Goldie pants reloaded (sau part 2)
Raspunsuri - Pagina 9
mj_girl spune:
purple_blue, treaba ta, ai grija ca de la tine vine la mine, sper sa nu-i bagi cine stie ce in cap sau sa aud ca a fost sechestrat din cauza de "goldie pants"
He is a special part of me !
anka77 spune:
La multi ani si din partea mea!!!!!
Sa inteleg ca ma pui la calcat de costume albe....bineeee fie, ca doar e ziua ta si trebe sa arate boboc .
Aveti grija maine, ca poimaine mai are de fericit pe MJ si nu trebe sa dezamageasca .
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Iona ma duc sa bag un oki pe blog, sa ii clatesc cu ceva hot
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
anka, pe mine lisa ma dispera, zi-i si tu sa le lase pe fetele astea pe calea pe care au apucat-o, ce le baga ea in cap goldie pants ce naiba vrea sa ne mai vina randu' la pastele cailor
aveti de grija, ca daca reusesc sa-l recuperez de la purple_blue, nu raspund de actiunile mele ulterioare
anka77 spune:
Pai sa stii ca vroiam sa o " cert" putin...Lisa , las-o asa cum a picat , dupa a mea numaratoare suntem 4, pai vorba lui MJ cand vrei sa iti vina randul? Uite ce bine e asa...azi aici, maine e la Purple , dar in costum..., pe cel in Goldie cine il revendica?
Aud-aud? Cred ca Iona , nu stiu de ce.....
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
da anka, iona cred si io
pe mine cel putin, cu poza aia din come together, m-a dat gata stie ea ce stie
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl da anka, iona cred si io pe mine cel putin, cu poza aia din come together, m-a dat gata stie ea ce stie He is a special part of me ! |
Daaaaa, am vazut ca iti cam place in Come together
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
hai mai...eu nu am vrut decat sa fiu generoasa...dar daca stau si ma gandesc mai bine........aveti dreptate voi.....eu incepand de azi, nu mai cooptez pe nimeni in echipa noastra ......fug acum sa imi incant si eu ochisorii.....sa vedem ce ne-a pegatit iona....
mj_girl spune:
imi cam place zici tu..
sunt mey la mine in masina canta come together non stopla mine in birou la fel, acasa nu mai vorbesc..(acolo unde am calculator din cand in cand si vad) pai cum ma tin io pa linia de plutire dupa ce citesc investigatiile voaste de la breaking news
mj_girl spune:
si apoi desi fata ii este filmata destul de putin, atunci cand reusesti sa-i vezi sclipirea din oki, e mai mult decat evident ca e constient pana in varful firului de par cat de HOT este, ele este M de care
daca stau bine sa ma gandesc, as putea chiar renunta la goldie...asa sunt singura ....pe felie