Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

[quote]citat din mesajul lui Tanaion

Dragi gravidute bine v-am gasit! De fapt va citesc de la inceputul odiseei voastre, dar pana acum nu am indraznit sa scriu. Ani de-a randul de cand am descoperit acest site imi doream enorm sa ajung si eu o data sa scriu la odiseea gravidutelor. Dar datorita problemelor mele de sanatate desi speram ca mi se va indeplini visul sa mai am un copilas, totul era impotriva. Si anii se scurgeu iin defavorea mea. Amm 39 de ani (sunt cea mai batrana dintre voi) si in 5 mai cand am aflat ca sunt insarcinata am fost in culmea fericirii. Acum sunt in 21 de saptmani si m oo fetita in burtica.
Imediat insa am inceput sa am probleme cu sarcina si acest lucru m=a si retinut sa scriu la odiseea voastra, nu am vrut sa va neecajesc cu problemele mele.
Dar acum mi-amm luat inima in dinti.
Iata datele mele:
data nasterii: 05.06.1970
DUM:07.04.2009
DPN: 12.01.2010
Si mai am o minune de baietel, Toma nascut pe 10.11.2001.
Le rog pe Larisel sau pe Nikole sa ma treaca si pe mine pe liistuta voastra.

tanaion bine ai venit si incredere in Dumnezeu ca o sa fie bine bebe. Si eu am teama sa nu se intample ceva dar am incredere in Dumnezeu ca vom ajunge sa nastem bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lia si eu iti doresc sarcina usoara si bebelus sanatos!
Adevarul ca sunt destul de sperita pentru ca de o luna am contractii. Am ajuns sa iau de la 1 no-spa, acum 6 no-spa/ zi plus scobutil (Uscosin) supozitoare si nu cedeaza. Acum doua saptmani dupa aproape 2 zile de contractii continue am sangerat, dr m-a bagt pe tratamentul asta, e putin mai bine, dar oricum zilnic am contractii. Si asta in conditiile in care stau mai mult in pat. Nu stiu de la ce au aparut.
Ma rog la bunul Dumnezeu sa duc sarcina cu bine la capat.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Lia si eu iti doresc sarcina usoara si bebelus sanatos!
Adevarul ca sunt destul de sperita pentru ca de o luna am contractii. Am ajuns sa iau de la 1 no-spa, acum 6 no-spa/ zi plus scobutil (Uscosin) supozitoare si nu cedeaza. Acum doua saptmani dupa aproape 2 zile de contractii continue am sangerat, dr m-a bagt pe tratamentul asta, e putin mai bine, dar oricum zilnic am contractii. Si asta in conditiile in care stau mai mult in pat. Nu stiu de la ce au aparut.
Ma rog la bunul Dumnezeu sa duc sarcina cu bine la capat.

tanaion
si eu am avut contractii o sapt dupa amnio si am luat no-spa cate 3 de 80 mg pe zi. Cu sangerarea nu e bine daca nu se opreste in 2-3 zile mergi la dr. Si repaos la pat asa e bine pt contractii.
Acum ma lupt cu o cistita beau ceaiuri si sper sa-mi treaca pana la urmatorul control la dr ca sa nu-mi mai dea antibiotice. Daca stiti vre-un remediu naturist pt cistita va rog sa postati aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

buna fetelor!

nik0le nu am mai apucat sa va scriu si nici sa va citesc pentru ca sunt in spital, mi-a adus sotu' laptopu' ca sa ma mai alint si eu un pic

cand revin va povestesc, dupa ce desigur voi citi muuuuuult in urma!

pupici la toate cele noi si cele vechi!

Mihaela 21 cu...

bebe mic
poze bebe la 11+, 12+, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

micki mica spital zici? dace ai patit mami?multa sanatate

bun venit fetelor noi

tana dar medicul nu ti-a propus si alta varianta-eventual perfuzii ?

Mihaela 20+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Sorina, adina_bulina, dandanaG, nickol_f si Tanaion bine ati venit burtici si sarcini usoare, fara probleme si bebei sanatosi si frumosi!. Sa stiti ca si eu am simtit la fel ca voi la inceput, dar pana la urma mi-am luat inima in dinti si am inceput sa si scriu, nu numai sa citesc.

Ramonika iti eram datoare cu un raspuns, desigur ca iti voi trimite pe P cand voi stii ce este, baietel sau fetita.

Onitza ce bine e cand gateste mama. Din fericire cu o luna inainte sa nasc o voi lua pe mama la mine pentru o perioada nedeterminata, deci voi fi o rafatata.

Danyelana, sper cu toata inima sa nu fie prea rusinos, ca nu mai am rabdare, amr 25 de ore Ai primit mesajul meu ieri? Am uitat sa te felicit cu ocazia implinirii a 20 de saptamani ieri

Simonette, tu nu mai scrii nimic? E cuminte Nicholas sau se face fotbalist?

Rebiana, m-am bucurat mult sa aud ca te-au mai lasat greturile. Apropo foarte frumoase pozele din Spania, ai un baietel tare dragalas.

Micki, nu te intreb ce s-a intamplat pentru ca am o vaga banuiala, oricum sper sa-ti revii rapid!

Fetelor explicati-mi, va rog, si mie cu ce sa mananca no-spa ul asta, ca vad ca este foarte folosit de catre gravide in Romania.

Eu m-am hotarat sa ma vopsesc si ma gandeam ca daca voi afla sexul lui bebe sa ma si tund, asa ca sa sarbatoresc. Cred ca nu am avut niciodata parul atat de lung ca acum. E un pic mai lung de fund si vreau sa-l tai ceva mai jos de umeri, dar nu sunt sigura, ma cam doare sufletul. Oricum odata si odata tot va trebui sa il tai, pentru ca deja ma ingrozesc cand ma gandesc ca voi avea un ditamai burtoiul si ca va trebui sa ma chinui pentru a-l spala. Dar revenind la vopsea, mi-am cumparat Henna pentru par negru. A mai folosit careva Henna? Este pentru prima oara si sper sa fie bine. Pana acum ma vopseam cu Londacolor, am un ditamai stocul, mereu imi aducea mama din ro sau imi luam eu. Insa acum nu vreau sa ma risc.

15+

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lia incerca sa bei cat mai multe lichide, spala rinichii si vezica. Stiam si ca cceaiul de cozi de cirese este bun, darnu stiu daca e permis in sarcina. Este un subiect aici pe dc despre ceaiuri in sarcina, dar nu am gasit nimic despre aceasta planta. Poate intrebi la plafar, sau mai bine ginecologul.
Dastefa, nu mi-a propus, a zis ca cu no-spa si uscosin o sa-mi treaca. Maine merg la dr, sa vedem ce-mi spune.
Micki sanatate multa!
Carmita, No-Spa este un antispastic muscular si se recomanda in sarcina contra contractiilor uterine.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misele spune:

buna fetelor,
sunt noua pe forum si nu stiu sigur daca am intrat unde trebuia
datele mele sunt:
DN:23.11.1919
UM:20.04.2009
DNP:25.01.2010-posibil fetita
va rog sa ma ajutati cu o informatie sau un sfat. la 16 sapt. am facut echo si dr mi-a spus ca bebelul prezinta pe plexul coroidal drept o formatiune chistica. atat dr de la echo cat si dr meu mi-au spus ca, de regula, dispare dupa sapt. 22-24.
acum trebuie sa-mi fac programare pentru morfo si ma gandesc cu groaza ca s-ar putea sa aflu ceva groaznic.
daca cineva s-a confruntat cu aceeasi chestie sau a auzit despre problema aceasta, va rog sa ma ajutati.
multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

carmita_baby eu nu am incercat henna niciodata dar am o cunostinta care doar cu henna se vopseste. Are o culoare si un par superbe. Stiu ca dureaza insa foarte mult operatiunea de vopsire.
No spa reduce spasmele musculare si nu are contraindicatii sau efecte adverse in sarcina.

micki_mica . Sper sa nu fie nimic grav si sa iti revii repede.

Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi.

Noi suntem in arest la domiciliu ca de azi noapte ploua marunt si e rece, iar noi inca ne revenim dupa viroza.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Si eu am luat Dr. Mom cand am fost insarcinata cu Beatrice si cat am alaptat-o. Tot pentru dureri de gat mai sut niste pastilute homeopate Homeogene 9, pe mine m-au ajutat f. mult pt. ca pe mine cand sunt racita cel mai mult ma supara gatul, si Homeogene 9 se poate lua si una pe ora.
In ultima perioada am insa niste dureri de cap ingrozitoare, pana acum nu am luat nimic dar cateodata simt ca-mi plesneste capul si mai nasol e ca la ultimul consult am uitat sa-l intreb pe dr. ce pot lua, am citit pe aici ca se poate lua Algocalmin sau Paracetamol, a luat vre una din voi asa ceva insarcinate fiind? Trebuie sa recunosc ca atunci cand e vorba de luat medicamente in sarcina sunt f. panicoasa si prefer sa sufar decat sa existe cel mai mic risc sa se intample ceva lu BB.

Nicol de Beatrice - 19.04.2007

Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

Mergi la inceput