Buna ziua tuturor,
Sunt insarcinata in 25 de saptamani cu primul copil si vreau sa stiu de la cineva care a trecut prin asa ceva cum se procedeaza in cazul in care eu raman din nou insarcinata in cei 2 ani de crestere a primului copil, mai beneficiez de indemnizatia de la stat pt al doilea copil?sau e mai bine sa revin la munca si dupa aia sa raman insarcinata a doua oara ? ce ma sfatuiti?
Multumesc si astept un raspuns de la cineva care stie procedura.
21de saptamani
MATEI
Fa-l mai intai pe primul si pe urma mai vezi tu.
Eu personal,as anunta angajatorul ca am de gand sa fac un aldoilea copil si imi voi da demisia de la locul de munca ,nu voi cauta sa fentez poate merge.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica Fa-l mai intai pe primul si pe urma mai vezi tu. Eu personal,as anunta angajatorul ca am de gand sa fac un aldoilea copil si imi voi da demisia de la locul de munca ,nu voi cauta sa fentez poate merge. http://picasaweb.google.com/home |
21de saptamani
MATEI
Beneficiezi este Ok.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Multumesc
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Beneficiezi este Ok. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
24de saptamani
MATEI