Gravidutze si mamici de Cluj - 132
Raspunsuri - Pagina 12
adab spune:
Buna fetelor,
uite ne-am intors si noi acasuca unde e cel mai bine mai ales ca ne-a prins un dor maaaare de piticutza noastra. AM zis ca nu mai mergem fara ea mai mult de 3 zile. Acum au fost 5. A fost frumos la Londra, nu ne-a plouat, dar in schimb ne-a cam batut vantul.
Si de acum intram si noi in "febra" gradinitelor. Noi incepem p1 15 sept. si desi am fost in luna iulie la program de acomodare tot mi-e groaza de inceput. Plus ca acum vom merge la program lung si nu stiu zau cum se va acomoda cu dormitul acolo.
Am reusit sa vad poze frumoase din concedii cu Eric si Bea.
Alex sunteti niste nasi tare frumosi, ai avut o tzinuta superba la nunta. Ma bucur tare mult ca iti merge bine salonul. Sa imi fac putin timp si ajung si eu pe acolo.
Gabi nu prea am inteles la tine...a venit bunica (retzinusem ca bunicii nu-s din Cluj) pt. a va ajuta cu gradi? Sunt grozave fetele noastre...si a mea e cu paturica dupa ea. Mai reusesc din cand in cand sa o pacalesc si i-o las acasa. Plus are si un bebe ("bobo" ii spune )de care nu se desparte.
Paula eu stiu ca a inscris-o pe Sara la grupa noua de copilasi, cei mai mic. Nu "Bambi" ii spune?. Eu chiar nu am retzinut numele. Stiu ca Andi ii va fi educatoare. Mie chiar mi-a placut gradinita si nu am nimic sa reprosez deocamdata. Un pic la masa principala as schimba ceva...daca s-ar putea. Sunt 2 feluri de papa plus apoi fructe. Eu nu-i dau Sarei fructe imediat dupa masa. Ii dau intre mese, cam la 3 ore dupa ce a papat. Desi citisem pe un forum ca a fost initial asa si la ei, dar parintii au cerut sa nu li-i se dea copiilor fructe "pe stomacul gol". Deci na...sunt controverse si vor tot fi in privinta meniului.
Important e sa se acomodeze copilasii cat mai repede si sa fie sanatosi!
Elenutza eu ma gandeam ca te gasesc cu Iulia in brate dar uite ca tare mult ii place inca in burtica. Banuiesc ca nerabdarea e mare si emotiile la fel....inca un pic. Facem in continuare galerie si tie si Alinei
alinabojuc spune:
Neataaaaaaaaaa.
Scot si eu majoretele un pic la treaba
Elena si Alina
Tre sa ma incurajez si eu ca altfel
In timpul zilei nu am nimic, in afara de faptul ca simt bebe acolo jos jos. doar seara parca ma iau niste dureri pe la burtica. dar trec. eu vreau sa ma lase in pace pana sambata de parca ar fi dupa mine.
Nasoala treaba cu gradinita. stiu si de la o prietena asta este. trebuie sa socializeze si ei. offfffff ca numai mamele stiu
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina Alexandra - 12 septembrie 2009
Gabriela77 spune:
Neata, dragale mele!
Gravidutelor, nu mai aveti rabdare? pt Elena si Alina!
Ada, deci si Sara voastra e cu paturica...Nici acum nu se desparte de ea la gradi, noroc ca mai avem una de rezerva acasa! Dar mi se pare normal sa aiba ceva familiar acolo si care sa-i ofere alinare! Azi a plans iar dupa noi, speram sa nu fi fost prea mult! In fata grafdinitei, tot zicea gradi, nu, gradi nu! Vedem, de programul lung mi-e groaza si mie, e altceva cand e si somnul!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+
Victo spune:
ada, deci vor fi colegi. eu stiu ca S e la grupa celor mici, mici.probabil le va fi "saf", ca el e ditamai baiatul, are imediat 2 ani..acuma de ce l-or fi pus in grupa mica, nu stiu, probabil ceilalti au mai fost si anul trecut..deci Andi le va fi educatoare. eu le incurc. e cea mai tinerica, cu parul lungut?sau cea creata?
tu o s-o duci pe Sara? la noi voi merge eu in prima saptamana, dar apoi sotul il va duce pe Stefan.mi-ar fi placut sa il duc eu,ca altfel vb eu cu educatoarea, si altfel sotul.. insa n-am ce face,ca eu trebuie sa plec mult mai devreme spre Huedin, ca sa ajung la o ora rezonabila.
hai ca ne vedem marti dim. si mai vb. saptamana viit. ai de gand sa mai stai cu ea pe la cresa? eu o sa il las numa pana la amiaza.si in a doua sapt si la somn.
eu am nr tau de tel, ca am vb odata din cate imi amintesc.
si eu am zis ca sunt multumita de cresa, insa sper sa fie asa si practic. cu masa, eu nu a pretentii, mi-e egal.eu ii dau fructe si dupa masa, si intre mese, cand cum.
mamicutelor scuze ca monopolizam forumul cu adaptarea noastra la cresa, dar ce sa facem...
elenuta si alina, ne gandim si la voi, sa stitinasteri usoare!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!!!
Gabi, eu zic ca la somn n-are de ce sa fie mai rau, cand ii vede pe ceilalti copii dormind va face si ea la fel. Ei merg mult pe puterea exemplului
Fetelor, mai stie cineva ceva despre Andreea?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
redai spune:
Neata si de la noi.
Ce faceti gravidutelor? Elena nimic? hmmm,cand am plecat de acasa si ma apropiam de sensul giratoriu venea o salvare cu luminile aprinse....oare...?
Adriana sunt convinsa ca vei trece cu bine peste examen, cum ai trecut si pana acum, doar esti supermami
Alex mersi mult, m-am de ele.
Noi iar am avut o despartire tare urata, cu plansete, se tinea de mine ca o maimutica.Iar am plecat plangand.Ma doare tare sufletul.Daca a vazut ca eu il las acolo a inceput sa spuna "tati aida", striga puiul meu cat il tineau puterile. Lui ii plac foarte mult copii,pana acum nu am avut probleme sa il las undeva, chiar mergea de buna voie, sincer nnu ma asteptam sa reactioneze asa urat.
Velena, te rog mult daca il vezi,sa-mi spui si mie, este imbracat intr-un trening gri.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
Gabriela77 spune:
ADriana, sper,asa sa fie...Stii ma gandeam ca ne plangem acum de adaptari si plansete, dar partea cea mai grea mi se pare cea cu bolile! Deocamdata, refuz sa ma gandesc ca o iau razna!
Fetelor, eu asa vinovata ma simt fata de bebe mic, uneori uit si ca sint insarcinata, atat de prinsa si ocupata sunt! Noroc ca misuna mititica prin burticaOare asa e cu a doua sarcina si cu al doilea bebe sau sunt eu mai denaturata?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+
redai spune:
Gabi inca uiti ca ai bebe in burtica, dar in curand o sa te "atentioneze" ca exista si nu vei mai uita. Burtica v creste "tale tale" (cum zice David). Nu cred ca ai fi denaturata, dar Sara in acest moment este pe primul loc si trebuie sa fie in centrul atentiei. Bebe mic nu-ti simte lipsa pentru ca e cu tine tot timpul. Nu te mai simti vinovata
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Victo spune:
lore, din pacate salvarea cred ca era pt un accident.:( stiu ca de/abia am reusit sa iesim noi din Floresti.sper sa nu fi fost grav.
Gabi, te inteleg..si mie mi-e groaza de acelasi lucru privind bb2..dar sper ca voi reusi sa gasesc o solutie d emijloc.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
redai spune:
Victo, nu, salvarea mergea spre strada Eroilor, trecuse deja de sensul giratoriu (in stanga)[trecuse de locul accidentului],eu atunci vroiam sa intru in sens.Accidentul a fost inainte de unitatea militara.Dar voi nu mai stati pe BZ?