FIV 240

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Tabitha,eu zic ca simbata a fost prima zi,daca c.m apare dupa ora 18 atunci urm.zi este nr.1(asa mi-a zis mie doc.)
Cora deja ti s-a raspuns la intrebare,depinde de protocol,eu la cel lung am avut 12 zile de stimulare,iar acuma am 10,dar se poate prelungi sau scurta(eco.si anal. singe)Multa bafta,mai ai atit de putin
Castelana, pup burtica fericita.uite asa am eu casa plina de orhidee
Cami felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos
Maria ,se pare ca noi doua o sa ne tinem de minuta.Eu incep astazi,sa fie cu noroc pt.amindoua
Taty-ana,tu dai startul ok? Tin pumnii strinsi
Pup toate fivoasele si multa bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Catalina, esti si tu in focuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

taty-ana,te-am mai urmarit si la alt subiect,sa dea dumnezeu sa vii cu un test pozitiv,doamne ajuta

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Fetelor multumesc mult pentru informatii,maine merg la clinica pentru eco si analize sange,voi vedea ce este de facut in continuare,abia astept sa termin si sa fie bine,caci nu mai suport dutrerile de cap,am si tensiunea mare,cred ca de la diphereline
Sper ca voi reusi si eforturile nu vor fi in zadar. Va tin la curent
DANIELA74-bafta si tie, sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alina, n-am cuvinte...
Cami30 si eu zic ca evolutia beta indica o sarcina normala, in evolutie! Nici eu nu am experienta cu sarcina, dar imi amintesc perfect ca RalucaPaun a avut pete-sangerari, acum are bb mic. Elenada a avut si ea cateva reprize de sperieturi, i s-a recomandat sa stea la pat, acum are 2 bb mancaciosi:)
Cred ca cel mai important acum e sa nu intri in panica, sa incerci sa te gandesti cat mai putin la ce a fost (de-ai putea...). Doamne-ajuta sa fie bine de data asta! Si eu te stiu de muuulta vreme...
Pup totate fetele, si bafta!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

Buna seara.
am intrat si eu in linie dreapta in cursa FIV si am o intrebare. Azi am facut a 6 a injectie Dipherelin.
Ar trebui sa vina CM la timp, intarzie, sau cum? Este primul fiV, (sper ca si ultimul) si nu prea stiu cum merge treaba.
CM ar fi trebuit va vina azi, cel tarziu maine si deja intru in panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Buna fetelor. Sunt noua pe forum si ma aflu si eu in situatia de a fi nevoita sa fac Fiv dupa o extrauterina in urma careia mi-au fost extirpate ambele trompe deoarece cea pe acre nu era copilul prezenta un chist ingrijorator. As vrea sa-mi spuneti si mie ce analize as putea face de la distanta avind in vedere ca eu locuiesc in afara tarii si nu as avea foarte mult tim cind vin pentru inseminare. As vrea sa vin pregatita cu tot ce trebuie ca sa fie mai usor. Cele care ati facut FIV i afara tarii ce a trebuit sa faceti inainte sa va prezentati la clinica? Si altceva? Care e clinica cu cele mai mari reusite? In tara si in afara tarii.Va mutlumesc mult si sper ca nu cer prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

Dragaica din cate am citit eu sperma nu influenteaza asa de mult calitatea embrionilor daca este bine selectionata. Daca de exemplu embrionii nu sunt de o excelenta calitate dau mai mult vina pe ovocite si nu pe spermo. Dar cu doar 5% forme normale sincer nu stiu ce sa spun..se face IMSI?

DEspre embrioni se spune ca cu cat are mai multe celule cu atat are mai multe sanse.

****A la tercera va la vencida!****

Da, facem Fiv + ICSI ( IMSI cred ca e acelasi lucru nu) injectia spermatozoidului in ovul.....
Doctorita ne-a zis ca or sa fie pregatiti si pentru o punctie daca nu gasesc ceva bun in proba normala de sperma....in sfarsit, atat ea cat si urologul erau destul de optimisti, ma las pe mana lor.
Speranta_eu iti multumesc pentru link si incurajari, ai dreptate ...ei stiu mai bine decat mine dar in acelasi timp vreau sa invat, sa inteleg.......
Daniela cum merge "tratamentul"?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Iana, draga mea sa-ti traiasca si nazdravanul si acum daca vin si doua fete, el sa vezi ce grija o sa aiba de ele, sperie toti petitorii necorespunzatori!
Oricum, lasand la o parte gluma sa fie bebeii tai sanatosi, la termen, iar tu vei fi o mami implinita cu casa plina de zambete!

Pufy tot binele din lume de la noi si cand te apuci de treaba sa fie cu noroc! noi tinem pumnii si-ti uram sanatate!!!

Kora... am copiat mesajul tau si am trimis mail si eu la toti cei din rubricile mele! Sper sa fie cu noroc si sanatate. Eu am oricum 01 pozitiv...si-s atat de departe!

Blanche draga mea primeste de la mine o cescuta de ceai de la plantatiile Camerun highland (loc superb) si bineinteles o orhidee
te pup si bafta!

Dragaica, trimit si eu ce este aici din abundenta, flori, daca vrei si un cos cu fructe ciudate dar bune, necunoscute pe la noi!
Bafta si sa stii ca sigur va iesi bine si cu punctie si ICSI.
Eu ca sa raspund la intrebare am avut 2 ovule mature mari din vreo 5 parca si dupa cate am inteles dupa doar cu acelea s-a lucrat, au rezultat 2 embrioni si dr m-a chemat la ET la 56 de ore de la punctia mea, aveau fiecare 4 celule, si mi-a zis ca-s de buna calitate. S-a prins bine unul dintre ei, e campionul nostru!
La noi a decis dr dupa cum a evoluat tot cand si cum sa transfere, am mers 100% pe mana ei.
Sunt sigura ca ve-ti reusi, simt eu asta, esti si tinerica, conteaza mult sa stii si sa aveti un spirit bun. Drum bun acasa, si noi am fost inainte de inceputul procedurii acasa (un pic fortati de starea de sanatate precara a mamei mele) si sa stii ca a fost cu noroc, acum ma rog sa stea si mama bine sa nu faca vreo figura pentru ca-mi este inca interzis zborul, mai ales cel lung de 12 ore.
Ai grija de tine!

Maria08, bafta multa si raspuns beton la stimulare. Sunt cu ochii pe tine si sa fii increzatoare, mie mi-a zis dr sa ma port ca o gravida din prima zi, in gand, in fapta, sa mananc asa ca o gravida, sa dorm.
apoi la ET asa mi-a exclamat: acum chiar ca esti gravida!acasa si ai grija de bebei!
deci productie de calitate si tie spirit bun, nu te stresa!

taty ana uau, bafta multa fata draga si stai calma ca ti se umfla toate alea! rabdare si nu te incarca negativ, fiecare sarcina e diferita de la caz la caz si de la o mamica la alta! cauta sa citesti ceva placut si mult autocontrol, doar cauza e nobila, nu?
Ziua ET e intotdeauna ziua 0!
delecteaza-te si imagineaza-ti ce fac embrionii tai aici:
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx

Luca Luca primeste o imbrasisare de la noi de la cald!

cami bafta si rabdare, hai ca maine mergi si repeti beta!
fii optimista si linisteste-te, ajuta sa stii! sarcinile mici se vad greu la eco! tinem pumnii!!! Ai vazut praslea cum apare? acum a vrut el sa vina!
bravo!

bytzi, bravo, felicitari, hai ca o sa fie bine cu asa analize bune, nu are cum altfel! te pup si bafta

mariadan, nu intra in panica, vine el si CM. Uneori mai intarzie o zi-doua, intreaba la dr daca poti, asa poate te mai linistesti.

Daniela, cum te simti? tot bine? noi sa stii ca stam cu pumnuletii inclestastati si punem si la biserica o rugaciune pentru fetele in focuri sa stii!!!!!
Asa va fi primul si ultimul fiv, adica o sa fie cu noroace!!!

Alina

Alrak, ceva noutati? sa stii ca te astept si stau pregatita!

fetelor sanatate si bafta la toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DA,CASTELANA,NU CONTEAZA CE-OR FI ,IMPORTANT ESTE SA FIE SANATOSI

iana

18+

Mergi la inceput