Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(62)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fata mea danseaza pe Bhudha Bar-Amor ....am casti in urechi ca doarme sotul si ce danseaza..dc o opresc se opreste si ea!!!

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fata mea danseaza pe Bhudha Bar-Amor ....am casti in urechi ca doarme sotul si ce danseaza..dc o opresc se opreste si ea!!!

30+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

ei mariana, ia zi, ai convins sotiorul?
ca tare mi-ar place sa vii cu noi la munte

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

30+ cu Maya Andreea

bebe

ei mariana, ia zi, ai convins sotiorul?
ca tare mi-ar place sa vii cu noi la munte

mutzunel mic de 5 lunite

De vb am vb cu el da a zis ca nu-mi poate promite nimic ca nu tine de el...aflu raspunsul pana vineri

30+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

aolica ce e linistea asta aici????????? v-a pleostit ploaia asta de tot???????? sau ati fost toate la nunti??????? hai ca gigelica are scuza dupa weekend in doi, dar restul??????

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Nicky09, ai zis ceva de un gel pentru decalotare mai pe la inceputul capitolului. Din pacate, si eu am o mare problema cu aceasta chestiune. Mi s-a spus din toate partile cum ca copilul trebuie musai decalotat. Ultimul pediatru mi-a zis ca nu se poate altfel decat prin interventie chirurgicala cu anestezie generala.
Eu am zis "pas" tuturor - oricum nu as fi de acord cu anestezie generala la un copil de 6 luni... Voi incerca eu acasa, la baitza. Si sper sa reusesc in timp sa decalotez si sa nu mai fie nevoie de operatie. Oricum am zis ca voi recurge la operatie fie cand se va mai mari baietelul (1 an si ceva...), fie Doamne fereste, in caz de vreo infectie.
Te rog mult, cand ai timp, da-mi niste detalii despre acel gel si cum si de ce l-ai folosit. Multzu

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

MONICA si ALEX

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Nicky09, ai zis ceva de un gel pentru decalotare mai pe la inceputul capitolului. Din pacate, si eu am o mare problema cu aceasta chestiune. Mi s-a spus din toate partile cum ca copilul trebuie musai decalotat. Ultimul pediatru mi-a zis ca nu se poate altfel decat prin interventie chirurgicala cu anestezie generala.
Eu am zis "pas" tuturor - oricum nu as fi de acord cu anestezie generala la un copil de 6 luni... Voi incerca eu acasa, la baitza. Si sper sa reusesc in timp sa decalotez si sa nu mai fie nevoie de operatie. Oricum am zis ca voi recurge la operatie fie cand se va mai mari baietelul (1 an si ceva...), fie Doamne fereste, in caz de vreo infectie.
Te rog mult, cand ai timp, da-mi niste detalii despre acel gel si cum si de ce l-ai folosit. Multzu

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

MONICA si ALEX

si eu sunt disperata la capitoluil asta; l-am cam enervat in seara asta ca sa vad eu ce si cum p[e acolo... si are o fimoza de-mi trag palme nu asa; chiar voiam sa intreb de gelul ala, ca sunt dispusa la orice; nici nu vreau sa ma agbdesc cum o sa fie sa-i rupa pielicica aia, care arate de fapt ca o membrana din aia super fibroasa; poate mai reusesc ceva; la noi nu face nimeni anestezie pentru decalotare, se face pe viu, trage pana rupe pielea.... imi e groaza sa ma gandesc; am zis ca macar un spray cu xilina si tot ii oblig sa foloseasca, ca altfel mor eu langa el

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Monica e distrusa...Alex nu era constient nici azi la ora 6 dupa-masa..si dr a spus ca e posibil sa aiba mai multe sechele decat se asteptasera...e ciudat ca nu-si revine...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

O, Doamne, ajuta-i sa fie bine ! Monica inca alapteaza, asa-i?

Novus, eu ca o mare gospodina, am inceput cu borcanelul cu morcovi de la Hipp. Nu mi l-a refuzat, dar facea ca si cum s-ar ineca, eu cred ca gustul si consistenta il derutau. Nici azi n-am reusit mare branza, dar macar nu intoarce capul, nu tine gura inchisa. In ritmtul asta inlocuim o masa abia de craciun.

Clara si al meu tot asa face, se uita mandru in stanga si in dreapta cand se ridica, apoi la mine, si-mi trage un zambet de-l pap tot de drag.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Alex & Ayla

Pacat ca nu putem face nimic mai mult

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Noi azi am mai avansat un pas in marea diversificare:
Carnita de pui de tara.
I-am pasat in piure-ulde la ora 12 o lingurita jumatate de carnita de pui fiarta
Vreau sa spun ca i-a placut teribild e mult. A dat gata jumatate de canita de piure in maxim 2 minute si ar mai fi vrut ...
Shtia mami lui ca are bestioc 100%. Carnita e de baza

A, am refacut testul de data asta cu exigenta maxima+certat cu tati ca el shtie ca puiu face asta si alilalta si eu nu si nu ca nu le face tot timpul si ne-a iesit exact ca prima data mai putin iq
Varsa socializare: 0.71(0 ANI 9 LUNI )
Varsa limbaj: 0.5(0 ANI 6 LUNI )
Varsa autoservire: 1(1 ANI 0 LUNI )
Varsa cognitiv: 0.29(0 ANI 3 LUNI )
Varsa motor: 0.47(0 ANI 6 LUNI )

--------------------------------------------------------------------------------
Varsa mentala: 0.59(0 ANI 7 LUNI )
Varsa cronologica: 0.41(0 ANI 5 LUNI )
IQ: 144
Prima data fuseses 151
Concluzia: avem pui dashtept si ne batem joc de el. Nimic nu l-am invatat...De maine ne apucam de invatat... de maine...

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput