Casnicute, harnicute, mamicute(201)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

poftim,poftim virtual mancati-asi , fa poze la damigene

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

n-am damigene mancati-asam butoaie si numai fac poze ca vedea lumea

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Te Miha. Pe unde umblu? Pe ici pe colo... Copchii astia atomici imi papa tot timpul si nervii Noroc cu netu' pe mobil ca altfel o luam pe aratura.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iu huuu...e rost de chileala?

Alina,hai mai povesteste de atomicii tai.De soacra...

www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Atomicii mei sunt viata mea, chiar daca ma alearga toata ziua de imi scartaie toate balamalele, de nervi nu mai zic, e la noi in casa camp de lupta, pista de curse, balamuc general. Noi sa fim sanatosi, restul nu mai conteaza:)

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

neata!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata!

www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu buna dimineata dar in alta saptamana

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput