Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
monis5 spune:
Si eu am mers la doi doctori - f buni dupa spusele multora si nici unul nu mi-a masurat nici o burta...
Si nici carnet de gravida nu am.
Daca-mi pierd intr-o zi plicul cu analizele si echo... ma duc la spital ca si-o floare ![]()
![]()
![]()
![]()
monis
31+
acum si cu poze
Ancutza_Bro spune:
eu analizele nu le am la mine...mi le-a oprit dct de familie dupa ce le-a completat in carnetul de gravida, si din cate am inteles la spital trebuie sa ma prezint cu buletinul si carnetul...atat
Anca
30+
Daria
POZE
shtephy spune:
Buna ...dimineata
!
In seara asta dupa ce s-a culcat galusca, am stat cu sotul la tv si la barfa la un lapte batut ,asa ca abia acum ma apuc de citit.
Ramona C am incercat si eu sa deschid Mama si copilul si nu pot.
Andreutza Ma bucur ca iti place sa iti zic asa.Pe surioara mea o alint asa de cand eram mici.Si Deutza
.
Tinonino imi pare tare rau.Am auzit ca este tare pacatoasa.Antibioticul daca e si ginecologul de acord cu el,cred ca ar fi bine sa il iei pentru ca e pentru infectie,nu pentru durere.Cere-i parerea daca poti.
si sanatate multa.
Ralucib,ai fost tare harnicuta.Eu atata mancare fac intr-o saptamana

Mihamora sa ai mult spor si sa mai vii sa mai vorbesti cu noi in pauze
...Nici nu vreau sa-mi inchipui cum este cu sotul plecat atatea luni.
Felicitari pentru vestile bune despre baietel
Magda bine ai revenit
.Poze din concediu
?
Simina multam de strigare
,am amanat si io pentru o seara fulgusorii...da acum imi fac temele
ca nu pot sta departe.
Pampers e bine sa fie 2-5 kg pentru inceput.
Nu stiu de ce erau mai scumpi.Oare erau "premium care" si ceilalti nu?Astia-s mai noi pe piata si par mai buni.
Cu pompa,nu stiu ...daca ati auzit ca a functionat puteti incerca...eu Aventul stiu ca scoate foarte bine laptele.Am auzit de-a lungul timpului de altele nu ,dar nu am retinut care.CRed ca e bine sa le aveti dinainte sau trimis sotul la nevoie cu instructiuni precise.
Mi-a placut de tine azi...ai fost in forma![]()
Bine ai intrat in AMR
Krelia sa stapaniti sanatosi achizitiile.Mersic de ideea cu Bubchen.Sora mea are lapte de corp de la ei si chestii de imbaiat.O sa ma uit si la etichetele lor.
Monis m-ai facut sa deschid you tube-ul si sa-l mai ascult pe artist.Am citit si articolul de la cofee chat...m-a impresionat si ma bucur pentru tine ca ai fost acolo
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+ 
shtephy spune:
Simina si eu as bea bere
si niciodata nu i-am agreat mirosul macar.
Ancutza, moamaaa ce pofta ciudata ai![]()
Dankutza cred ca pe la noi ,medicul de familie masoara burta nu ginecologul.Se masoara cum zice si Ancutza,in pozitie culcata prin palpare de la osul pubian pana unde simte ca se termina uterul.
nu-s in stare sa explic mai bine.Mie nu mi se pare o metoda sigura de a stabili varsta sarcinii.Medicului meu de fam nu i-a iesit niciodata corect da nu-mi pasa,eco e sfanta.Parerea mea.
Carnet de gravida tot de la medicul de fam am.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+ 
shtephy spune:
Ramonika sarutmana pentru pretiosul rezumat.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
27+ 
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!!!
Scuze pt. absenta, dar mi-a fost rau 2 zile....dupa ce am vomat,am avut dureri de stomac,crampe etc.Cred ca a fost o indigestie, acum ma simt mult mai bine.
Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine,mii de pupici

.Mi-a fost dor de voi....mi-a facut o placere deosebita sa citesc din urma. Vad ca ati discutat si ...subiecte fierbinti!
Off, ce am pierdut!
Ieri am fost la ultimul control dinaintea zborului...minune! Colul meu s-a marit,chiar daca nu credeam ca e posibil...poate or fi ajutat pastilele pe care mi le-a dat.Oricum, domnu' col are 34 mm acum!
Annabelle e bine, activitate cardiaca normala, dezvoltata normal,grasunica: 1700 grame
( chiar daca e un pic mai mare,este in limitele normale,care sunt de +,- 2 sapt)
Dupa toate intrebarile mele, doctorul a spus ca ma stresez mai mult decat este nevoie cand nu am motive(bine,dupa ce mi-a raspuns la fiecare in parte)....deci m-a linistit! Am inceput sa plang ca un copil cand m-am ridicat sa plec....atat de mult imi place doctorul ala...ne-am imbratisat, m-a rugat sa-i trimit pozici cu bebela....offf, abia astept sa treaca timpul sa ma intorc la el!
Cam atat...astazi si maine fac ultimele pregatiri inainte de "marea calatorie"....
Sunt atat de ametita,vroiam sa raspund fiecareia,in parte, dar am si uitat cui si ce vroiam sa spun,sper ca ma intelegeti si nu va suparati pe mine
Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Lumi_Richard spune:
Am uitat....ieri am schimbat prefixul! Am ajuns la frumoasa varsta de

30 saptamani 

Au mai ramas 10 saptamani...o nimica-toata!!!![]()
Lumi
30+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Andrecluj spune:
Buna dimineata latoata lumea, poftiti la o cafeluta calda. Cred ca am intrat si eu in luna a 7-a.Lumi, ne-ai cam dat palpitatii, sa nu mai faci de astea. Calatorie usoara, felicitari pentru grasunica! 
27 +
Chiara Ada
Lumi_Richard spune:
Andre,ms mult
!
Imi pare rau pt palpitatii,dar mi-a fost foarte rau...dupa faza cu stomacul,chiar am avut palpitatii
, un episod de 40 minute cu pulsul de 137b/min...transpiratii,ameteli,tremuram ca un caine...si mai eram si singura acasa! Am avut emotii, nu gluma!
Lumi
30+ cu
Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
Andre, felicitari pt intrarea in ultimul trimestru!!! Multa sanatate, bebelusha cuminte,la caldurica, si sarcina fara probleme pana la termen!!!
Lumi
30+ cu
Alexa Annabelle Denise