FIV 240
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmelly La multi ani tuturor ce si-au serbat onomastica. Sa fiti sanatoase si Domnul sa va ocroteasca. Looana, imi pare bine ca te gandesti de o noua procedura si iti doresc ca sa iti aduca bebele mult dorit. Tuturor le doresc sa devina mame si sa nu mai fie nevoie de un alt FIV. ![]() Cora, durata tratamentului este in functie de raspunsul tau si de dr., eu am avut o stimulare de 9 zile, stimularea am inceput-o din ziua a 3-a, iar OPU mi l-a facut in ziua a 12-a. Nu iti face calcule, ca nu sti ce te asteapta. Castelana, ce mare a crescut bb tau, deja are 10 saptamani. Sanatate tie si bb, sarcina la termen si fara prb. Daniela, fiv cu reusita. Fetelor, eu nu am greturi, am scaun moale, eu am prb cu laptele ma strica la stomac, nu prea ma simt ca sunt gravida. Am o burta mare, ma strang pantalonii in zona pelviana, mai am dureri de sani mai ales la trezire si la culcare, si cateodata o stare de parca as fi turmentata, o cheuneala sa o numesc asa, sunt nervoasa din ce in ce, dorm si de 3 ori pe zi, obosesc din nimik. Sunt semne de gravideala? Mai am 9 zile pana la primul eco sper sa ma calmez pana atunci ![]() ![]() Domnul sa va binecuvanteze pe toate. + |
carmelly, e clar esti gravidaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
da da da , sunt semnele specifice, cele cu oboseala!!!!
Asa e bine cu burtica, ca face loc la uter sa aiba spatiu, in plus gravidele se si baloneaza, deci esti pe drumul cel bun.
Cum sa nu pui pe tine daca dormi, iti este bine si papi bine, nu versi, este si normal. In plus persoanele care-s slabute inainte de nastere pun mai mult la inceputul sarcinii, celelalte mai putin.
Si eu am pus in primele 4 saptamani 2 kg sa stii, apoi incet incet lucrurile s-au mai calmat si pana azi la 10 saptamani si ceva am pus inca un kg.
Recunosc ca-s atenta ce mananc, ce trebuie la bebe, iar eu sunt moarta dupa cruditati si fructe la gramada!!!! Nu ma ingramadesc la carne si fainoase, paste... dar incerc sa nu le exclud din meniu, pentru ca-s importante sa stii. Important e sa papi echilibrat si mesele impartite in mai multe pe zi, sa nu aglomerezi stomacul. Eu daca mananc seara mai serios, imi este rau si adorm greu, sunt balonata si ma doare burtica, asa ca am invatat sa ma cunosc, ca lucrurile nu-s ca inainte.
Bafta si nu te stresa, asa este starile sunt schimbatoare, vb cu cei din jur sa te inteleaga ca asa e-n tenis... vine bebe!
ai grija de tine!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
castelana fericita
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
[/quote]
of Doamne Doamne!
nu stiu ce sa mai zic...
e devreme intr-adevar, dar oricum cu tratament de sustinere oricum hemoragia e intarziata... nu stiu ce sa zic!
nu te descuraja, usor de zis, ma rog pentru tine sa fie bine!
castelana fericita 10+
multumesc, sa speram ca poate e sangerarea aia ce se produce la fixarea embrionului in peretii uterului.
ma mint si eu frumos, dar inca mai sper.
pupici
[/quote]
de Craciun vom fi 2 in 1!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
[/quote]
of Doamne Doamne!
nu stiu ce sa mai zic...
e devreme intr-adevar, dar oricum cu tratament de sustinere oricum hemoragia e intarziata... nu stiu ce sa zic!
nu te descuraja, usor de zis, ma rog pentru tine sa fie bine!
castelana fericita 10+
[/quote]
merci mama, eu inca mai sper.
ma mint frumos ca poate este de la fixarea embrionului in peretii uterului, dar totusi.....
de Craciun vom fi 2 in 1!
![](images/user_woman.png)
puffy10 spune:
Buna fetelor!
Gata cu concediile, gata cu petrecerile... acum punem mintea la contributie si cautam ... si cautam ... si sa vedem ce decizii vom lua.
Alina, imi pare tare rau, Dumnezeu te va ajuta sa treci peste moment, o sa vezi. Durerea ramane in suflet, dar dupa o perioada o sa iti revi si o sa te gandesti la ce si cum si unde vei face in continuare. Frunte sus si mult succes in continuare.
Cu alte cuvinte, incet, incet mi-am revenit si eu si acum ma gandesc la urmatorul FIV. Dar ca sa nu fie prea usor, mai nou am auzit ceva zvonuri prin firma cum ca s-ar da in somaj tehnic sau sa lucram cu 75% ...asta asa sa nu pierdem din antrenamentul cu stresul. Asa ca momentan citesc, ma documentez si sper ca o fie bine aici la firma, astfel incat sa ma mai pot gandi la urmatorul FIV ... cam greu de crezut ca o sa mai sper la Ungaria... Deocamdata mai las corpul sa isi revina si astept sa vedem ce se mai intampla pe la firma (tragedia mare e ca lucram si eu si sotul la aceeasi firma si pe acelasi domeniu)... asa ca deocamdata sondez piata ... sunt din nou optimista si cred in reusita, iar esecul anterior il datorez atat inhibitiei mult prea mari cat si mie....ca nu am reusit sa agat nimic de mine (din 4 embrioni transferati, trebuia sa se prinda ceva).
De azi dimineata tot citesc din urma si abia acum am ajuns la zi.
Felicitari burticilor si bebei sanatosi.
Bafta tuturor celor in focuri si celor in asteptare ... asa ca mine
Va pup pe toate si va invalui cu optimismul meu
iana_mari spune:
DRAGELOR ne-am intors si noi de la eco ,foarte fericita ca d-rita a vazut o fetita .Al doilea bebe se lasa asteptat ,nu vrea sa-si arate sexul.Toate analizele au fost ok la fel si DT.
PUPICI LA TOATE FETELE
iana18+
KoraPop spune:
iana cred ca acum traiesti cea mai frumoasa perioada din viata ta! DD si-a indreptat privirea catre tine....meriti asta! Sanatate tie, printesei si surioarei sau fratiorului ei! Sarcina usoara in continuare!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
castelanaC spune:
citat din mesajul lui iana_mari DRAGELOR ne-am intors si noi de la eco ,foarte fericita ca d-rita a vazut o fetita .Al doilea bebe se lasa asteptat ,nu vrea sa-si arate sexul.Toate analizele au fost ok la fel si DT. PUPICI LA TOATE FETELE ![]() ![]() iana ![]() ![]() ![]() |
felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
bravo, deci ceva ceva se stie!!!!!!!!!
sa traiasca si sa creasca mari!!!!!! si cine stie poate data viitoate se arata si surioara sau fratiorul!
te pup si sarcina usoara in continuare
castelana fericita
![](gravida.gif)
castelanaC spune:
citat din mesajul lui puffy10 Buna fetelor! Gata cu concediile, gata cu petrecerile... acum punem mintea la contributie si cautam ... si cautam ... si sa vedem ce decizii vom lua. Cu alte cuvinte, incet, incet mi-am revenit si eu si acum ma gandesc la urmatorul FIV. Dar ca sa nu fie prea usor, mai nou am auzit ceva zvonuri prin firma cum ca s-ar da in somaj tehnic sau sa lucram cu 75% ...asta asa sa nu pierdem din antrenamentul cu stresul. Asa ca momentan citesc, ma documentez si sper ca o fie bine aici la firma, astfel incat sa ma mai pot gandi la urmatorul FIV ... cam greu de crezut ca o sa mai sper la Ungaria... Deocamdata mai las corpul sa isi revina si astept sa vedem ce se mai intampla pe la firma (tragedia mare e ca lucram si eu si sotul la aceeasi firma si pe acelasi domeniu)... asa ca deocamdata sondez piata ... sunt din nou optimista si cred in reusita, iar esecul anterior il datorez atat inhibitiei mult prea mari cat si mie....ca nu am reusit sa agat nimic de mine (din 4 embrioni transferati, trebuia sa se prinda ceva). De azi dimineata tot citesc din urma si abia acum am ajuns la zi. Felicitari burticilor si bebei sanatosi. Bafta tuturor celor in focuri si celor in asteptare ... asa ca mine ![]() Va pup pe toate si va invalui cu optimismul meu ![]() ![]() ![]() |
Pufy, nu te ma vazususem de mult.
asa trebuie acum sa astepti pana e corpul pregatit si voi deasemenea sa fiti apti cu totul sa puteti trece la "actiune"
of si serviciul asta.... e greu si este din ce in ce mai stresant, cu toate ca la nivel mondial criza e pe sfarsite si lucrurile ar trebui sa intre in normal.
Acum cand ve-ti hotara sa incepeti sigur vei fi mai pregatita si cu alt spirit.
Bafta si incredere in tine!!!
![](pupic.gif)
castelana fericita
![](gravida.gif)
iana_mari spune:
KORA multumesc iubita,si ce traiesc eu acum sa ti se indeplineasca si tie in toamna asta.Si tu meriti din plin pt. ca eu stiu de cand ai scris prima oara pe forum si adunai informatiii despre fiv.Mult noroc.
Castelana eu am un baiat din prima casatorie de aproape 16 ani,fetele mai vechi stiu si e cam nazdravan ,deh ca baietii...de aceea mi-am dorit foarte mult macar o printesa.
iana18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
iana - bravo, sa fie sanatosi , la termen, grasi si frumosi. Si norocosi. :)
coltul meu de rai