Goldie pants reloaded (sau part 2)
Raspunsuri - Pagina 8
anka77 spune:
Breaking news!!!!
Sa va dau raportu` zic...: a trecut durerea de cap ca prin minune,un masaj, alea-alea...si gata.Lisa, ti-l recomand cu caldura .
Iona, fa-l si tu plecat pe al tau sot la un peste ceva? Ca vorba aia...nu te intalnesti in fiecare zi cu asa ocazii
MJ pai da` de ce sa stau cuminte? Tu ai putea?, lasam semineul pentru mai la iarna...ca acum avem treburi serioase
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
Eu sunt cu data de 8 . Asa, de ziua mea...cum sa renunt? Inca ma mai gandesc la vestimentatie .
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
mj_girl spune:
hai mey purple, ca eram gata sa ma duc in urma sa fac investigatiisa vad cine rateaza o asa okazie..la multi ani, iti zic de azi, ca maine...cine stie daca dau de tine...
e ziua de nastere? onomastika sau si/si
He is a special part of me !
purple_blue spune:
Multumesc
Adevarata zi de nastere. Si schimb si prefixul. Va dati seama ce party va fi. Of..nu stiu cu ce sa ma imbrac
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
mj_girl spune:
in locul tau nu mi-as face prea mari probleme cu..imbracatul..acu' depinde si ce ti-ai propus sau la ce te astepti.. da' stii cevamie nu mi-e clar cum il preferi tu, in ce tabara esti? goldie sau patru ace
meeey, anka...d'asta-mi esti am zis io ca I'll have faith in all you do da' ma pui pe ganduri...
si lasati fazele astea cu durerile de cap sau de ce-otr mai fi, da' ce M e maseur in loc voi sa-l masati pe el, ca iete ce dorit e egoistelor
ce-ati zis de asta (acu' ainerc faza cu tagurile)
mie, ala care a pus imaginile pe muzica asta mi s-a parut genial
He is a special part of me !
lisa-marie spune:
Vad ca e batalie mare zilele astea pe Mike... asa ca mie sa mi-l rezervati in week-end...
Anka, nici nu ma asteptam sa fie altfel......adik....toate ca toate,dar stim ca e un profesionist in tot ceea ce face....
Purple_Blue, iti urez La Multi Ani! de pe acum, ca nu se stie maine daca te mai prindem pe aici (vorba lui MJ girl)...
Observ totusi ca multe fete oscileaza intre goldie pants si costum...hmmmm....eu ma simt datoare sa incerc a le aduce pe drumul cel bun...
anka77 spune:
Mey hot rau in video .
Lisa si MJ nu va lasati fetelor
.
Lisa ...e expert ti-o spune fata .
Sa te dai ranita un pic asa cand vine la tine sa vezi ce frumos se termina totul
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
Eu nu am preferinte. El sa fie, cum o fi...dar sa fie. Ma descurc eu, ma adaptez situatiei.
Goldie pants nu prea imi plac, prea vede toata lumea marca masinii. Eu nu l-as fi lasat sa se imbrace asa in public
danat spune:
Purple iti zic si eu de azi LA MULTI ANI, ca maine daca il ai tu, nu se stie daca ai timp sa treci pe aici. Succes la ciufuleala si bataie cu perne (pai ce, la ce te asteptai alaturi de MJ? )
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
iona2005 spune:
purple_blue pe maine...deci bine stiam ca e rezervat si io am crezut ca-mi vine iar randu'
am pus niste poze pe blog......si goldie pants pt anka,mj,lisa
hai cu video ca mai aveti pana convingeti
Ill never let you part
For you're always in my heart.