Casnicute, harnicute, mamicute(201)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
bey Leano cafa aia fu de ieri, deci e expirata da multam Moni ca ne ospetesti cum se cunvine
si tu cu care atomic dupe tine esti Leano, olteanu sau oltencuta
sau amandoi?
numai zici nimic, ati rezolvat cu lapticul? mai papa si altceva deja, suculet de struguri ceva
glumesc, morcovei, mar, ceva?
O zi faina va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
claudia ete asa expirata da o beui
atomicu e oltencutza..sunt doar cu ea ..dehh am plecat bagaboante sa ne facem de capcu laptele s-a mai rezolvat adica am ramas pe acelasi ca nu i-a placut altu
mai da afara da nu ca inainte..dehhh ne schimbam de 10 mii de ori pe zi da asta e traisca masina de spalat
ce ii mai dau?normal ca zaibarel sa se obisnuiasca fata cu gustu de pe acum
bem la greu suc de mar ca ala de morcovi nu-s ce are de mi-l scoate afara ..bagam si zeama de la zarzavaturi..adica supita de zarzavaturi..dehhh suntem mancacioase rau..daca ar fi dupa ea si-ar baga boticu in toate...daca o tin cu noi la masa cand mancam sa o vezi cum se uita ca milogu in gura noastra
vorbeste toata ziua ..pana cu ganguream..de vreo 2 zile face un botic si il zice pe bu..bu..bu..ii place ei cum suna
ce sa zic e vorbareata ca masa..sau mai rau decat masa
da si cand se pune pe urlat..moamaaaa moamaaaa..ne stie toata austria...ca dehhhh craiova ne cunoaste deja
eeeeeehhheeeheee ete cat ma lungiii ..pa daca ma apuc sa povestesc de fiemea nu ma mai opresc
haiii va puppp pe toate..www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
monica-elizabet spune:
pe toate
iote ce vorbareata e olteanca si pe tine si pe fiita
buuuu-buuu
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
alexa si mami spune:
Liana, mai baga povestiri despre oltencuta ca tare frumoase sunt
alexa, cipri si mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
Alina, e si tare frumusica, la semnatura Lianei ai s-o vezi
Ajutati-l pe Dan !
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](rok.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
claudia74 spune:
lamurita beton sa traiti! ma bucur ca va mere bine bravo si la mai mare! sa inteleg ca sunteti in Austria?
Restule fetelor nici o povestioara, Alina eu te intrebai ceva de atomicii tai, dar n.ai bagat de seama
Monule ai vazut ce am bagat-o'n priza pe olteanca :)))
Va fug la treburi.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
monica-elizabet spune:
dragutelor
spor la treburi
miho, daneluta da unde disparurati bre?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
neatzaaaa..hai la cafea
da suntem pi la austrieci sa facem vaccinul..
da ce faceti breee?aparui io si fugirati voi?ha?www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
claudia74 spune:
bey unele chiar fugira dar nu stiu cu ce scoape
sper nu fie grele (scoapele nu ele
)avu dreptate Monu cand zicea ca ne onorezi cu prezenta mai mult de la austrieci ca de la oltenia
un we superb va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
monica-elizabet spune:
sexoasele am venit si eu la
sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post