Gravidutze si mamici de Cluj - 132

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alina de la Dragos si nu mai fi trista ca nu mai sunt decat 5 zie si o vei tine in brate pe Alexandra

gaby nu mai schimb nimik decat atunci cand voi reveni acasa cu mamaruta mea

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
39+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elenuta, da mai, trebuia sa pui AMR-ul :)
alina, puiule..he he..si ce-o sa mai plangi..cd o s-o vezi..cd o sa suga..cd se va imbolnavi prima data..cd nu va lua in greutate cat trebuie..cd va plange de 2 ore si nu stii ce are..etc etc.

uff..de-abia astept sa ajung acasa.nu mi-am vazut bebita de vineri. asta noapte am sosit acasa, dar dimineata nu era treaz si nu am intrat la el, ca nici nu aveam timp destul sa il dragalesc. sper sa nu fie marait si plangacios dupa-amiaza.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Eu de asta is tare nelinistita. daca acu plang in halul asta...apoi cum zici tu Paula la boala si alte cele ce ma fac of of mai mai.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra - 12 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ce emotii cred ca aveti fetelor cand va duceti puiutii la gradi.Eu numai de la 3 ani am s-o dau.In octombrie imi vine bona,am sa stau o luna cu ea,apoi va sta singura cu Bea.Am emotii,dar cred ca va fi bine,pt ca Bea o cunoste si ii place tare mult de ea si invers.Refuz sa ma gandesc ca s-ar preface sau altceva.

Nu stiu ce a avut Bea acum 2 nopti,s-a trezit de 4 ori,din 2 in 2 ore,ca sa faca pisu la olita.Ea nu face decat ocazional.Dar de atunci nu s-a repetat figura.Se scoala de 2 ori pe noapte si papa lapte,la 2 si la 5.Si dimineata la 7 iara.Iar pe la 9 cand se trezeste cere iar lapte.Dupa aceea papa foarte bine micul dejun.I-am schimbat laptele,tot fara lactoza,dar are un gust muuulltt mai bun.Nu Bea mult,cam 5-600 pe zi,ceea ce cred ca e ok.Ma bucur mult ca papa,cred ca din cauza antibioticelo,ca am auzit ca copiii papa mult mai bine dupa antibiotice.Si cred ca si recupereaza.

Eu am facut o briosa uriasa,am pus de 3 ori masurile din reteta si le-am pus intr-o tava mare,iar peste am pus prune.Dar cred ca mai trebuiau prune,ca a crescut cam mult.De abia astept sa se raceasca.Scuze la gravidute daca le-am facut pofta.

Andreea sa stii ca si eu am avut simtomele de sarcina chiar pana in ziua in care s-a eliminat.Dupa aceea,brus,au disparut toate...Ca tot ma gandesc la asta...nu pot sa uit...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Uauuu,e bestiala briosa mea uriasa.N-am mai avut rabdare si am taiat-o calda.E perfecta pentru prajiturile cu fructe.E atat de pufoasa...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna dupa-masa!

Ziua de azi a trecut cu bine, mai ales ca avem si fetele noastre pe aproape (Sara si Maria), foarte cuminti amandoua, mai ales Saruca, pentru prima zi, a stat cumintica in curte, apoi a papatam fetele

Alinuta eu vreau sa te incurajez:) Carina nu a fost bolnavioara decat o data in 2 ani, de la 6 saptamani a dormit toata noaptea, de papat a papat intodeauana bine si a luat peste medie in greutate asa ca gandeste-te ca poate esti norocoasa cu o fetita cumintica si nu te mai ingrijora, nu putem anticipa cum o ne fie piticii, dar putem macar sa fim optimiste, nu;) gandeste-te doar la fericirea maxima pe care o vei simiti cand o vei tine in brate, cand va invata sa te privesca si cand o sa te intrebi..unde a fost minunea asta pana cum?...

Ramo Ma bucur ca esti optimista, sigur Bea va fi bine si poate de la anul, la toamna ne intalnim la gradi;)

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, te iert cu briosa, ca n-ai pus poze!Cat priveste gradi, continui sa cred ca 3 ani e varsta ideala pt intrarea in colectivitate, deci daca o ai pe tanti de incredere, eu zic ca e superok!

Elena, eu cred ca nu mai ai rabdare, si te inteleg, abia astept sa ne dai vestea cea mare!

Noi, relativ bine, se pare ca nu a mai plans mult, a papat ajutata de educatoare, s-a jucat afara cu copiii, peste tot insa a luat paturica cu ea! Draga mamii, draga! sa vedem cum va reactiona maine la plecarea spre gradinita!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri

Saptamana viitoare sper sa citesc numai vesti bune
Am fugit la facut bagaje.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alina, ca si Co spun si eu, ca nu e asa greu cum pare sau cum se zice!Cel putin nu cu toti copilasii! Nici la noi nu au fost nopti nedormite, de la 6 saptamani, Sara doarme toata noaptea, n-am avut colici, iar durerile de dinti si masele au fost f usor suportate, ne-am si imbolnavit, si atunci e mai greu, dar cu fiecare incercare te intaresti si inveti! Iar emotiile sunt firesti, cred ca ar fi anormal sa nu existe! Mult succes, mami si ai incredere ca totul va fi bine!

Paula, va asteptam in randul gradinarilor!

Co, felicitari Carinutei pt adaptarea frumoasa la gradi! Si multumim de suportul moral din prima zi de gradinita!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, bine ca ne-ai amintit de manastirea din Floresti. Noi acolo stam si spre rusinea noastra nu am fost niciodata

Gabi, poate se va adapta mai usor Sara la cresa decat la bunici. Si noi avem o paturica preferata de care nu ne despartim niciodata. De fapt sunt norocoasa ca sunt doua si le pot spala cu schimbul.

OanaAlina, Maria cum a fost?

Co, voi sunteti veterane deja asa ca nu mai aveti probleme de adaptare

Alina, si eu am avut parte de un copil tare cuminte si sanatos. Deci se poate si asa

Elenuta, ai un copilas de nota 10. Daca asa se va comporta si cu fetele, vor roi in jurul lui

Ioana, cel mai bine intrebi un stomatolog. Daca vrei iti dau numarul de telefon al doctoritei mele care e foarte buna si te poate lamuri.

Adriana, spor la invatat. Asa e si Stefi cand nu doarme, nu te mai intelegi cu ea.

Ramona, ce bine ca ati gasit bona de incredere. Mai ales daca si Bea o accepta poate nu vor fi probleme.

Alex, tot ocupata? Ce mai face Tiadris?

AncaB, cum s-a adaptat tizul? Nu mai treci pe la montignace...

Si daca tot m-am laudat cu copil sanatos ieri a contacta o viroza respiratorie si azi noapte a facut si febra, mucim la greu dar sper sa treaca repede.

Nu ati vazut pe undeva cuburi mari de lego? Noi avem, dar am cumparat doar o punga din Aiud si acum avem nevoie de mai multe. Asta e noua pasiune sa construim turnuri din cuburi. Ma gandeam sa caut prin piata dar mi-ar place mai mult sa ma duc la sigur

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput