Gravidutze si mamici de Cluj - 132

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

inca pe acasuca, nu am avut timp azi de net, am fost harnicuta si am avut program administrativ, aspirat, spalat rufe, asezat hainite in dulap, sters un geam....etc
deci is foarte activa dar se pare ca degeaba, IUlia se lasa asteptata
toata ziua vb la tel , suna lumea curioasa sa vada ce si cum dar eu tot acasa , harnicuta ca o albinuta

acuma l=am pus pe Dragos la culkare, v-am citit si ma asez si eu ca sunt franta , iar dupa ce ma trezesc sa mai faca ceva papika la baieti

tare greu imi e cand citesc postarile voastre cu gradinita, as vrea sa il duc pe D la gradi ca toata ziua imi spune ca merge si ce face acolo , a fost la gradinita cu nepotelul meu si i-a placut tare mult, acum mai aseptam un an sa fie mai marisor

va doresc acomodare placuta pt pici iar pt mamici putere sa rezisati

multumesc mult pt incurajari

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
AMR Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Elena, albinuta noastra, cred si eu ca nu mai ai rabdare...Lasa ca are Dragos vreme si de gradinita! Deocamdata o sa aiba ocupatie noua cu papusica Iulia!

Eu incep parca sa mai linistesc cu gradi! Vestile mi se par imbucaratoare! Azi a zis educatoarea ca a plans mai putin, de papat iar a papat tot, ceea ce ma bucura f tare, a fost tare fericita cand a vazut-o pe buni si a plecat la nani! Abia astept sa fug acasa sa o imbratisez tare-tare! Sint mandra de ea! Foarte fericita as fi sa fim ok cu varianta asta, mi se pare cea mai ok!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, tuturor Anelor noastre! Sa ne traisaca!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ciao fetele!

Elena si Alina

Si ii mai tin pumnii si colegei mele de serviciu (tot Alina) care de miine e in prenatal si il astepta cu nerabdare pe micul David!

Noi am trecut cu bine de a treia zi de cresa. doamnele zic ca papa bine (cu amindoua miinile)-azi nu a mai cerut papa cind a ajuns acasa, a dormit mai mult de o ora la prinz (ceea ce e multumitor pt noi). a tras o tura de plins pt ca au uitat sa-i dea suzeta in patut...si a trebuit sa-l tina in brate 20 de minute ca sa se calmeze de tot (miine sigur nu mai uita! )
e vesel, nu-i tace gura nici un pic, nu da semne ca ar avea probleme de acomodare.

sper sa fi trecut hopul...dimineata plinge 30 de secunde...de ciuda ca nu merg eu sa-l duc in sala de joaca...cind vede jucariile si copiii se calmeaza instant...

ca atit de la noi...va pup pe toate si le doresc "cresarilor" si "gradinarilor" zile vesele!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VELENA cat de lung iti este paru ?
pt par mediu vopsit ,tuns ,spalat ,aranjat aprox 80

fetelor dragi o sa treaca perioada asta "mai grea"cu gradi ,imi pare tare rau si stiu ca nu va este usor nici voua nici puisorilor :( dar sigur nu peste mult timp o sa fie super ok ,va spun din experienta

ati vazut preturile ?cum vi se par ?astept comentarii

GABI la salon lucrurile incep sa mearga ok ,oricum trebuie sa trag tare ,m a avertizat sotzu ca nu mi mai da bani de chirie
CO draga da zau ca esti o norocoasa cu un asa bebe cuminte
spor la invatat
ELENA si ALINA asteptam vesti
ANCA bravo pt puiut

tre sa va las ,revin ,pupici

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

HAI ROMANIA !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, felicitari pt acomodare! Ai primit email-ul meu?

Elena, tot pe baricade?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

TOT AICI IS

eu cred ca voi naste dimineata, acum mai astept la noapte poate poate vine

cum stai cu invatatu?????
alexia ce mai afce?????? ceva replici noi????

Mergi la inceput

Elena, eu zic ca o sa nasti atunci cand nu te astepti! Asa a fost si cu testele de sarcina, tot nu ieseau 2 liniute si au iesit cand nu te mai gandeai la asta! Asa ca fa bine si dormi, ai nevoie de odihna!

Eu...am inceput sa ma panichez...vor fi intrebari deschise, fiindca le-a interzis decanatul intrebarile grila si e destul de aiurea.Alexia are o perioada foarte interesanta, mai ativa, mai creativa si mai "obraznica". Replici noi: ne face capul calendar, intrabandu-ne toata ziua "CE-I ASTA?" Si explicam la greu Are adevarate dialoguri cu preferatii ei Mickey Mouse si Teletubies, le spune "Draga mea, iubita mea" si face mici prostioare in fiecare zi.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Magda, multa bafta!!!!!

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput