Jocul celor 3 cuvinte (4)

Jocul celor 3 cuvinte (4) | Autor: Octavia75

Link direct la acest mesaj

REGULI: - fiecare spune trei cuvinte, care sa continue ideea anteriorului post; - nu se admit posturi duble (unul dupa altul al aceluiasi membru); in caz ca se intampla, al doilea post va fi ignorat; - trebuie folosite exact trei cuvinte; - eventualele comentarii se vor face in paranteza; - cam atat...

RECAPITULARE CAP. 1
De ce oare am visat ieri ca este racoare afara si nu doar in celula mea nervoasa din creier? Ma ridic brusc, privesc pe geam cu ochii grei, privesc spre cer, sa vad daca ploua sau ninge. Dar nu era nimeni pe strada care sa-mi zica cuvinte frumoase si sa ma duca la capatul lumii unde sa fiu cea mai fericita persoana din Univers care a gasit raspunsul la intrebarea despre ce... cand dintr-o data vad o umbra bizara mai mult plutind pe cerul albastru fara de nori. Un tremur launtric imi inunda fiinta si simt ca voi manca inghetata chiar daca mama este cam pisaloaga si va spune e cam scumpa nu imi pasa caci eu vreau sa simt aroma cafelei bine prajite si racoarea unui loc umbros si palmier si a brizei - adiere pe malul unei mari linistite. Ce poate prevesti? Noi doi pe aripile unui vis fara de sfarsit......care imi parea atat de ireal incat trezirea brusca din betia anterioara ma facu sa izbucnesc in plans sa curga rimelu sa arat ca Naomi, dupa ce a fost tunsa, dar viatza mea nu va ramane traita in van ci mai degraba am trait-o cu folos. La ce bun sa spun mereu, va fi bine, daca eu nu ma mai satur sa ma gandesc ca intr-o zi el va veni cu o floare si-mi va sopti te iubesc mai mult sau mai presus de orice. Am pus ramasag ca maine ploua si planurile mele o iau razna. Cu tine, pretutindeni sar in sus, ajung in ceruri si simt ca totul devine raiul. Ma trec ametelile si simt nevoia sa trag o perdea din voal peste negura vremii sa uit de canicula de afara. Este vacanta mare, cu plaja marii plina de nisip si alte jucarii. Apare un betiv si imi spune foarte mirat, saracul....esti cam ars pe frigul asta. Ia o dusca ca poate trece si te vei decide sa sari de pe ponton. In ciuda faptului ca am imbatranit ma simt tanar si putin nelinistit. Ma gandesc ca a venit timpul sa ma eliberez, sa sap gradina ca sa gasesc ce a ingropat cel pe care il admir mult. El este idolul cu par buclat, are peruca, dar mustati de haiduc, umbla cu masina fara un papuc. Dar trebuie verificat serios la bibilica. Lipseste vreo doaga la "mansarda" lui. Pe deal s-a intamplat o chestie destul de dubioasa in opinia unora, desigur, fiecare cu piticii lui pe creierul mic sau dupa caz, pe maduva spinarii, dar nu suntem experti, asa ca mai bine trecem mai departe si dam startul unei noi idei. Dupa cum spuneam, ne asezam comod pe balotul de fan si ne relaxam. Nu stim niciodata cat de incert poate fi maine scobitul in urechi, scarpinatul in nas...O activitate obisnuita. Pe un deal, altul decat cel...vazut colo, am haulit si haulit pana cand am cazut la datorie. Astazi vreau sa merg la plimbare de una singura. Prin ploaia de vara, cu amintirile acelor timpuri, am ras cu pofta pana n-am mai avut aer, si mi-a scazut tensiunea, am picat secerata de oboseala. Care este efectul razelor gamma asupra sanatatii omului, fapt demonstrat si de frizerul din vecini, care l-a barbierit pe cel care pune intrebari stupide. Dis de dimineata am plecat la piata cu gandul sa cumpar o ratza sau o varza? O ceapa era mai mult decat orice altceva necesara unei meditatii profunde asupra lucrurilor simple aducatoare de liniste dar nu vreau sa raman cu piticii pe creier, deci am hotarat sa ma lobotomez poate ca astfel nu vine mama sa ma trimita unde nu vreau si pot sa ragai cat vreau stand in maini.

RECAPITULARE CAP. 2
Pentru ca el scria mascari multe pe un forum dintr-un domeniu total lipsit de interes, m-am hotarat sa merg la ginecolog saptamana viitoare si sa vedem cum si de ce si mai ales din ce motiv a facut tata asa o fata lunga si creatza si cum de nu a vrut un baiat cat degetul de mare DE LA PICIOR?
Cariera este cel mai beton subiect de abordat in lipsa absentei prezentzei, parte la proces.
Ma gandeam sa merg la cosmetica ca sa cant cu voce pitzigaiata o arie din Barbierul din Sevilla. Tot atunci, vreau sa astern pe monitor textul asta "sunt satula de inchis subiecte si deschis larg ferestre".
Si uite asa, iau aer in piept si ma prefac ca ma scarpin in cap dar de fapt imi smulg unul din cei cinci paduchi pe care i-am achizitzionat la reducere de pret. Mai am patru. Pe astia-i tin in buzunarul de la pantalonii mov-verzui albastrui deschis.
Am un pistol de la bunicul dar nu vreau sa mananc carne din conserva ruginita cu degetul aratator. Mai bine beau lapte Fulga si mananc niste cereale cu lapte cald.
Dar cine oare mi-a vazut poseta din piele de pinguin pe care l-a prins unchiul pe banchiza de gheata?
Unde voi gasi bilete de avion pentru a deturna o gaina beata.
In aceasta vacanta mi-am propus sa ma relaxez. Si daca nu ii spun Administratorului ca platesc intretinerea si pentru strabunica lui, cea fara dinti pe care am epilat-o la mustata si axila.
Citeam intr-un ziar central declaratia domnului presedinte al Mozambicului. A primit premiul pentru cel mai religios om politic din vestul salbatic. Asta o fi...
Sta sufletul fara pic de odihna de cand am prasit in gradina o floare gingasa cu petale albe sub balariile salbatice.
Dar sunt hotarat sa renunt la orice placeri carnale fiindca m-am saturat sa fiu tinta tuturor alicelor vanatoresti. Incep o viata sexuala asa devreme negandindu-ma la consecintele deosebit de grave care pot sa schimbe total destinele mai multor oameni. Dar avantul tineresc este coplesitor si dorinta este mare incat cu greu ma pot abtine de la masturbare.
Am o nelamurire... nereusind sa trec peste podul inalt, fara sa privesc cu teama in zarea cea albastra. Mi s-a parut ca-mi cade parul din cauza poluarii, dar e stresul mult prea mare, acumulat in urma.
Vacanta de vara nu va da prilejul tuturor sa faca sex pe nisipul cald si in valuri inspumate. Prin urmare ceilalti doar vor privi pe margine cum voi introduce usor un nou program virtual de animatie si le voi ciocni una in cinstea lor cu o cupa de inghetata...calda.
Oare cum reactioneaza un indragostit lulea de mare cand este cald afara si el munceste ignorand total frumusetea valurilor inspumate si pescarusilor cu aripi albe, perfect intinse, si gata sa zica: "Ce vreti de la noi?"
Si in felul lor isterico-comic tot povestesc cum au ajuns sa minta vantul de au putut zbura atat de lin, fara sa le pese de noi, ca si cum doar soarele si cerul mai era.
Aproape ca nu pot sa respir cand il vad apropiindu-se de mine in patru labe. Alergia ma sufoca, ma mananca pielea dintre degetele piciorului, incins in pantoful verde si nu mai am rabdare pana voi vedea ce face acolo si sa-mi spuna cum ii este mancarea. Oare buna? In mod sigur e buna rau, cu toate ca nu as incerca sa iau sclipirea din ochii sai si nici iubirea... il voi dezamagi, asta simt eu si ma intristez atat de tare. Ochii mei plang de fericire ca mi-ai daruit copilul cu ochi albastri si par balai!
Nu-mi pot imagina cum ar fi viata fara tine. Te sun si rad ca nebuna! Iar m-ai pacalit ca te duci si te-apuci sa-i faci frectie cu Carmol expirat unui sot capiat, ce doarme ca un prunc imbaiat, in acelasi pat unde ne-am iubit de ne-am zapacit.
S-a facut tarziu si pleaca trenul... Alerg in noapte in pielea goala, mi-e frig rau, mai bine soare, caldura mare si-un pahar de cico. Mai bine plec la mare departare de casa asta, unde sa fac toate nebuniile posibile si imposibile, dar totusi cu masura si cu gandul sa nu distrug inima cui face zgomotul asta puternic.
Vreau putina liniste, sa imi aud constiinta vorbindu-mi despre visele pe care le pierd mereu cand vine dimineata, si iubitul ma asteapta cu ceaiul oparit si eu sar ca arsa: "Mai pune miere! Vreau mai dulce, sa-mi gadile papilele cu gustul de flori de tei!".. in timp ce ma gandesc la ziua de ieri, cand am fost dusa cu pluta, sa imi cumpar chiloti cu elasticul negru de catifea. Oricum m-am razgandit, ca am vazut ca aveau si...

