Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanna81 spune:
moaaaaamaaaaaaa... lipsesc cateva ore si apar bebei noi! pai vreau si eu!
bravo fetelor, sa fiti sanatoase si copilasii vostri la fel. pupez dulce pe toate
Ioana 37+ cu
AMR 3 SAPTAMÂNI
bebe Carol Ioan album Webshots
Roxxy80 spune:
Fetelor, mie la fiecare vizita la dr mi se face control vaginal. Este cea mai buna varianta de a controla colul. Vreau sa va spun ca doctorul meu are o mana super usoara pt niciodata nu m-a durut.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 6 zile
Miillyy spune:
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine ... Din pacate nu am avut timp sa mai intru sa stau cu voi (suntem cu casa in constructie plus altele), dar va urmaresc cum pot cu mare drag .
Am intrat sa le urez bun venit bebiceilor nascuti in ultimele zile.Un pupic special pentru Aida, Claucia si Cristina, dar si pentru celelalte mamici fericite.
Eu sunt bine, grasa si frumoasa , sper sa mai stea bebe la plapumioara macar vreo 2 saptamani. Merg la control saptamanal in Ungaria, la doctorul meu pentru CTG.
Va pupacesc pe toate si sper sa ma reintegrati si pe mine in gasca.
M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 35+ cu Codrin Daniel
mkunigunda spune:
Techila imi pare bine ca Stefan si-a revenit repede, ingerii sa va pazeasca mereu si sa treceti usor peste perioada colicoasa.
Mimika mi se pare f buna ideea cu recipientele de la urocultura. Insa nu am inteles cum faci, te mulgi manual direct in ele sau depozitezi laptele in ele? Reusesti sa pui lapte deoparte cu doi mancaciosi???
Daciana felicitari pentru BB mare si iti tin pumnii! Sambata o sa fiu plecata asa ca scot acum niste pentru tine! Sa ai o nastere usoara! Sa inteleg ca o sa ai 37 de saptamani sau nu ti-ai actualizat semnatura? Ce dr te opereaza?
Sabina bine ai revenit!
Raluk ma bucur ca ai trecut cu bine peste episodul cu furtuna
Nela numele Ana Lisa mi se pare foarte frumos si suna bine in mai toate limbile!
Eu ma simt in continuare bine, ieri am avut o sedinta de dans frenetic in burtica, cred ca de la cola mi s-a tras..efectiv fugea burta cand intr-o parte, cand in alta. Foarte ciudata senzatie in orice caz. Bine ca eram acasa, ca daca ma apuca pe drum, nu stiu ce ma faceam
Luni ma duc si eu la control, sper ca tuseul sa nu declanseze nasterea, ca tre sa imi reolteze si niste analize (cele de sapt 36) si eu nu vreau inca sa nasc!! Vreau sa duc la termen sarcina, chiar daca o sa mi se faca cezariana, vreau sa fiu cat mai aproape de cursul natural al lucrurilor...plus ca imi doresc ca Victor sa fie in zodia balantei..piticii mei, na.
_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
diamar78 spune:
Felicitari Cristina si Anamaria! Sa fie sanatoase bebelusele ca asta e cel mai important, iar voi sa va recuperati rapid.
Gata cu nasterile pe ziua de azi? Nu se mai inscrie nimeni?
Miillyy, pai se poate altfel ca doar esti de-a noastra?
36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
devylla spune:
Hei,
Multumesc celor care au intrebat de noi.
Monica da,am ajuns acasa cu Lisa.Si e minunat sa ma trezeasca noptiile plangand.Erika si tati se intorc pe partea aialalta si noi doua stam la o barfa cu tzatzi in gurita.
Nela multumesc de vizita.La blogul cu foto te referi,nu?
eu incerc sa tin pasul si sa mai postez.
Mihaela(kawaichan) este bine,tot 2 in 1.Maine are DNP-ul si deabia asteapta sa nasca!!!S-a mutat in Tokyo pana naste.Sa fie mai aproape de spital.Si pana azi nu a avut calculator.Dar azi i-a adus sotul calculatorul si va intra mai incolo.
crissbebe spune:
A nascut Cristina? felicitari proaspetei mamici si bebelusei sale....sa fie sanatoasa,mancacioasa si fara colici...
eu am uitat sa va zic ceva foarte important despre bebeul meu...dragul de el....acrobat il face mama...la 37 de sapt s-a hotarat el sa se intoarca cu capul in sus dupa ce 2 luni a stat numai cu capul in jos si am mai avut si o amenintare de nastere prematura...
Vb surorii mele o fi ametit saracul cat a stat cu capul in jos...
Merg sa recuperez din urma cele 8 pag si revin....
azi am program de gatit ca vine soata mea acasa...yupiiiiiiii....nu voi mai fi singurik...
36 +cu bebe Alexandru Aurelian
mary_07 spune:
Sabina, La Multi Ani Erikai ,cu intarziere. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Calin e pe afara cu Alex,Razvi doarme si eu m-am apucat de gatit...mamaa,ce dor imi era
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
NelaM spune:
Felicitari, Anamaria! Sa iti traiasca bebele Alexandru, sa fie sanatos, voios, voinic si sa va aduca numai bucurii!
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
crissbebe spune:
Am terminat de recuperat cele 8 pagini si ce vad....rusine sa-mi fie....
FELICITARI ANAMARIA SI BUN VENIT PE LUME BEBE ALEXANDRU...
Sa fi-ti sanatosi amandoi si sa aveti parte numai de bucurii...
Am plecat la cratita ca acusi vine barbatul....
36 +cu bebe Alexandru Aurelian