Casnicute, harnicute, mamicute(201)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Las´ ca m-am bagat si eu in ``zama`` Tzuca oltencutza din partea mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dau fato si miel si pastrama cand oi veni la bucuresti daca nu treci pe la mine sa ti-l dau la cat umblii tu pana la austrieci si inapoi ... buc e la 2 pasi...asa ca te astept
lasa...batzaie-te din picioare ca si io am batzait la ruxi pana la 3 ani parca nici nu-mi vine sa cred ca am scapat de toate(oala, biberon, suzeta, batzaiala)
bey si imbraca omu' nu-l mai tine in chiloti ca veni iarna...tu nu vazusi ce zapazi sunt..vrei sa-nghete la oooooo.....

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Neata

?

WE placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza fetele.
Offf...n-am mai trecut pe-aici...si ce citesc...
Danelutza pentru taticul tau.Dumnezeu sa-l ierte iar tie sa-ti dea putere sa treci peste durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Saluti sexoaselor? Liana, Moni va tineti de prostioare Avem o vreme de kko, dar tot iesim ca daca nu fac urat teroristii.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna gagicilor!Ce vorbiti voi de pastrama ?
Liana, am batait si eu la toti trei pe picioare de numai...Pupa oltencuta de la noi!!! si imbraca omul ca nu e de stat in kiloti...ori ai ceva ganduri?
Eu sunt inca la bucatarela , am ardei umpluti la cuptor, am facut un oloi mare de ciorba(fac pachetele)maine mai fac mancare de mazare cu carne de porc si aripioare de pui pane si paine la test.A inceput nebunia cu pachetele.Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Ardei umpluti

Doina, mi-ai facut o pofta spor la impachetat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pana pe la 13-14 avuseram ceva activitati ca fuse vremea buna(un tenis, o cafea la o cafenea cu mic dejun, un parc, un magazin...dupa aia s-a pus nenicule o vreme de nici de numarat bani nu era buna...copii avem...)
pe toate
Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna

si o duminica frumoasa va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput