FIV 240
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
Buna dimineata fivoaselor!
Dragaica draga mea, merci sunt bune, am fost plecata aici la munte sa ma mai racoresc un pic si sa respir alt aer decat cel fierbinte si umed. oricum ma simt ciudat, un fel de oboseala la cap ca parca-si fi beata, ametita, nu ma pot trezi bine, dar stau si eu si gata, dr a zis ieri ca e tot bine si sa ma linistesc, saracul ma cheama inca saptamanal cand ma vede cat de suspicioasa-s.
uau ce scumpeala acolo, mamma mia!
Eu daca fac transformarea am platit aici in Malaysia fiv cu protocol scurt incepur din prima zi si cu o stimulare minima am platit sub 3000 de euro! Apoi tratamentul de sustinere a fost cam 200 euro pe saptamana, iar din momentul in care am scapat de progesteronul intravaginat (denumite de mine sulane, erau niste stick-uri de crinone gel) tratamentul de sustinere e cam de 25 euro pe saptamana!
Aici vin multe cupluri mai ales de pe continentul americam care fac o luna de vacanta si se intorc victoriosi acasuca! Acum se intelege si de ce, aparte frumusetea exotica de care te poti bucura si tratamentul la clinica similar ca la hotel de 5 stele.
Hai ca gasesti tu o solutie sa va fie bine si la buzunar si sa va puteti bucura apoi de fericitul rezultat, sunt sigura ca ve-ti reusi!
Bafta si sanatate. Acum probabil esti bagata-n pregatirile de venit in tara, ce frumusel... nu am mai fost toamna in Romania de....ani de zile, probabil 7 ani...
te pup
Looana ma bucur sa citesc vesti despre tine si ca te gandesti serios unde si cand sa incepi.Faci bine ca verivici tot ce poti sa poti preintampina un rezultat negativ.
bravo, asa te vreau optimista si increzatoare in tine, in voi!
te pup
Danielaaaaaaa, baftaaaaaaaaaaaaa!!!!!! sa fie de bine cu stimularea si sa raspunzi beton. Nu-ti fie frica, pe mine nu m-au durut injectiile. O sa fie bine ai sa vezi! In plus primeste niste orhidee de la mine si sa stii ca tinem pumnii stransi eu si bebe pentru tine!!!!!
gafta si sa fie cu noroc!!!!
catalina, Kora si ma bucur ca analizele-s bune si... hai vant bun in pupa!!!! Asta-i toamna cu boboci!
Pup toate fetele si bafta multa pentru cele in focuri si pe langa focuri!!!!
va pup
castelana fericita 10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cora79 spune:
Buna dimineata fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine. Am o nelamurire: cam cate zile dureaza stimularea la FIV? Eu sunt abia in ziua 7 de stimulare cu menopur,maine merg sa vad rezultatele la eco si dozare E2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
cora79 -stimularea dureaza in functie de cum raspunzi la tratament dar in general cam 12 zile. Pana acum nu ai facut nici un estradiol?
Eu de exemplu incep cu estradiolul in z3( repet la 48 ore) si prima ecografie in z5 (dupa care o data la 2 zile).
Bafta multa si tinem pumnii.
coltul meu de rai
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Buna dimineata fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine ![]() ![]() |
Buna cora,
nu stiu daca exista un raspuns stas, asa am vazut eu ca s-a desfasurat la mine. Totul este in functie de cum raspunzi tu sa stii, dr poate decide tot.
eu am avut la fel primul scan la ziua 6 de stimulare am avut primul scan(eco) si dr a fost multumita si a zis sa continuam, apoi ziua 9 de stimulare iar scan si test de sange si in functie de rezultat dr a decis sa facem punctia in ziua 12, apoi dupa evulutia embrionilor m-a chemat in ziua 14 la ET.
bafta maine la scan!!!!! Fiecare dr are metoda lui dar depinde, dupa cum am vazut, de raspunsul pacientei.
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
castelana fericita
![](gravida.gif)
cora79 spune:
Multumesc fetelor,pe mine m-a chemat maine,in ziua 8 de stimulare pentru dozare E2 si ecografie de monitorizare,sper ca ovarele mele lucreaza si voi obtine foliculi grasuni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
neata fetelor
castelana.....iupi 10 saptamani, bv dai inainte. esti bine?
eu am avut azi noapte niste dureri de sani cumplite. astept sa vedem daca sambata vin rusii sau nu.
am primit si rezultatele de la niste analize, am sa postez rezultatele:
DHEA-S 174
progesteron 33,33
testosteron 0,702
dupa parerea mea sunt valori bune, mai astept o analiza care cica se face in Germania. Eu sper ca durerile mele de sani sa aiba rezultat cu ochisori.
pupici fetelor
alinush fruntea sus mama, osa fie bine, rusine acelui medic, nu merita sa fie medic.
of
de Craciun vom fi 2 in 1!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui mirela2 neata fetelor castelana.....iupi 10 saptamani, bv dai inainte. esti bine? eu am avut azi noapte niste dureri de sani cumplite. astept sa vedem daca sambata vin rusii sau nu. am primit si rezultatele de la niste analize, am sa postez rezultatele: DHEA-S 174 progesteron 33,33 testosteron 0,702 dupa parerea mea sunt valori bune, mai astept o analiza care cica se face in Germania. Eu sper ca durerile mele de sani sa aiba rezultat cu ochisori. pupici fetelor alinush fruntea sus mama, osa fie bine, rusine acelui medic, nu merita sa fie medic. of de Craciun vom fi 2 in 1! |
Mirelaaaaaaaaaa, lasa rusii aia si nu-i astepta, clar! ai inteles?
Mai este un pic si sa vezi ca va fi bine!
Cand faci beta?
hai sa fie cu noroc si tu stai linistita, calm si relaxare!!!!!
eu sunt bine, n-am greturi, ma simt bine... azi cam asa si asa am o migrena cumplita (cand ma doare capul e semn ca-l am inca), dar stau si eu si n-o bag in seama poate se plictiseste si pleaca. Astept cu mare interes screeaningul de 12 saptamani si ma rog sa fie bebe sanatos!
te pup
![](pupic.gif)
castelana fericita
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
castelana iubita, nu stiu ce sa mai spun
am fost la baie si ce mi au vazut ochii...un firisor de sange,
e ziua 25, e prea devreme, sambata e ziua 28
de Craciun vom fi 2 in 1!
carmelly spune:
La multi ani tuturor ce si-au serbat onomastica. Sa fiti sanatoase si Domnul sa va ocroteasca.
Looana, imi pare bine ca te gandesti de o noua procedura si iti doresc ca sa iti aduca bebele mult dorit. Tuturor le doresc sa devina mame si sa nu mai fie nevoie de un alt FIV.
Cora, durata tratamentului este in functie de raspunsul tau si de dr., eu am avut o stimulare de 9 zile, stimularea am inceput-o din ziua a 3-a, iar OPU mi l-a facut in ziua a 12-a. Nu iti face calcule, ca nu sti ce te asteapta.
Castelana, ce mare a crescut bb tau, deja are 10 saptamani. Sanatate tie si bb, sarcina la termen si fara prb.
Daniela, fiv cu reusita.
Fetelor, eu nu am greturi, am scaun moale, eu am prb cu laptele ma strica la stomac, nu prea ma simt ca sunt gravida. Am o burta mare, ma strang pantalonii in zona pelviana, mai am dureri de sani mai ales la trezire si la culcare, si cateodata o stare de parca as fi turmentata, o cheuneala sa o numesc asa, sunt nervoasa din ce in ce, dorm si de 3 ori pe zi, obosesc din nimik. Sunt semne de gravideala? Mai am 9 zile pana la primul eco sper sa ma calmez pana atunci Am pus 2 kg de la inceputul stimularii
Sotul imi reproseaza sa nu ma ingras.
Domnul sa va binecuvanteze pe toate.
+Multumesc Doamne!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui mirela2 castelana iubita, nu stiu ce sa mai spun am fost la baie si ce mi au vazut ochii...un firisor de sange, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e ziua 25, e prea devreme, sambata e ziua 28 ![]() ![]() ![]() de Craciun vom fi 2 in 1! |
of Doamne Doamne!
nu stiu ce sa mai zic...
e devreme intr-adevar, dar oricum cu tratament de sustinere oricum hemoragia e intarziata... nu stiu ce sa zic!
nu te descuraja, usor de zis, ma rog pentru tine sa fie bine!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
castelana fericita
![](gravida.gif)