Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre - sper ca nu zici nika pentru ca iei notite cu pixu' pe hartie, de la Ramonika

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Simina - votez pt pompa de la primii pasi, desi nu o sa o cumpar nici peasta cred, decat atunci daca e nevoie neaparat. Despre biberoane, e bine sa iei anticolici, nu un nr mare de biberoane de la inceput, cel putin eu asa o sa fac, iar tetinele e posibil ca bebe sa prefere latex in loc de silicon sau invers.

Pentru fetele din Iasi:

- pe data de 30 a fiecarei luni la ora 18.00 este prezentare despre colectarea celulelor stem la Casa Studentilor. Poate sunteti interesate. Pentru amanunte va pot da nr de tel a persoanei care tine seminarul. Intrarea este gratuita.

- Mi-am luat din siraj camasa de care vorbeau fetele pentru alaptat cu berze pe ea si capot la 50 ron. Sunt si pijamale,pantalon 3 sferturi si bluza despicata pentru alaptat, tot cu un desen reprezentativ.

Ramonika - multumim de rezumat

Ionela - acum 2 ani am folosit hainutele mele pt bebe in maternitate, spalate si neaparat calcate, si pijamalele mele, dupa ce m-am mutat in rezerva cu bebe, adica a 2a zi. Pentru nastere oricum o sa folosesti camasa de la ei, nu te lasa cu a ta. Geanta de voiaj nu am avut, o sacosa mai maricica si pe parcursul zilelor de spitalizare s-au tot adunat, cand am iesit din spital aveam o gramada de bagaje. Acum poate s-au mai schimbat lucrurile cu microbii existenti si reclamatiile, dar microbii erau si acum 2 ani,depinde ce noroc ai, si probabil unde stai.

Lavinia - da, cand nu ai de ales trebuie sa te descurci, asta e...

Michelle 28+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

"bonsoar madamelor!!!
jeo sui obose si surmene' ...de nu mai poc...

azi mi-am pierdut 2 ore in Cora (12-14)...apropos, simina, pe la ce ora ai fost, si la care? ca io cred ca m-am invartit cam 1 ora pe la raionul de bebei, pe langa creme, lotiuni, sapunuri, sampoane, servetele umede...evident fara "eugleni"

je am luat pampers new born 2-5 kg..un pachetel din ala de 45, deja am scos fro 20 din el si restul l-am pus in bagaj.

am mai bifat asa:
- camesili di noapte, a la mamaie de la tara ...care "ierea" de fapt cica halate....da' avand in vedere ca aveau nasture de sus pana jos, le-am bagat la cos (3 bucati, nr. mai mare...ochiometric cat mi-o mai creste borta) (acu' doar sa sper ca n-o fi geru' bobotezei cand oi naste, ca sunt cu maneci scurte, ma rog, pana la cot....dar, voi avea clar sosete in picioare )
-tampoana (am luat always night, cu 6 picaturi )
- elastice si perie
- o periuta de dinti
- servetele umede pt lu' fi-miu - Pampers sensitive...si am mai luat si Dalin, ca-mi place ratusca aia de mor (am zis ca le iau la spital)
- ulei de masaj, lotiune de corp, crema din aia cu oxid de zinc si sapunel, tot pentru fi-miu (aici am luat din mai multe marci...cea mai completa insa, care era la Cora - fara parabeni - era Bubchen....am mai gasit safe ulei si crema de la sanosan si un sapunel de la nivea. Samponul de la Sanosan, lotiunea si samponul de la Nivea - aveau "padudeni" din astia...la Johnson si la Dalin nu m-am uitat...ca deja ametisem de la cat ma invartisem in cativa mp...

ma duc sa ma ridic cu pisherele in sus ca le simt de parca imi fierb.....nu v-am citit decat pe sarite....dar o sa reiau maine dimix..si daca m-oi pricepe la frun raspuns...raspund....pana una alta...pupix la toate!

krelia 30+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Eu la ora 14 eram pe la raionul bebelusi...CoraPantelimon

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Andre - sper ca nu zici nika pentru ca iei notite cu pixu' pe hartie, de la Ramonika

monis 31+
acum si cu poze

da chiar asa, maine dau extemporal...

Mergi la inceput

Citat:

[quote]citat din mesajul lui Ramonika

acum vizionez si fac rezumatul. revin acus.
E concert in oras... m-as fi dus si eu dar tare ma mai resimt dupa cel de aseara la care am stat mult in picioare, ca sa vad si sa aud si eu mai bine...

monis 31+
acum si cu poze

Cand incepe festivalul berii??? sau a inceput deja???

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Simina - a inceput. Eu de concertul de acolo ziceam ca m-as fi dus. Daca nu ramaneam carcanata de la ala de aseara.
La propriu si la figurat

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
Atipesc ca o baba din 5 in 5 minute, dar sunt gata de extemporal. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Eu in Berceni nu ma mai duc... vreau doar o camesa din aceea... fara tzatze pe afara (de aia am primit de pomana una... roz)... si fara sa fac mari eforturi

Ah, am facut zilele trecute o achizite... am cumparat bumbac sa impletesc un pulovaras, acuma vad eu ce mi-o iesi ca n-am mai facut sportul asta cam de mult. In plus nu ma recunosc de cata lene m-a cuprins... tare ma intreb daca suntem programati atat de destept, incat organismul stie acuma ca nu vom mai avea liniste in urmatorii 20 de ani, asa ca ne asigura ultima perioada de relaxare...

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:

Simina - a inceput. Eu de concertul de acolo ziceam ca m-as fi dus. Daca nu ramaneam carcanata de la ala de aseara.
La propriu si la figurat

monis 31+
acum si cu poze

AAAA..bun...maine manac mici si beau juma de pahar de bere
Apropo...eu innainte nu suportam berea si acu ce-mi placeee moooooaaaammmaaa.Azi in Cora m-a trasnit pofta de bere la pahar si mi-am luat de la SpringTime si l-am baut cu sotul

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Am sesizat si eu ca de cand cu trim III au inceput timid-timid poftele - eu in viata mea nu am poftit la ceva (de unde si greutatea sub normal pe care am avut-o de cand ma stiu)... dar acuma imi tot vin idei. Bine, nu de alea de plecat noaptea la chiosc, dar oricum... ba o gura de suc, ba o nu-stiu-ce...

Ce straniu e sa fii gravida...

"zise ea la aproape 8 luni de sarcina"

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput