Gravidutze si mamici de Cluj - 132
Raspunsuri - Pagina 5
mami_alexia spune:
Alina, eu n-o sa te descurajez...si la noi totul a fost minunat pana a mers la cresa. Pana atunci: laptic de la pieptul mamei, 1 raceala minora, mult somn, joaca si voie bunaBineinteles ca dupa ce a inceput cresa a inceput calvarul, cam jumatate de an a fost incontinuu bolnava, iar apogeul a fost spitalul. Dar, asa cum au zis si fetele, nu trebuie sa te gandesti acum la ce va fi, acum e important sa savurati toate momentele frumoase ce vor veni. Eu am mai zis aici dar poate n-ai citit: dupa ce am nascut, o asistenta mi-a spulberat visele zicandu-mi ca daca cred ca durerile nasterii au fost mari ma insel, de-abia ce va urma, va fi greu.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
Ani, vazusem la un moment dat lego mare la Auchan, dar asta acum cateva luni! Si la magazinul acela de jucarii de langa Miniblu, Polus!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+
puisorul spune:
Gabi, mersi de info. O sa caut si in Polus ca in Auchan ajungem mai greu.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinabojuc
Ahaaaa deci esti tot in formula 2 in 1 ma gandeam ca ne faci o surpriza. m-a apucat un plans cand am citit de Dragos ca ti-a adus floricele nu mai pot citi nici de copilasi la gradi sau plecati la bunici ca ma iau toate lacrimile din lumea asta ce o fi cu mine deja si cand vad reclame cu bebelusi ma apuca plansul Va doresc o zi faina, pa pa www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina Alexandra - 12 septembrie 2009 |
Alina, sensibilitati de graviduta...stai sa vezi cand o vei tine in brate pe pitica ta... sa vezi ce te apuca din senin si nu mai stii ce sa zici...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
Hola, fetele!
Multumim de incurajari!
prima zi a decurs bine, de dimineata a plecat zimbitor cu educatoarea de minuta, la copii, la joaca...era acolo o harmalaie si muzica...din fericire nu plingea nici unul.
am sunat la prinz sa vad ce face, mi-au spus ca doarme, ca a mincat bine si ca nu le-a facut probleme...cred ca voiau sa ma incurajeze...s-au scapat sa-mi zica ca a plins de citeva ori, cind si-a adus aminte de noi....
la 4 jumate am fost dupa el cu ovi...era la joaca, ingrijitoarea mi-a zis ca a dormit putin si e treaz de multa vreme...era cu suzeta in gura (ceea ce acasa nu prea face, o foloseste doar la somn) dar vesel si "povestitor".
de cind am ajuns acasa ii dau intr-una sa pape (nu stiu cit de "bine" a mincat acolo...) si sa bea apa (nu au vrut sa-i ia sticla cu apa...au zis ca o sa-i dea ele din pahar...hmmm)
miine e o noua zi...
cam atit de la noi...sper ca si restul s-au descurcat bien.
pupicei la toata lumea.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
mami_alexia spune:
Anca, il pupam pe curajosul Stefan! La 16:30 zici...aici la 15:30 erau luati toti copiii! Boierie pt educatoare. Ce-i drept, programul lor e pana la 17. M-am dus si eu o data dupa Alexia la 16 si mai erau 4 copii(din toate grupele)
ABSOLVENTE!!!!
anca.b spune:
Adriana, aici programul e pina la 17.30. acum cind am mers dupa el mai erau ceva copii pe acolo, deci cred ca daca mergem la 17.00 nu e nici o problema...
eu am zis ca merg la 17.30, cind ies de la munca, dar Ovi zicea sa nu exageram din primele zile...oricum mai incolo asa o sa-l scot...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
mami_alexia spune:
Anca, aici la 17 pleaca educatoarele, le vad eu pe geam. Probabil ca acolo e altfel, oricum, e dupa cum ii iau parintii, nu dupa cum vor ele.
ABSOLVENTE!!!!
OanaAlina spune:
Am trecut de inca o zi gradinita! Cred ca a fost binisor… hmmm… cu papatul mi-este mie mai groaza insa sper sa fie totul bine! Cand a vazut-o pe buni a topait din picioare de bucurie, a fugit la ea in brate si a zis of, of buni, buni draga mea… iar la buni i s-au umplu ochii de lacrimi… hai ca m-ati prins… si eu am data pa la soricei cand mi-a spus… acum sper ca maine sa fie totul bine!
O seara frumoasa va doresc si muuuuuuuuulte vise placute!
Gabriela – cu siguranta ca maine va fi mai bine! Pupam fetele!
Co – ma bucur ca la voi totul este ok si felicitari pentru acomodarea rapida! Pupam fetele!
Anca – felicitari pentru o prima zi de gradinita minunata! Sa o tineti tot asa!
Ramonella – ptiiiiiiiiiiii! Tare m-ai zapacit cu briosa ta uriasa! Mi-ai facut o pofta de numa!
Puisorul – am vazut lego in primavera parca prin cora! Acum nu stiu daca mai sunt….
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
Ioana13 spune:
Salut, gagici!
Sintem bine, nu am net la serv si acasa nu am timp. Dar o sa imi fac
Noapte bunaaaa
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)