FIV 240

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Kora,Catalina ecografiile le-am facut numai la prof.Marinescu....la 6 ,la 10 si la 13 saptamani.
Numai in august cand el a fost in concediu am facut o alta eco la Polizu la 16 saptamani din proprie initiativa.
La morfofetala aveam programare pe 22 septembrie la cabinetul dr. Albu...si n-am mai apucat.
Am avut 19 saptamani de sarcina si 17 de la ET cand s-a intamplat.....
Si da ,ma gandeam sa merg la celalat medic despre care v-am spus,dar toata lumea zicea ca Marinescu stie cel mai bine cum e cu sarcinile astea mai sensibile obtinute prin FIV...si daca s-a purtat bine cu mine intodeauna...n-are sens...
Cariotip genetic nu am facut pt. ca nu era inclus in baremul minim de analize pt. FIV.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Alina, bi-test sau triplu-test ai facut? Adica te-a trimis Marinescu? Pt ca si pe mine m-a chemat la aceleasi ecografii ca si pe tine, cam la aceleasi saptamani, dar nu m-a trimis la nici un test.
Eu le-am facut, dar asta e alta poveste.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Alina - si eu cred ca locul tau e aici printre noi, la fivoase.In plus aici vei si cea mai rasfatata!
adyluka - mi-ar placea si mie sa stiu raspunsul la intrebarea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Blue flower nici pe mine nu m-a trimis la DT sau TT si gresala mea a fost ca nu m-am dus din proprie initiativa.
La fel cum nu m-a pus sa repet analiza pt. ureaplasma care inainte de FIV mi-a iesit prezenta si dupa tratament cu Sumamed n-am mai verificat-o.
Stiu ca e si vina mea dar eram in febra inceperii procedurii si abia acum am aflat ca e vinovata cu ruperea membranelor.
acum stiu ce greseli am facut dar din pacate pt. bebelusul meu e prea tarziu.
Va pup pe toate si va multumesc pt. sustinere.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna,
am lipsit o saptamana si acum dimineata cand am deschis forumul am ramas fara cuvinte.
Alina draga mea, doamne nu sunt cuvinte!!!!! Nu pot crede, sincer mi-au luat ceva ore sa-ti pot adresa un mesaj, m-a strans de spate si mainile s-au dus involuntar pe burtica...
te urmaream din umbra si stiu ca si tu la fel si avusesem cam aceleasi semnalmente la inceputul sarcinii...
Nu stiu acum ce sa zic... o sarcina asa mare? apoi cata indiferenta la spital...cata durere in suflem=tul tau si al sotului...
Descarca-te si vorbeste cat iti vine despre durerea ta, durerea trebuie consumata, stiu ca nu se poate uita...
Sunt alaturi de tine si cum sa te pot ajuta? As vrea sa te pot imbarbata dar sunt convinsa ca orice cuvant e de prisos.
Dumnezeu sa-ti trimita puterea necesara sa te poti ridica!
Doamne Ajuta!!!!

castelana fericita 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Dupa mesajul scris Alinei... imi este greu sa ma adun...

Fetelor am lipsiti cateva zile si as vrea sa urez tuturor fetelor noi :bun venit si sedere scurta, fructuasa!!!!

Fetelor in "focuri" sau pe "metereze" bafta si sa fie cu noroc in toamna asta!!!

Carmelly, te asteptam cu un raspuns bun!!!!!! Bravo, felicitari, a meritat toata perioada asta de stat la pat, nu?
Ai grija de tine si de gemeni se pare, nu? la ce beta urias ai avut...

Alrak, draga mea, ma bucur ca ai inceput preliminariile si mai ales ca ai rezolvat si cu mama, ce bine e sa o ai aproape!!!!!
Bafta multa si sa ai grija de tine, asta-i toamna cu noroc si vei reusi!!!!!

Mariilor si tuturor derivatetor din acest frumos si sfant nume: La multi ani!!!!! de ziua numeluiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

va pup si sa auzim de bine!

castelana fericita 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE PURTATI NUMELE SFINTEI MARIA.
SA AVETI PARTE DE SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA.

TUTUROR

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

[/quote]
Mersi mult draga Mona,astept raspunsul tau
[/quote]

Buna pysypisi, asa cum am promis ma intorc cu raspuns.
Prietena mea nu a facut laparoscopie.
Doar histo.....
Este la al doilea IVF , si primul s-a prins dar a cazut imediat...cel putin asa au spus rezultatele de sange.
Multa bafta tuturor.
Azi am luat si eu hartiile pentru cerere de IVF in caz de .
Aici fiecare caz e supus unei comisii care-si da acordul in f de sit fiecaruia ( varsta, analize, etc). Evident ca eu indeplinesc criteriile ( am facut tot protocolul lor, am varsta, etc)asa ca e subventionat de casa asig medicale in proportie de 80%.
Poate totusi nu voi ajunge acolo.
Multa sanatate tuturor.

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Mersi mult draga Mona,astept raspunsul tau
[/quote]

Buna pysypisi, asa cum am promis ma intorc cu raspuns.
Prietena mea nu a facut laparoscopie.
Doar histo.....
Este la al doilea IVF , si primul s-a prins dar a cazut imediat...cel putin asa au spus rezultatele de sange.
Multa bafta tuturor.
Azi am luat si eu hartiile pentru cerere de IVF in caz de .
Aici fiecare caz e supus unei comisii care-si da acordul in f de sit fiecaruia ( varsta, analize, etc). Evident ca eu indeplinesc criteriile ( am facut tot protocolul lor, am varsta, etc)asa ca e subventionat de casa asig medicale in proportie de 80%.
Poate totusi nu voi ajunge acolo.
Multa sanatate tuturor.
Mona
:)
Pe felie
[/quote]
Buna Mona,iti multumesc tare mult pentru raspuns,esti o dulce

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTEI FECIOARE MARIA! Sa va binecuvanteze cu cate un copilas!

Sper sa ne binecuvanteze cu copii si pe noi celelalte care ne rugam la EA chiar daca nu avem numele Maria....

Alina nu se mai poate schimba trecutul, dar pentru viitor se mai pot face multe....Eu cred ca tu si sotul tau trebuie sa va faceti neaparat cariotipul genetic si sotul tau si microdeletiile. Le puteti face din initiativa voastra. Neaparat tu trebuie sa repeti analizele de secretie, culturi din col. Trebuie sa vezi daca a trecut ureaplasma...Dupa ce te vei linisti cu siguranta vei face toate astea.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput