Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Nik0le spune:
adina_bulina, bine ai venit! Sarcina usoara si
sanatos!
mariucasara, ma bucur ca sunteti spre bine, e tare greu cand e puiul bolnav... Cat priveste "necumintenia" copiilor, ma consolez cu gandul ca e semn de inteligenta si in niciun caz n-as prefera ca fii-mea sa stea unde-o pun.
Rebiana, ce bine ca te-au lasat greturile, sunt asa urate, nici nu vreau sa-mi amintesc cum a fost... V-am admirat in poze, se vede ca ati avut un concediu reusit!
Bea, se pare ca si cu insomniile suntem colege de suferinta... De vreo cateva nopti ma trezesc pe la 4 si ma perpelesc vreo ora-doua gandindu-ma la tot felul de prostii. Nu mai spun ca uneori am si cosmaruri. Dimineata ma trezesc super obosita, iar dupa-masa la servici ma ia un sooomn si mi-e greu sa ma concentrez. N-am avut insomnii niciodata, sarcina trecuta nici atat. Sper sa fie doar o faza trecatoare. De gripa nu stiu ce sa zic, vaccinul sigur nu-l putem face (mie oricum nu mi-a facut bine niciodata, in fiecare an in care m-am vaccinat am bolit).
ionela, sa ne spui si noua ce-ti zice dr despre cum ne putem feri de gripa. Ma enerveaza campania astora care te sfatuiesc sa eviti aglomeratiile, in conditiile in care toata lumea trebuie sa mearga la servici, dar nu toata lumea are masina personala...
Nico de
Isabela si
17+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
adina_bulina parca suntem la indigo
singura diferenta e ca tu esti nascuta pe 26 iar eu pe 23 dec 1978
si eu voi naste la giulesti cu dr. Marinescu, tot cam pe 3 feb
sper sa nu se inzapezeasca tocmai atunci
eu ma gandesc sa stau cateva zile in Bucuresti in perioada aia.
am fost si eu racita acum 2 saptamani si am mancat muuuulta lamaie cu ceai si lapte cu miere, am pus comprese cu spirt(nu stiu daca sunt chiar recomandate) si in 2 zile eram fresh. Am scapat fara paracetamol.
18+
nickol_f spune:
Buna,
Eu sunt Nicole, tocmai am implinit 29 de ani pe 1 sept. mai am o scumpete de fetita de 2 ani si 5 luni, Andreea Beatrice, si sunt insarcinata in 14 sapt. UM 30.05.2009, DPN 04.03.2010. De nascut o sa nasc tot cu Dr. Horia Cioflan la Polizu. Greturile inca nu mi-au trecut...si nici voma cea de toate zilele...
Sper sa am mai mult timp sa scriu pe forum avand in vedere ca acum sunt in somaj , ca doar e criza nu....
. Cu toate ca fata imi ocupa cea mai mare parte din timp, sper sa ne cunoastem mai bine si sa ne impartasim din experientele de mamici si de gravidute.
Va pup,
Nicol de
Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice
Tanaion spune:
Dragi gravidute bine v-am gasit! De fapt va citesc de la inceputul odiseei voastre, dar pana acum nu am indraznit sa scriu. Ani de-a randul de cand am descoperit acest site imi doream enorm sa ajung si eu o data sa scriu la odiseea gravidutelor. Dar datorita problemelor mele de sanatate desi speram ca mi se va indeplini visul sa mai am un copilas, totul era impotriva. Si anii se scurgeu iin defavorea mea. Amm 39 de ani (sunt cea mai batrana dintre voi) si in 5 mai cand am aflat ca sunt insarcinata am fost in culmea fericirii. Acum sunt in 21 de saptmani si m oo fetita in burtica.
Imediat insa am inceput sa am probleme cu sarcina si acest lucru m=a si retinut sa scriu la odiseea voastra, nu am vrut sa va neecajesc cu problemele mele.
Dar acum mi-amm luat inima in dinti.
Iata datele mele:
data nasterii: 05.06.1970
DUM:07.04.2009
DPN: 12.01.2010
Si mai am o minune de baietel, Toma nascut pe 10.11.2001.
Le rog pe Larisel sau pe Nikole sa ma treaca si pe mine pe liistuta voastra.
Tana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Salut burtici si locatari ai burticilor!
adina_bulina, nickol_f, tanaion bine ati venit! Sarcini usoare si micuti sanatosi!
Mirela 18+
nickol_f spune:
Buna Tana,
Iti urez multa sanatate si sa nu mai ai probleme cu bebitza din burtica.
Si daca vorbesti despre problemele tale nu cred ca o sa necajesti pe cineva din contra poate te ajuta sa te descarci si cu siguranta o sa gasesti aici suport moral.
Te pup,
Nicol de
Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice
Monnica spune:
Buna dimineata!
Catalutza, multumesc pentru raspuns. Daca poti, trimite-mi un model de cerere sa vedem daca se poate face ceva. Multumesc inca o data.
Ramona, multumesc pentru raspuns.
Adina, Tana, bine ati venit! Sarcini usoare si bebici sanatosi!
Larisel, sunteti bine? 19+ cu
si mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
cris.dogarel spune:
Wow! Bun venit noilor burtici, din ce in ce mai multe. Ma bucur ca v-ati luat inima-n dintzi sa scrietzi aici, ca vad ca sunteti gravi de mult (ca noi). Pentru multe dintre noi aceasta odisee e "hrana pentru suflet" si nu numai, asa ca...poftiti..
Bine ati revenit si cele de care ne era dor (Nikole et co).
Noi, binishor acum. Am reusit sa racesc (de fapt virusel), cu dureri de cap, muschi, gat si toate cele. Am stat cumintica, am bolit, iar acum ca sunt pe terminate am citit de niste buline homeopate (influcid si tonsilotren, parca), pe care scrie mare ca sunt ok ptr. gravi
. o sa iau sa am in casa si sa-i dau si Anei, preventiv (mai stiu de oscilococcinum ca e ok).
catalutza, asa cum am mai spus, eshti o comoara. Multam mult de raspunsuri si de solicitudine pentru toate fetele. si de atitudine sanatoasa (ca le sfatuieshti pe fete de bine, sa depuna plangeri/cereri). daca o sa am nevoie vreodata de asistentza juridica, sigur la tine vin
gratiela, multumesc de PM si lamuriri. ma bucur ca ceva e mai simplu la noi decat in afara sistemului. In sfarsit!
alcsra, unde ai gasit patutzul 3 in 1 sub 900 ron? eu tot d-asta o sa iau, dar cel mai ieftin in Bucuresti l-am gasit la 925 (cu livrare gratis in bucuresti.. Mai ieftin am gasit pe un site din Timisoara, dar cu livrarea ajunge la fel, sau mai mult...
Cris, 19+cu
,Ema si
Ana(04.04.2003)