RECAPITULARE CAP. 3
.o fundita rosie cu buline albe. Cade prin ploaie...s-a udat rau, pana la piele. Voi pleca curand la capatul pamantului sa descopar lucruri despre care nimeni nu a auzit si-apoi voi reveni cu relatari interesante despre ce am spus eu candva. Nu-mi amintesc sa fi visat vreodata cu ochii deschisi si gandul aiurea la povesti cu Feti furumosi pe coada de matura care sa stie ce este dragostea. La apusul soarelui s-ar putea sa-mi insele sentimentele. Maine plecam la mare departare de castelul sau maret sa ne odihnim. Dupa aceea ne iubim ca nebunii in fiecare noapte. Poate voi ramane grea si atunci lumea va fi mult mai complicata. Insa, dragostea noastra va fi nemuritoare si nimic nu ne va deranja. Vom face abstractie de lumea rea.

Contrar opiniilor unora mersul cu caruta cu zmuceli seamana cu masina rablagita a unchiului Vanea, care ma ducea unde nu vroiam dar tot ajungeam la destinatia dorita. Acolo aveam parte de o croaziera pe banii lui castigati fara efort. Dar el, zgarcitul,nu-mi daruieste nimic, este si misogin. Dar, nu-i nimic. Totul este relativ, nimic nu-i sigur. Cum ar putea fi cand viata este scurta?

Branza buna si burduf de caine comunitar nespalat si matza alintata rau. Cam astea sunt la super oferta. Nu pot refuza "minunatiile" de animale care imi aduc satisfactie de zoofil. Nu va speriati, vine luna de consumat tot ce miere si ma gandesc oare cu ce surpriza vine ametitu'? Sper totusi sa ajung departe cu borcanul de muraturi, cratita cu sarmale si tuica din damigeana. In viitorul apropiat ma voi stradui sa las tigarile. E greu, insa ma voi stradui. Nu admit nicicum sa am parte de cer innorat. In mintea mea totul este limpede ca izvorul cristalin si apa din butoiul cu tristete ma face sa am ganduri negre pe care trebuie sa le arunc in marea de smarald, sa se duca in adancul marii o data cu algele si meduzele si apoi poate imi va fi bine, ca-mi doresc mult o caracatita isterica sa ma zapaceasca si sa ma-nvarteasca in sens invers
acului de cantar.Si uite, vine seara. O sa dansez un tango argentinian executat cu precizie imaginandu-mi ca sunt regina balului si ca sunt placuta de toti nataraii din imprejurimile palatului meu si de balaurul cel fara dinti care astazi mi-a tras clapa razand, insa nu ma las doborata de mutra ce-mi provoaca cosmaruri. Sun la 112 si cer sa vina politia, pompierii, ca sa conversez despre nemurirea sufletului.

Ce naiba vrea mosul asta libidinos de la ea? Si cum de a zarit-o pe ea , care avea mustatile cat o prajina si gambele groase si ochii crucis? A cerut-o de nevasta caci e deja gravida, vai saraca, de tare rau a picat la drum de seara. Asa ca acum plec la shopping si sper sa gasesc o pitipoanca si un smecher care sa scuipe se minte pe jos, sa-si traga mucii, sa ragaie zgomotos din lipsa educatiei din telenovelele pe care le urmareste impreuna cu unchiul si amantele sale. Toata lumea stie ca sunt dementi, vindecandu-se doar cu iluzii in vant si sperante desarte. Au ajuns astfel sa manance doar pufuleti inmuiati in lapte.Dincolo de faptul acesta, mama nu bea mai mult decat tine niciodata in timpul liber. Se apropie incet de sticla verde o priveste si ii cere o carpa sa stearga praful din "meandrele concretului" dar nu reuseste caci era beat si n-a vazut bine firul de par si s-a impiedicat si-a spart ochelarii cu cristale Swarovski. Si a inceput sa tipe de furie ca numai poate s-o duca in brate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Cine stie oare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

daca mai ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

sau iese soarele ...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

sau adie vantul....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

in harababura asta

Mergi la inceput

ma las de...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

curatenie si ma...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

apuc de gimnastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Caci, vreau sa slabesc...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

sa devin manechin

Mergi la inceput