamneee la primul trasnet m-am speriat ingrozitor, in viata mea n-am mai vazut/auzit asa trasnete/fulgere ca aseara
Imi place ca-i racoare acum afara...cred ca o sa plecam prin magazine, ca pe asa temperatura ma pot plimba si eu ca omul

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput