FIV 240

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mona40 in primul rand multa bafta, sa reusesti cu inseminarea si sa nu trebuiasca sa mai vii pe aici decat in vizita! Prietena ta sa faca asa cum ii spune sufletelul,adica au fost reusite si cu statul in pat zile intregi,chiar si 10 zile, dar au reusit fete si care nu au stat in pat deloc,au mers la servici,au dus viata normala,dar fara eforturi majore.La fel au existat si nereusite chiar daca au stat in pat,sau chiar daca au dus viata normala,deci...tine de DD totul. Eu as sta in pat primele 4-5 zile , pana are loc implantarea, dar nu imobilizata la pat,adica m-as duce sa mananc la masa, m-as duce la wc etc. Multa bafta si tie si prietenei tale!

cammely FELICITARI , sarcina usoara si bebe sanatos sau bebelasi sanatosi!!!!

raluca_paun FELICITARI fata draga, sa fiti fericiti toata viata alaturi de minunea vostra!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Buna fete,
Oricum intre timp am o prietena care maine is pune embrionasii in burtica si voia sa stie cat timp este indicat sa stai in pat dupa transfer? O zi?, doua? Mentionez ca ea are vreo 30 an dar are trompele infundate si de aceea face fvi.
Multumesc anticipat si bafta tuturor
Mona
:)
Pe felie

Buna draga Mona,nu stiu sa-ti raspund la intrebare,dar asi vrea sa te intreb daca prietena ta a facut cumva laparoscopie inainte de FIV,vreau sa stiu asta pt ca si eu am o problema cu singura trompa pe care o am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor,am facut de ceva timp o programare pe 18 sept.la centrul de planificare familiala de langa Giulesti si ma gandesc serios sa merg totusi la consultatie,sa vad ce are de spus domnul Marinescu, cu toate ca sotul meu nu vrea sa-l mai vada niciodata.
El zice sa merg la medicul pe care l-am avut inainte (un om si un profesionist de exceptie care din pacate nu face FIV) pt un control dupa chiuretaj si sa uitam de Giulesti......
Oricum va trebui sa iau rezultatul de la lab. de anatomie patologica ...pt. ca am aflat ca baietelul meu avea o malformatie (abdomenul deschis di intestinele iesite)..dupa spusele medicului care m-a chiuretat.Eu una nu am vazut lucrul acesta dar vom vedea...
Voi incerca sa nu va mai impovarez si pe voi (mai ales pe gravidutze) cu nenorocirea mea si voi cauta un forum specializat pt. a discuta despre aceasta pirdere suferita.
Intradevar durerea din sufletul meu si al familiei mele cu greu se va atenua..
Va multumesc tuturor celor care sunt cu sufletul alaturi de mine.
Nimeni nu m-ar putea intelege mai bine decat voi...cele care va doriti asa mult sa deveniti mame....

Va doresc multa sanatate tuturor.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

ALINA,este fara cuvinte,durerea din sufletul tau nu o poate atenua decat timpul si Dzeu. Te rog sa fii tare si sa ai siguranta ca bebe este acum cu ingerasii.Vei vedea ca in cel mai scurt timp iti va trimite de acolo o noua minune

Mergi la inceput

Alina eu nu prea stiu cum sa te consolez,nu mai stiu cate saptamani de sarcina aveai, la ecografii nu s-a observat absolut nimic suspect? Ai facut 3D? Numai prof. Marinescu ti-a supravegheat sarcina? In general fetele care fac fiv, dupa ce reusesc, isi gasesc alt dr. care sa le supraveheze sarcina, un dr, mai disponibil pentru ca cei care fac fiv sunt mult prea ocupati. Sincer si eu as face la fel chiar daca m-as mai duce la inceput la ecografii la dr cu care fac fiv ,as cauta un alt dr , priceput , dar pe care sa indraznesc sa il sun la orice ora daca apare vreo problema. Sa nu intelegi cumva ca ar fi vina ta,doamne fereste, nu ai absolut nici o vina. Daca au fost malformatii oricum nimeni nu putea sa faca nimic,din cate stiu daca sunt probleme genetice atunci nu se mai poate face nimic, dar nu inseamna ca daca acest ingeras a avut aceste probleme urmatorul bebe sa nu fie perfect sanatos. Du-te la discutia cu prof. Marinescu , intreaba tot si vezi ce iti va raspunde...apoi cand va veti hotari sa o luati de la capat veti alege unde si cu cine veti incerca. Nu ne deranjezi cu nimic spunandu-ti durerea aici, asa ceva se poate intampla oricui, e bine sa fim constiente ca nu intotdeauna totul merge perfect, ci, din pacate se poate intampla si asa ceva. Sunt alaturi de tine. DD sa va ocroteasca!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

[/quote]
Buna draga Mona,nu stiu sa-ti raspund la intrebare,dar asi vrea sa te intreb daca prietena ta a facut cumva laparoscopie inainte de FIV,vreau sa stiu asta pt ca si eu am o problema cu singura trompa pe care o am.
[/quote]
Fetelor, merci de urari si de raspuns.
Pysypisi, nu cred ca a facut laparo, doar Histo...., dar am sa intreb si-ti voi spune exact.
bafta tuturor

Mona
Pe felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Alina - Kora are dreptate, la cine ai facut tu echografii in sarcina? Si morfofetala? Fereasca bunul Dumnezeu pe mainile cui suntem....este al doilea caz intr-o saptamana de care aud cu aceeasi problema , lipsa peretelui abdominal, si de fiecare data geniile noastre creative nu au fost in stare sa isi dea seama ecografic.

In ceea ce priveste forumurile de specialitate....uita...mai bine nu....eu am gandit exact ca si tine....iar dupa cateva zile eram in pragul depresiei si disperarii. Poate singurul lucru care te ajuta cat de cat este faptul ca incepi sa realizezi ca in lumea asta sunt tragedii si pierderi mult mai mari....si asta sa te faca sa te simti

intr-un mod amar putin mai norocoasa. Dar vindecarea tot aici o sa o gasesti. Printre fete curajoase, optimiste si luptatoare. Nu te incarca acum si cu durerea altora.
Revenind la problema ta....da-mi voie sa te intreb....s-a intamplat ca tu si sotul tau sa faceti si un cariotip genetic?

Moniland, ellanik - .
Kora - sa fie intr-un ceas bun.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Pysypisi, nu cred ca a facut laparo, doar Histo...., dar am sa intreb si-ti voi spune exact.
bafta tuturor
Mona
Pe felie
[/quote]
Mersi mult draga Mona,astept raspunsul tau

Mergi la inceput

Catalina multam! La fel si pentru tine! Doamne ajuta!

Alina chiar aja, vorba Catalinei ati facut cariotip genetic si sotul tau in plus si microdeletiile? Noi am facut cariotipul dupa 4 fiv-uri....,bine ca a iesit bine...

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyluka spune:

Fetelor am si eu o intrebare
Credeti ca e posibil sa se vada (prin testul de sange) in ziua a 23 o posibila sarcina? Asta in conditiile in care la mine ciclul dureaza cam 28-29 zile.
Problema mea mare este ca luna viitoare fac FIV, iar de miercuri ar trebui sa iau diphereline si am citit pe prospect ca este contractindicata in sarcina.
Acum iau cicloproginova pana maine (cand ar fi a 23-a zi), iar din 9 ar trebui sa incep cu diphereline.
Ciclul ar trebui sa-mi vina duminica, dar medicul mi-a zis ca va veni cu vreo doua zile mai repede.
Nu stiu ce sa fac, sunt tare tare derutata.

Mergi la inceput