Burtici fericite de septembrie-octombrie (189)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Fuse o emisiune pe realitatea fm despre animalele de companie si intamplator ajunsei pe forumul lor iar acolo gasii asta:
Salut Robert! sotia mea trebuie sa nasca zilele astea. Are RH Negativ si de la maternitate ne-au anuntat ca nu mai au vaccin Rogham - obligatoriu dupa nastere pentru ca o urmatoare sarcina sa decurga normal.Am cautat la spitalele si farmaciile din Bucuresti si spun ca nu mai au de o luna de zile. In conditiile in care 30% din mamici au Rh( - ) si acest vaccin obligatoriu nu se gaseste pe piata sau in spitale consider ca medicii si farmacistii responsabili sa fie sanctionati in piete publice! Astea sunt probleme adevarate.
Mai stiti cumva unde se mai gaseste acest vaccin?

Iulia 34+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Pe mine sa ma scuzati daca o sa intru mai rar deoarece la mine acasa este santier. Renovam apartamentul si am mult de lucru.
Le doresc o nastere usoara tuturor care trebuie sa nasca astazi, si sa aibe bebei sanatosi si frumosi.

33+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetili...gata! multumesc pentru gnadurile bune am terminat munca....dar...voi mai avea vreo cateva zile sa termin toate treburile si articolele. nu s-a putut oricat a fost intentia mea de buna. dar cel putin le fac de acasa.

m-am intors de la scoala de nascut si de la moasa:)) si sunt tare multumita.

in prrimul rand era alta moasa, care m-a pipait si pe mine. mi-a zis ca baiatul e cu siguranta cu capul in jos. analizele mi-au iesit cica bune. limfocite un pik peste limita inferioara, neutrophile (habar nu am ce e aia) sunt 8.7, normalul e 7 maxim. Ma rog, nu inteleg nimik. trebuie sa le caut cu dictionarul.

am fost la la un curs de travaliu - adik labour I - nasterea normala. dupa ce ma tund, promit ca vin si fac rezumat la tot. Apoi am un pik de munca pentru serviciu...dar voi fi aici sa recuperez. ma duc sa ma spal pe cap

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

AMR 1 JUMATATE DE ZI DE MUNCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ioanna81 DNP meu este in 22 sept si am programarea in 14 sept cu frica sa nu se declanseze mai repede , asa ca si la tine e foarte ok data , cat despre partea materiala nu cred ca este o suma fixa pe care obligatoriu o dai ... asa ca eu zic sa nu te stresezi
anco se poate ca luni dar la mine nu asta
angelli mie nu mi-a mai luat proba de col , dar m-a consultat de am crezut ca sar de pe masa vaaai ca eu nu as face fata la o nastere naturala si nu stiu de cand sunt atat de kkcioasa
miha74 si nu te mai stresa , nu mai e mult pana luni
mimika si mimikosiinptui pe voi cresc ca zmeii paraleii

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Mai, dar Lucia noastra chiar nu mai are ochi decat pentru sot!!!! Dar noi o iertam, ca prea a fost singurica atita timp, merita si ea ceva rasfat acum, pe ultima suta de metri!
ai observat si tu , dar ce ma bucur ca nu mai este singura , oooof , ce greu o fi fost ...

... gata cap trecut ma bag la asta

Aida ... 37+ AMR max 10 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Aida, bine ca e totul ok cu tine si cu bebitza. Cat despre partea cu controlul sunt alaturi de tine, sunt si mai kkacioasa, si ma gandesc cu groaza ca ma paste si pe mine, mai ales ca de cand sunt gravida nu m-a controlat niciodata, si deja imi vine sa plang - la recoltare, acum 3 sapt, ami zis ca ii smulg aleia parul din cap.

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Mai, dar noi nu stim nimic de fetele noastre cu nascarea....nu era nimeni imprecheat cu RALU, DIANA, DANADAM....oare ce or face?

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

s-a rupt apa

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

s.a rupt apa? cum s-a rupt apa?!??! esti ok? Doamne ajuta!

Ioana 37+ cu

AMR 3 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

s-a rupt apa

Poze cu noi

Aoooooleeeeeoooooooo......

Doamne ajuta, tinem pumnii!!!!!!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Feteleeeeeee......avem treaaaabaaaa!!!!!!

hai AIDA, DOAMNE AJUTA SA FIE BINE

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput