FIV 240

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Cami, eu te tin minte, nu pot sa te ajut cu o experienta personala, dar as vrea totusi sa te ajut si sa iti spun ca mie mi se pare ok ce zici tu acolo ca simptome, mai ales cu asa o evolutie de beta prea putin probabil sa fie extrauterina. Ai ramas natural?
Eu cred ca la tine e acuma si faptul ca ai antecedente, trebuie sa te linistesti doar sa astepti eventual pana pe la 5-6 sapt cand un medic la eco te poate linisti sa iti spuna ca e totul in regula!
Felicitari oricum din partea mea, mamico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Blanche - pup mult, multumesc, am nevoie. :)

Maria - eu protocol lung de fiecare data, al naibii de lung, cred ca cel mai lung de pe tot forumul.

Taty ana - haide cu test pozitiv.Tin pumnii.

cami30 - cum oare sa nu te tin minte? Sper din tot sufletul sa fie bine....cu un raspuns nu prea te pot ajuta. No spa la greu, stat in pat si Bhcg la 48 ore. Doamne ajuta.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

sarumana fetelor de raspuns, chiar si faptul de a imparti cu cineva stresul asta parca ma mai linisteste.

claudia, da, absolut natural. Imaginati-va socul cand am vazut testul de sarcina pozitiv dupa 4 ani de la operatie, inseminari, stimulari si un fiv.

Nu stiu unde sa gasesc informatii despre dinamica bhcg-ului in sarcina ectopica. Si apropos, cate nospa pot sa iau? ca am uitat s-o intreb pe doctorita?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Cami draga mea , stai linistita si nu iti mai face ginuri rele.Eu am avut o sarcina extrauterina pe mine ma te inteapa in partea stinga unde era ea,pe dreapta nu aveam nici o intepatura.Iar Bhcg nu se dubleaza adica la mine de la 3500 a ajuns la 3700 cind mi-a repedat analiza de singe.Tu ai pierzi ceva singe ia Utrogest intravaginal cite 2 de 3 ori pe zi.Stai relaxata si uitate la un film ce iti place,dormi,citeste ....fa ceea ce iti place tie cel mai mult.Daca sarcina nu sa vazut la ecografie e chiar foarte mica si e posibil sa nu se vada la 5 saptamani.Deci gindeste pozitiv si va fi bine.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Cami uite pt no spa.
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/no-spa-comprimate_13481

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Buna, fetelor.

Sperantza, si eu as vrea sa incerc si in alta parte. Cred ca pentru noi sunt si mai importante experienta si mediile de cultura. Eu data viitoare as vrea sa incerc cu o noua punctie, ca sa avm proaspeti. Si as vrea sa faca sotul un tratament homeopat inainte (nu mare lucru, vitamine, antioxidanti, de ex. Spermotrend). As lua si eu ceva, desi am mai luat si inainte Omega 3, vitamine ; macar sa ma las de . Intra pe subiectul azoo, poate te mai ajuta. Mie mi s-a parut ca experienta lui Pisix, din Belgia, a fost ok (desi nu a avut-inca-finalul mult asteptat).
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Cami, stai cuminte (atat cat poti tu) si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna seara.

Am o intrebare (tardiva) la voi si sper sa ma puteti ajuta. Cum bine stiti, analizele hormonale se fac in a 2 sau a 3 zi a ciclului. Dar care este prima zi? De exemplu, mie mi-a venit ciclul vineri seara tarziu, pe la ora 23 (atunci au aparut pentru prima data petele rosii pe tampon; pana la acel moment avusesem doar ceva pete maronii, timp de 3-4 zile). Sa consider vineri ca fiind prima si sau sambata? Oricum ar fi, eu tot m-am dus luni dimineata (am considerat ca ar fi a 3 zi) si mi-au luat sange pt. analizele hormonale (de aceea am spus ca e cam tardiv sa va intreb, dar totusi o fac).

Multumesc mult pentru opinii si va tin pumnii sa va iasa ceea ce ne dorim toate.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Tabitha - sambata este prima zi.

Cami30 - max. 6/zi

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetelor

am primit si eu rez la anal de secretie clamydia,micoplasme,ureaplasme,culturi de col ,toate au iesit ok ,imi era frica caci eu aveam antecedente de ureaplasma
plus HIV,VDRL,hepatitele,toxoplasma,toate sint bune
am pasit cu dreptul sper sa fie ok pina la capat
deci FIV-ul meu ramine pentru octombrie

va pup pe toate

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput