solicit o lamurire

solicit o lamurire | Autor: oproiudora

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor,
Sunt insarcinata in 25 de saptamani cu primul copil si vreau sa stiu de la cineva care a trecut prin asa ceva cum se procedeaza in cazul in care eu raman din nou insarcinata in cei 2 ani de crestere a primului copil, mai beneficiez de indemnizatia de la stat pt al doilea copil?sau e mai bine sa revin la munca si dupa aia sa raman insarcinata a doua oara ? ce ma sfatuiti?
Multumesc si astept un raspuns de la cineva care stie procedura.

21de saptamani MATEI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fa-l mai intai pe primul si pe urma mai vezi tu.

Eu personal,as anunta angajatorul ca am de gand sa fac un aldoilea copil si imi voi da demisia de la locul de munca ,nu voi cauta sa fentez poate merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oproiudora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Fa-l mai intai pe primul si pe urma mai vezi tu.

Eu personal,as anunta angajatorul ca am de gand sa fac un aldoilea copil si imi voi da demisia de la locul de munca ,nu voi cauta sa fentez poate merge.

http://picasaweb.google.com/home

Tu crezi ca vreau sa fentez cu ceva pe cineva?
Vreau decat sa am doi copii unul dupa altul!
E ceva rau in asta ?si de ce ar trebui sa imi dau demisia daca e un loc de munca unde sunt apreciata si respectata, muncesc si am muncit mult sa ocup un post bun, am invatat zi si noapte sa termin un master la zi intr-o instiitutie de stat!doar ca vreau sa am doi copii, tu crezi ca ar fi bine sa imi dau demisia!?am impresia ca te arunci prea repede cu sfaturi!
Toate cele bune

21de saptamani MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Beneficiezi este Ok.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oproiudora spune:

Multumesc

Citat:
citat din mesajul lui marius

Beneficiezi este Ok.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

24de saptamani MATEI

Mergi la inceput