Goldie pants reloaded (sau part 2)
Raspunsuri - Pagina 10
anka77 spune:
Lisa, pai veezziii...asa imi place de tine.....
Plus de asta ma gandeam cu groaza ca trebuie sa fac agenda, sa tin minte care, cum , cand...asa stim exact..
Si asa MJ ...zici ca te tine pe linia de plutire?tu cu Come together eu cu I`ll be there....
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
da, s-a notat in agenda..dupa ziua de 9, eu renunt la goldie
el este al meu si nu sunt dispusa sa impart, asa ca BEAT IT
He is a special part of me !
purple_blue spune:
Dragelor eu nu stiu ce faceti voi si ce planuri aveti. Dar eu cand imi tin ziua, dureaza 3 zile si 3 nopti .
Nr. 2...eu am spus ca nu am preferinte, numai sa fie el. Acum, ca voi mi-l trimiteti in costum alb, bine e si asa. Ce mai conteaza?
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
lisa-marie spune:
Citat: |
daca stau bine sa ma gandesc, as putea chiar renunta la goldie...asa sunt singura ....pe felie |
Ntz, ntz, ntz....ai vrea tu MJ girl, eu am tot strigat in gura mare pe aici, dar vad ca nu s-a auzit....... tot perioada BAD o prefer si euuuuuuuu.....nu conteaza exact clipul... poate fi come together, bad , the way you make me feel...oricare...
mj_girl spune:
lisa, nu stiu, io am zis prima, pentru ca am ajuns inaintea ta aci, iaca poimaine fac o luna
asa ca iote de ce tre sa te feresti
alege-l si tu p-al tau ca ai de unde
hai sa nu ne certam da
lisa-marie spune:
Eu am zis ca nu conteaza clipul...doar perioada..numai BAD sa fie...asa ca poate fi si ...no fight...
iona2005 spune:
fetelor
mj uite ce-ti dau de ziua ta www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=6916703" target="_blank">cu autograf
Ill never let you part
For you're always in my heart.
mj_girl spune:
stiam io ca ne putem intelege
purple, M in costum alb, s-a adjudecat, e al tau forever, nu doar pentru 3 zile si 3 nopti...
anka??? iti pastrez rand aci, hai c'acu se aglomereaza
anka77 spune:
Pana acu va placura cheile ,acu va deziceti toate.....ok
Purple, pai de data asta cred ca doar o zi poti sa il tii ca pe 9 are alta companie.....care vad ca vrea alta costumatie.
Acu sa vad pe unde scot camasa (galbena evident)
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iona2005 fetelor mj uite ce-ti dau de ziua ta www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=6916703" target="_blank">cu autograf Ill never let you part For you're always in my heart. |
ionasar'na, mie imi place in miscare, iar poza asta ...ma duce cu gandu' la un eveniment recent si nu vreau...
deci al tau care e ?