Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)
Raspunsuri - Pagina 7
iuliapapusa spune:
Felicitari Anamaria.Alexandru sa fi sanatos si frumos pt mami si tati
+35 cu Stefania Gabriela
poze burtika
Dana15 spune:
vik uite, ce mesaj optimist si incurajator a scris Nela..nu as putea sa zic mai bine! fetita o sa stea acolo la caldurica si o sa-l astepte pe tatic!
Nela la ce film te uiti tu? zi-mi si mie..poate mai dau si eu un download de pe Torrent
Ramona..sunt profund recunoscatoare!
nu stiu daca ma lasa astia cu mingea in sala de travaliu, dar eu oricum o iau in masina cu noi!! si poate ii induplec cumva!
Kemsy felicitari pentru controlul numa bun!
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
Uraaa!!Felicitari mami Anamaria, pupam pe Alexandru, un BB de nota 10!!!!!!!!!!!!!
Citesc acum din 189, si vad ca le sperie pe fete controlul intern. Mie ieri mi-a facut tampon vaginal, sa vada daca am vreun streptococ, iar ca sa vada colul mi-a facut eco interna. Ceea ce vreau sa spun e ca nu a fost dureros. Asta ce inseamna, ca mai trag sperante sa nu fie asa rau?? Sau de fapt nu e ala tuseul?
Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!
Fotografii
Dana15 spune:
M-a sunat Raluk.. a primit un mesaj de la Cristina care probabil tocmai iesise din operatie! manechinul nostru are 3600 gr!!! nu stia alte detalii;
Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Felicitari Anamaria!!!
Bun venit pe lume Alexandru!!! Sa fii sanatos,papacios si sa ai mult noroc in viata
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
mariaanna spune:
Felicitari, Anamaria!!!!
Bun venit pe lume ,Alexandru!!!!Sa fiti sanatosi amandoi!
Mariaanna
35+
Mamica de si in asteptarea unui
povestea nasterii lui Alex
santorini spune:
Felicitari Anamaria sa-ti traiasca Alexandru, sa fie mancacios si cumintel!
de Andrei-Alexandru
POZE
ramsan spune:
Un puiutz de nota 10 proaspat venit pe lume!
Felicitari ANAMARIA pentru superbebe ALEXANDRU!
Ramona
Tudor Gruia 35+
AMR max.5 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mkunigunda spune:
Salutari burticilor!
Moaaaaaaaaaama ce de dovlecei au aparut in ultimele 3 zile. Se vede ca suntem in perioada recoltei Yuppyyyyyyyyyyyyyyyy
FELICITARI CLAUCIA, DIANA N, RALUCAPAUN, ALINUS, AIDA, ANAMARIA SI CRISTINA ANA!
SA VA TRAIASCA MINUNILE SI SA VA UMPLE CASELE SI SUFLETELE DE FERICIRE!
Asteptam cu drag vesti si po-vesti de la voi!
_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
loremunteanu spune:
Neata!
Am lipsit vreo doua zile, din cauza de griji, suficient cat sa pierd, doua capitole, cam asa...
Vreau sa le felicit pe proaspetele mamici! Puiutii sa creasca mari si sa fie sanatosi!
Eu am fost tare ingrijorata pt joi nu prea l-am simtit pe bebe; el care muta burta la fiecare miscare, joi si vineri dimineata, abia daca simteam cum muta piciorusul, manuta... foarte, foarte slab... M-am speriat nitel pe ca am o cunostinta care a avut o experienta neplacuta pe la 7luni jumate (a fost la eco, era ok, apoi nu l-a mai simtit si la doua zile de la eco a descoperit ca bebe murise, isi facuse un nod de cordon). Asa ca ieri dupa-amiaza m-am dus la cabinet la dr. Bebe e bine, Slava Domnului, insa s-a intors cu capul sus, sta cu el exact in sternul meu... Cam slabe sanse sa se mai intoarca la loc; eu continui sa sper c-o sa revina cu capul jos... Stiti vb aia, ca de ce ti-e frica nu scapi; ma bucuram acum doua saptamani ca am scapat de cezariana, dar se pare ca nu... Mi-a mai iesit si streptococul B si trebuie sa iau antibiotic + ovule (cah); dupa ce termin tratamentul merg iar la dr, cam peste 10zile asa si vedem ce mai face bebe. Daca e la fel de lenes, zicea ca-l scoatem afara, decat sa stea mult si prost in burtica, mai bine mai putin, dar sa fie bine. Asa ca peste 10zile aflam cand si cum nastem....
Pupici la burtici!
Loredana 36+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi