Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Alex & Ayla

Pacat ca nu putem face nimic mai mult

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

chiar ma simt neajutorata in fata unor vesti ca astea, dar eu cred ca facem mult prin rugaciunile noastre pentru ei; hai sa avem incredere ca o sa fie bine, sa le transmitem toata puterea noastra, si poate Doamne Doamne ne asculta rugile si-l ajuta pe alex sa-si revina

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Monica e distrusa...Alex nu era constient nici azi la ora 6 dupa-masa..si dr a spus ca e posibil sa aiba mai multe sechele decat se asteptasera...e ciudat ca nu-si revine...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Oooo Doamne ajuta-I sa treaca si peste incercarea asta !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

O, Doamne, ajuta-i sa fie bine ! Monica inca alapteaza, asa-i?

Novus, eu ca o mare gospodina, am inceput cu borcanelul cu morcovi de la Hipp. Nu mi l-a refuzat, dar facea ca si cum s-ar ineca, eu cred ca gustul si consistenta il derutau. Nici azi n-am reusit mare branza, dar macar nu intoarce capul, nu tine gura inchisa. In ritmtul asta inlocuim o masa abia de craciun.

Clara si al meu tot asa face, se uita mandru in stanga si in dreapta cand se ridica, apoi la mine, si-mi trage un zambet de-l pap tot de drag.

Keutu cheliutu 5 luni

Sicer si eu tot cu borcanele as incepe pt ca la inceput si asa nu manaca mare branza si murdaresc degeaba atata vase plus ca sunt fff comode; pe tema asta chiar ma luase o colega atotstiutoare la rost ca ce am de gand cu borcanelele eu nu stiu ca sunt ''mancarea lenesului'' ; lenesa saunu daca nu ar fi destul de scumpe si mai ales as gasi in Deva o gama variata nu ar fi nici o problema
Mi-am luat din Ungaria multe dar majoritatea sunt combinatii asa ca incep cu ele pe rand gatite de mine sper sa-i placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, pt cat s-a murdarit la gurita si ieri si azi, zau daca merita sa consum curentul ca sa fierb un morcov.

Olga intreba mai demult de intaritura de la vaccin. Si la bebele meu i s-a intarit la ambele vaccinuri, la primul l-am masat putin si i-a trecut cam in doua saptamani, la al doilea l-am intrebat pe dr ce sa fac si mi-a zis ca nu trebuie sa-i fac nimic, ca se retrage in doua saptamani, asa ca stai linistita, cu sau fara masaj, se retrage.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am ajuns si noi acasa...

Multumim pentru urarile de simbata !
Multumesc din inima Mababei pentru sms-urile trimise !
Doamne-ajuta sa fie Alex bine, sincera sa fiu ma asteptam la vesti mai bune in seara asta, m-am cam desumflat cind am vazut ce si cum....

Si-acu sa zic:
1.Fiica-mea s-a constipat. Face caca cu consistenta de om mare, plinge, a facut numai cu supozitor zilele astea, un cosmar. A mincat aceeasi supa de legume dintotdeauna, plus o bucatica mica-mica de cartof in piure-ul de legume, si cite o piersica mare intreaga. De la ce mama naibii s-o constipat nu stiu, ieri si azi i-am dat numai sin, ultimul caca l-a facut ieri dimineata (cu supozitor), astept sa vad ce se intimpla pina miine. Problema e ca nu stiu ce sa-i dau sa pape miine...

2.Festivalul hribilor a fost o pacaleala, de fapt au fost Zilele Vamei (600 ani atestare documentara) care au fost gratare si bere si concerte...ca intr-un sat. Dar a fost o mica parada de cai de-aia de munte, mari, impodobiti, a fost frumos tare.

3.Pensiunea este superba, intr-o zona superba, conditii extraordinare. Curte mare, padure, leagan, masa de ping-pong, sezlonguri, iepurasi, pauni, un puiut de ciobanesc carpatin (aveau saint-bernard dar a fost otravit vara asta...). Mincarea este gatita in casa, este extraordinar de gustoasa, plus gemuri, dulceata, sirop de brad si de zmeura, palinca, afinata, zmeurata... M-am facut fan pesniunea asta.

4. Pisilinca, pe motiv de constipatie (si nu numai) a fost in schimb un mic cosmar. Plins, plins, dormit putin noaptea, chinuit, intrerupt, numai cu tzatza-n gura... asta in camera. Afara, numai o veselie. Cel mai bun somn l-a tras ieri seara, pe stadion, la concert (noi iesisem la un gratar si o bere fara alcool pt mine, ca am uitat sa iau din Iasi si in satul ala nu am gasit asa ceva, dar la festival aveau) - o muzica infecta, un fel de dance, se auzea oribil, numai basi, dar ei i-a placut de numa... In schimb camera aia parca era data cu praf anti-bebe, n-am pomenit asa ceva. Si noaptea era cam frig sa dorm cu ea afara

5. Inteleg ca nu se mai face comanda de hainute, va duceti sa vi le luati direct din depozit? Daca e asa, pot sa va dau si eu o lista si sa va trimit bani sa imi luati si mie cite ceva?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Novus, pt cat s-a murdarit la gurita si ieri si azi, zau daca merita sa consum curentul ca sa fierb un morcov.

Keutu cheliutu 5 luni

corect !!!

Spor la treaba in continuare !! sa ma tii la curent cu meniul vostru !!

Mergi la inceput

Pisigri, bine ati revenit !!!

La constipatie bebe cred ca ai putea da para ca si fruct ; si Alexandra nu a facut vreo 2 zile kk si in a 3 a am mancat eu pere si gata a fost, acum daca a fost coincidenta sau nu , nu stiu
Iarasi la noi functiona bine la constipatie bebe sa mananc eu miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mutzu a papat merisor cu placere, chiar deschidea gurita, dar cand am pus si un morcovel la suc....caahhhhhhhh, nu i-a mai placut deloc; am incercat sa-i pun doar putinel morcov... nimic; pai n-am facut eu bine ca am inceput din timp sa i le incerc???? ca pana la 6 luni sa tot am timp sa vad ce-i place si ce nu; pana acum am vazut ca-i plac merele acre, chiar daca se stramba la fiecare lingurita; pe alea dulci nici n-a vrut sa se atinga de ele; probabil ca o sa-i pun 2 picaturi de lamaie la iarna cand gasesc doar mere ionatane coapte; si inca o chestie.... la biberon tot nu vrea sa manace, abia ce ma bucurasem ca a tras 2 zile cate 30 ml, acuma refuza; il mai pacalesc doar daca incalzesc suculetul putin...mofturos mutunelul meu. maine ii dau nectarina, sigur ii place ca de mozolit a mai mozolit cate o bucatica data de mine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna seara fetele!
Am aparut si eu dupa o sapt si ceva plina de evenimente.
Incepem cu cazut Gabitza din pat, apoi cu diversificarea care ne da mari batai de cap apoi dam vestea cea mare:

AVEM DOI DINTISORI!!![

Am reusit sa intru cat de cat ca sa mai citesc din urma caci sa scriu si eu ceva nu prea am avut timp.
Am citit ce i sa intamplat Aylei, sau mai bine zis lui Alex.
tare multe nenorociri in familia asta.
Nu pot sa spun decat: MONICA FII TARE, O SA FIE TOTUL BINE!!!
Ma rog pentru tine si familia ta.

MULTUMESC fetelor care sau gandit la noi ieri.

Mai citesc din urma si revin.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus, multumim de intimpinare !
Problema e ca Pisilinca nu a mincat para deloc pina acum; deci daca e sa incerc, ar trebui sa ii dau putin-putin...mi-e si frica sa nu fac vreo minune mai mare... Plus ca dilema mea este DE LA CE s-a constipat, ca n-as vrea sa repetam greseala. E ciudat ca pe net am gasit peste tot ca piersica e remediu pentru cosntipatie, si totusi singura schimbare de dieta a fost mai multa piersica. Taaare m-am saturat de diversificarea asta, cred ca e cea mai complicata chestie pe care am facut-o pina acum

De chatonel mai stie cineva ceva?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput