Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Neata burtici! Am intrat si eu aseara si am dat enspe raspunsuri ca sa nu m trec prin moderare... si apoi... surpriza... era deschis un nou capitol.

[gravi 19]

Mergi la inceput

Asa ca am intrat si eu acum sa vad ce se mai intampla...

19

Mergi la inceput

Am scris si aseara... dar ca sa fiu convinsa ca ne cunoastem m bine.... sunt Adina din Pitesti, am 30 de ani, UM 29 apr 2009, DPN 3 feb 2010, e prima sarcina, e fetita, eu sunt nascuta pe 26 dec 1978, dr. care ma supravegheaza este dr. Albu de la Giulesti... si eco morfo o am stabilita pe 28 sept. Si acum dupa atata ma bucur ca am intrat in gasca voastra.

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Nicole ma bucur sa aud ca esti mai bine. Isabela mica. Si fica-mea e la fel. Nu trece ziua fara un cucui, o vanataie sau o julitura noua.
Noi suntem mai bine. Eu am ramas doar cu nasul care curge ca robinetul iar Sara e la regim strict si sub tratament, dar nu a mai facut febra deloc si i-a trecut si diareea. Dupa 2 nopti in care nu am dormit aproape deloc ca am stat sa-i urmaresc febra si sa-i fac impachetari si dusuri caldute, azi noapte am dormit si eu. M-am mai trezit de vreo 2 ori sa verific daca nu a facut iar febra dar am dormit.

adina_bulina si eu sunt din alt oras si voi naste in Bucuresti. Singura mea teama e sa nu se inzapezeasca soseaua fix cand bebe va dori sa ne cunoastem.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Am scris si aseara... dar ca sa fiu convinsa ca ne cunoastem m bine.... sunt Adina din Pitesti, am 30 de ani, UM 29 apr 2009, DPN 3 feb 2010, e prima sarcina, e fetita, eu sunt nascuta pe 26 dec 1978, dr. care ma supravegheaza este dr. Albu de la Giulesti... si eco morfo o am stabilita pe 28 sept. Si acum dupa atata ma bucur ca am intrat in gasca voastra.

19

Sarcina usoara si bebitza frumoasa nascuta la termen!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bine ai venit adina................
vroiam sa iti scriui sa nu mai scrii acolo.dar se pare ca ai observat...................

nicole ma bucur ca recuperezi..incet dar sigur.asa sunt si eu............

eu deja am recuperat cele 7 pierdute si cred ca am pus vreo 2-3 si deasupra..........asa.ca.,..........

nu-ti povestesc ca dimineata ma trezeste pruncul asta si imi caraie matele...si nu pot dormi si tre sa bag ceva in gura neaparat...........

cu dormitul stau ffffffffff prost.............

rebiana tu cum esti?????

mariucasara imi pare bine ca sunteti ok.............
vezi bine iti spuneau fetele sa nu te stresezi..............
doamne ajuta sa fie bine!!!!!!!!!

tensiunea mea si-a revenit...........a mea era 9 cu 6 acum e 12-13 cu 9.........
e super ok...........

dar sunt cam hipoglicemica...de aia am nevoie de zahar sau de ceva dulce ca imi scade cam mult si incep sa tremur.............

bebe e bine
se joaca prin burtica...............
da cate-un picior.............
wow wow

Poze
Bea 21+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

vroiam sa abordez un subiect........................

cum ne protejam impotriva gripei ca vine sezonul rece??????????????????

putem lua vitaina C?

sau alte metode..................daca aveti idei bune si folositoare?????

Poze
Bea 21+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Bea eu-s bine. Ieri si azi n-am mai simtit nici macar o umbra de greata si m-am simtit extraordinar. Sper sa nu mai revina zilele rele!!!
Intrebai de vit. C... eu cred ca e-n regula sa luam, insa cel mai bine mancam lamai sau portocale care o contin din plin. Un ceai indulcit cu miere dimineata cred ca este benefic. Sigur mai vin fetele cu idei si sfaturi f bune!

Mergi la inceput

larisel ce faci? Cum iti e? Sunteti in voiaj si de-aia nu mai intri?
onitza ce mai prepari bun in acest week-end? In cel trecut am vazut si tortul pentru sot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

Salutare
Bine te-ai gandit Beatrice sa deschizi acest subiect de discutie. Eu chiar intentionez ca la urmatorul control la medicul meu sa-l intreb cate ceva in acest sens. Ba mai mult, cum e dificil sa evit o raceala ma interesa si ce trebuie facut in acest caz. Eu va spuneam saptamana trecuta ca am achizitional "un pui mic" si a fost destul de neplacut. Chiar incepusem sa fac febra, nu mai spun de gat si cap. Ca remedii nu am gasit potrivit decat miere cu lamaie, lapte cald cu miere si foarte multe portocale.si apropo de portocale sa stiti ca fac minuni (cel putin la mine).Am observat ca daca le consum in sezonul rece mai ales, pentru ca vara oricum nu prea-mi plac, raceala ma cam ocoleste.In rest nu stiu ce sa zic. Mie numai de gat imi e foarte teama; fac uneori infectie puternica si e tare neplacuta.
Bun venit Adina

20+

Mergi la inceput